Gözde Hatunoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü seçkisi GAIN’DE
HABERİ PAYLAŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü seçkisi GAIN’DE

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAIN, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir program seçkisiyle kutluyor. ‘Başka Kadınlar’ başlığı altında izlenebilecek 11 mikro belgeselin odağında sanattan spora, iş hayatından teknolojiye her alanda gündeme oturmuş cesur kadınlar var.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü seçkisi GAIN’DE

BluTV ve MUBI’den iki yeni yerli yapım

Reha Erdem’in yeni filmi ‘Seni Buldum Ya!’ 13 Mart Cumartesi’den itibaren MUBI’de seyirciyle buluşacak. Erdem’in yazdığı ve 2020 Nisan’ında karantinaya kapanan İstanbul’da Zoom üzerinden çektiği kara komedi; Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’u bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

BluTV’nin yeni özel yapım komedi dizisi ‘Acans’ın seyirciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. 11 Mart Perşembe günü başlayacak olan ve başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ile Derya Alabora’yı buluşturan dizinin fragmanı da görücüye çıktı. Yayınlanan fragman, ajansta yaşanan absürt anları gözler önüne sererken, izleyicileri ajansın ilginç karakterleriyle tanıştırıyor.

‘Ayı’ oyunu Dijital Sahne’de

Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul işbirliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla hayata geçirilen Dijital Sahne’nin bu haftaki gösteriminde Rus yazar Anton Çehov’un komedi başyapıtlarından ‘Ayı’ seyirciyle buluşuyor. Günümüz tiyatro sahnesinin en cesur ve özgün rejilerinde imzası bulunan İbrahim Çiçek’in uyarlaması ve yönetmenliğinde, tiyatronun kültleşmiş eserlerinden bölümleri modern bir görsel hikaye anlatıcılığıyla birleştirerek dijital dünyaya taşıyan Dijital Sahne, seyirciye yeni nesil bir tiyatro izleme deneyimi sunuyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü seçkisi GAIN’DE

Evde Kal Fest, martta da sürüyor

Evde Kal Fest, şubat ayının son günlerinde tekrar başladı. ‘@kendinehasonline’ Instagram hesabı üzerinden yayınlanan canlı konserlerin ilk performansına Madrigal imza attı. İkinci çevrimiçi konser Sertab Erener tarafından 11 Mart Perşembe akşamı verilecek. Gaye Su Akyol’un konseriyle 17 Mart Çarşamba akşamı devam edecek Evde Kal Fest, Son Feci Bisiklet’in 25 Mart Perşembe akşamı vereceği konserle tamamlanacak. Ayrıca son dönemlerim popüler isimlerinden Deniz Göktaş stand-up gösterisi yapacak. Oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu da ‘Bugün Varız Yarın Yokuz’ isimli programıyla festivalde yer alacak.

Haberin Devamı

Sesim yaratılıştan ötürü Sıla'ya benziyor

Sesi Sıla'ya benzetilen Gökçe Türk, “Sesim yaratılıştan ötürü Sıla'ya benziyor, herhangi bir taklit durumu söz konusu değil” dedi. Gökçe Türk'ün DMC etiketli yeni teklisi ‘Bayram’ büyük beğeni topladı. Söz ve müziği Emircan İğrek'e ait çalışmanın müzik direktörlüğünü İsra Gülümser, düzenlemesini Cenk Erdoğan yaptı.

Sephora’dan ‘Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü’

“Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü” sloganıyla kadınların içlerindeki güce odaklanan Sephora, KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirdiği ve kadın girişimcilerin iş hayatındaki varlıklarını aktif bir şekilde sürdürmesine olanak sağladığı Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemini hayata geçirdi. Model Tülin Şahin’in moderatörlüğünde; KAGİDER Başkanı Emine Erdem ve Sephora Türkiye Pazarlama ve E-ticaret Direktörü Ayça Kaya ev sahipliğinde gerçekleşen özel bir etkinlikle açıklandı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder