Gözde Hatunoğlu Aşk Tanrıçası Milda notalarda ses buldu
HABERİ PAYLAŞ

Aşk Tanrıçası Milda notalarda ses buldu

Aşk Tanrıçası Milda notalarda ses bulduBurçin Odabaşıgil’in son projesi ‘Milda’, bir kısaçalar (EP) olan ‘Beginning’ ile bağımsız müzik platformu OnAir Sahne etiketiyle tüm dijital ortamlarda yerini aldı. İsmini Litvanya Aşk Tanrıçası Milda’dan alan projede yer alan dört şarkının beste ve üretimi Odabaşıgil imzasını taşıyor. Masalsı bir dille şarkılarını oluşturan sanatçı, dokunaklı hikayeler anlatıyor.

Aşk Tanrıçası Milda notalarda ses buldu

Khontkar’dan yeni şarkı geliyor

Trap müziğin Türkiye’deki en önemli isimlerinden olan Khontkar, ilkini 2013 yılında yaptığı ‘Puffin Like An Animal’ mixtape albüm serisinin dördüncü albümü olan ‘PLA4’ü tamamladı. Khontkar, RedKeys Music’in Twitter hesabından yapılan açıklama sonrası, “Bugüne kadar yaptığım en iyi albüm” olarak nitelendirdiği albümün ilk şarkısı ‘Zengin’i 13 Kasım’da sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İş Sanat’tan podcast serisi

İş Sanat ‘Kahverengi Yol Panoları’ başlıklı podcast serisi ile Türkiye’nin kültürel zenginliğinin izini sürmek için yola çıktı. Bu seride ören yerlerinden müzelere, anıt yapılardan sanat eserlerine kahverengi yol panolarıyla işaretlenen kültür varlıklarımız ekseninde, gazeteci Emrah Kolukısa bilim insanlarından sanatçılara, gezginlerden yazarlara çeşitli isimlerle sohbet ediyor. Yaklaşık 30 dakikalık bölümlerden oluşan kayıtlara; Spotify, YouTube, Apple Podcast ve Google Podcast platformları üzerinden ulaşılabilir.

Aqua, şehrin nabzını tutuyor

Four Seasons Hotel Bosphorus’un ana restoranı Aqua, yenilenen bir konseptle, 1 Kasım’dan itibaren renkli ve dinamik programlarıyla hizmet vermeye başlıyor. Mekanda 4 Kasım’dan itibaren her çarşamba Barbaros, 6 Kasım’dan itibaren her cuma Jale ve Ümit Sayın ile 90’lar, 7 Kasım Cumartesi Sibel Tüzün, 14 Kasım Cumartesi Zeynep Talu, 21 Kasım Cumartesi Zuhal Olcay, 28 Kasım Cumartesi ise Yeni Türkü sahne alacak.

Akbank Caz’dan 30. yıla özel albüm

Akbank Caz Festivali’nin 30. yılına özel hazırladığı plak çalışmasının dijital versiyonu; Spotify, Fizy, Apple Music, Deezer ve iTunes’un da aralarında bulunduğu 156 farklı dijital müzik platformunda yayımlandı. 30 özgün beste ve 80’e yakın sanatçının performansının yer aldığı albüm, bu döneme dair duygu ve düşüncelerden ilham alınarak hazırlandı ve daha önce yayımlanmamış özgün eserlere yer veriliyor.

Haberin Devamı

TSar B’den ilk single

Belçikalı sanatçı Tsar B, 30 Ekim’de çıkacak olan kısaçaları (EP) ‘Unpaintable’dan ilk şarkısı ‘Flitch’i yayınladı. ‘Flitch’te müzisyene, İngiliz rock ikilisi Nova Twins eşlik ediyor. Tsar B, Instagram üzerinden ulaştığı ikiliyle yazdığı şarkıyı paylaştıktan hemen sonra ortak çalışma kararı aldı. Nova Twins, kendi dizelerini ve 21. yüzyıl alternatif punk unsurlarını şarkıya ekleyerek parçayı uzaktan bitirdi. Tsar B’nin pandemi öncesi şubat ayında, Salon İKSV’de verdiği konserin biletleri günler öncesinden tükenmişti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder