Gözde Hatunoğlu ‘Beden Benim Karar Benim’
HABERİ PAYLAŞ

‘Beden Benim Karar Benim’

Mutlu olmakla mükemmel olmak arasında bir seçim yapmak zorunda hissettiğimiz ve baskılar yüzünden bu seçimi hep mükemmel olmaktan yana kullanmamız gerektiğine inandığımız garip bir çağda yaşıyoruz. Aslında önemli olan mükemmel olmak değil, mutlu ve sağlıklı olmak. Ayşegül Demirsoy’un, Destek Yayınları’ndan çıkan ‘Beden Benim Karar Benim’ adlı kitabı bize önemli olanı hatırlatıyor.

Ezgi Pekel ‘Tuzak’ ile geliyor

Ezgi Pekel’in Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan yeni teklisi ‘Tuzak’, yalnızlık, ıssızlık, ayrılık temaları etrafında şekillenen bir şarkı. Rock ve alternatif türünde sınıflandırılabilecek şarkı hayli melankolik.

Haberin Devamı

‘Beden Benim Karar Benim’

Porland’dan kadın emeğine tam destek

“Tasarladık ve ürettik” mottosuyla porselene yeniden hayat veren Porland, KEDV ile başlattığı iş birliği kapsamında, kadınların ekonominin aktif katılımcıları olmalarına destek olacak. Porland tarafından özel olarak tasarlanan ve satışa sunulmaya başlanan kadın figürlü özgün tasarıma sahip tabak, ikili kahve fincanı takımı ve kupaların satışından elde edilecek kâr KEDV’e aktarılacak.

‘Kadının Sesi Yok’

Tam da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde, Etaf Rum’un bir Filistinli göçmen olarak kendi tecrübelerini kaleme aldığı ve yayımlandığında büyük ses getiren romanı ‘Kadının Sesi Yok’ raflardaki yerini aldı. İthaki Yayınları’ndan çıkan 336 sayfalık roman; şair, yazar ve şarkıcı Maya Angelou’nun, “İçinde anlatılmamış bir hikaye taşımaktan daha büyük bir ıstırap yoktur” sözleriyle tanıtılıyor.

Kısa Film Festivali başlıyor!

Bu yıl 28. kez düzenlenecek olan İFSAK Kısa Film Festivali, 7-13 Mart’ta, Fransız Kültür Merkezi salonunda! Festival, özel gösterimler ve söyleşilerle, sinemacılar ve izleyiciyi buluşturacak. Ali Aga, Feride Çiçekoğlu ve Tayfun Pirselimoğlu’nun jürilik yapacağı yarışma dallarında en iyi filmlere ödül verecek.

‘SALON’ kapılarını açıyor

İKSV 50. yılında hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Ghostly Kisses, Islandman, Jakuzi, Jonathan Bree, Kit Sebastian, Noga Erez, Lola Marsh, Other Lives, Palmiyeler, Seafret gibi birbirinden başarılı yerli-yabancı grupların sahne alacağı yeni sezonun biletleri ‘passo.com.tr’de satışa çıktı. Üstelik Salon İKSV’nin etkinliği ‘Gezgin Salon’, +1’in desteğiyle, iki gün sürecek bir festivalle, 25-26 Haziran’da Parkorman’a da konuk oluyor. Festivalin ilk günü Moderat ve L’Impératrice sahnede olacak. İkinci günün konukları ise Cigarette After Sex ve Tamino.

Haberin Devamı

Melike Şahin Avrupa’ya yelken açtı

İlk solo albümü ‘Merhem’i geçen yıl yayınlayan Melike Şahin, 1 Temmuz’da Roskilde'de sahne alacak. Başarılı sanatçı kasım ayında da Rotterdam, Amsterdam ve Hamburg’da konser vererek Avrupa’nın kalbini fethedecek.

‘Beden Benim Karar Benim’

Sıradaki haber yükleniyor...
holder