Gözde Hatunoğlu Bozcaada’nın artık tiyatro festivali var!
HABERİ PAYLAŞ

Bozcaada’nın artık tiyatro festivali var!

Lemur Company ve K Bozcaada ortaklığında bu yıl ilki gerçekleştirilecek Bozcaada Tiyatro Festivali, 1-4 Eylül tarihleri arasında Bozcaada Ayazma Manastırı’nın eşsiz ortamında katılımcıları ağırlamaya hazırlanıyor. Bağbozumu coşkusunu Dionysos’un huzurunda sunan ve tiyatroya çok yakışan Bozcaada’nın da artık kendi festivali olacak! Festivalin ikinci dönem avantajlı biletlerine ‘biletinial.com’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Şimdi ‘Alarga’ vakti!

İlk teklisi ‘Pandora’ ile iyi bir çıkış yapan Özcan Yılmaz, ikinci parçası Alarga’yı müzikseverlerin beğenisine sundu. Enstrümantal müziği, neoklasik bir tarzla yeniden yorumlayan sanatçı, yedi parçalık albümü ‘EGO’nun ikinci teklisi ‘Alarga’ ile dinleyenleri maviliklerin huzurlu kıyılarına sürüklüyor.

Haberin Devamı

Yapımcılıktan müzisyenliğe yolculuk

Eleştirmenlerden tam not alan ‘Nuh Tepesi’ filminin yapımcısı Alp Ertürk, 10 şarkılık albüm projesinin ilk teklisi ‘Sarhoş Gibiyim’ ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözleri ve müziği Alp Ertürk’e ait olan şarkının düzenlemesi Türkiye’nin önemli müzik prodüktörlerinden Arem Özgüç ve Arman Aydın ikilisine ait. Şarkının klibi YouTube’dan izlenebilir.

Ceylan Ertem’i ‘Duyuyor Musun?’

Ceylan Ertem’in yeni albümü ‘Duyuyor Musun?’, tüm performansları canlı kaydedilmiş özel bir çalışma. Güzel bir iş birliği sonucu ortaya çıkan bu albümde, Ertem ile düetleri olan isimler; Haluk Levent, Sıla, Cihan Mürtezaoğlu, Melek Mosso, Duygu Soylu, Hande Yener, Derya Uluğ, Gökhan Türkmen, Levent Yüksel, Jehan Barbur, Dilek Türkan ve Coşkun Karademir. Bu dev kadroya Türkiye’nin önde gelen müzisyenleri eşlik ederken albümün kapak çizimi ise Caniş Su’ya ait.

Bozcaada’nın artık tiyatro festivali var

Techno müziğin ikonu Ben Klock Türkiye'ye geliyor

Techno ve Berlin sound'unun ikon ismi Ben Klock, 20 Ağustos'ta RX İstanbul'un sunumu ve Dharma Event'in iş birliğiyle Klein Phönix'te olacak. Klein Phönix, Techno’nun ikinci yuvası Berlin’de, kulüp kültürünün tepe noktasını tanımlayan Berghain’ın duvarları arasında nam salmış DJ/prodüktör Ben Klock’u ağırlamaya hazırlanıyor. Konserin hızla tükenen biletleri ‘bugece.co’da.

Haberin Devamı

Mavi Sahne oyunlarını kaçırmayın!

Anadolu Efes’in 2018 yılında, sanatın sürdürülebilir ve erişilebilir olması amacıyla kurduğu Mavi Sahne Platformu her çarşamba DasDas Atölye’de oyun sergiliyor. Üniversite öğrencileri biletleri sadece 30 TL’ye seyrediyor. Mavi Sahne, yeme-içme ve eğlence mekanlarında da ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesiyle sanatseverlerle buluşuyor. Oyuncu Berkay Ateş ve konuklarının ‘Yazarlar Ormanı’ konseptiyle gerçekleştirdikleri gösterimler, izleyicilerine farklı bir sanat deneyimi yaşatıyor. Pub-Up Mavi Sahne etkinliklerine giriş ücretsiz.

Kaş ve caz yeniden buluşuyor

Bu yıl dördüncü kez, 26-27-28 Ağustos’ta, Setur Marina ev sahipliğinde düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali, katılımcılarını cazın büyülü gücüne doyuracak. Caz piyanisti Uriel Herman Trio, trompetçi Itamar Borochov ve Hollandalı Rembrant Trio, festivalin uluslararası konukları olacak. Adı sürpriz isim olarak açıklanan Erkan Oğur, Su İdil, DJ Tsü Tsü, Mert Pekduraner Quintet gibi isimler de festivalin yerli katılımcılarından.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder