Gözde Hatunoğlu Buğrahan Çayır kalplere dokunuyor
HABERİ PAYLAŞ

Buğrahan Çayır kalplere dokunuyor

Başarılı müzisyen Buğrahan Çayır’ın, teklisi ‘Gel Yağmurla’ GTR Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkılarını ‘Delibal’, ‘Vuslat’, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ gibi dizi ve film müziklerinden hatırladığımız müzisyen ve oyuncu Buğrahan Çayır’ın kalplere dokunan yeni şarkısı, birbirimizden uzak kaldığımız bu dönemde, özlediğimiz sıcak duyguları hatırlatıyor.

Buğrahan Çayır kalplere dokunuyor

Şişli’de Sanat Online

Şişli Belediyesi, ‘Şişli’de Sanat Online’ programıyla sanat dünyasının birbirinden değerli isimlerini evlerinize misafir etmeye geliyor. Bugün, Şişli Belediyesi resmi YouTube kanalında ilk bölüm yayınlanacak. İlk bölüm konukları; Bulutsuzluk Özlemi ve sevilen tiyatrocular Şebnem Özinal ile Yosi Mizrahi olacak. 28 Şubat Pazar, Erkan Can ve Güven Kıraç ile müzisyen Eda Baba konuk olacak. 6 Mart Cumartesi Feryal Öney ve usta tiyatrocu Hakkı Ergök; 7 Mart Pazar, Nilipek, Can Kazaz ve deneyimli tiyatrocu-yönetmen Mehmet Esen konuk olacak.

Haberin Devamı

Sonat Bağcan’dan Anadolu’ya selam

Sonat Bağcan, yeni EP’si ‘SİNE-İ SAF’ ile Anadolu erenlerinin yüzyıllardır söylenen sözlerine, farklı yorumuyla nefes olmaya devam ediyor. EP; bestesi sanatçının kendisine, sözleri Yunus Emre’ye ait olan ‘Çağırayım Mevla’m Seni’ adlı ilahinin yanı sıra anonim deyiş ‘Koç Baba’ ve ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ türküsünden oluşuyor.

Buğrahan Çayır kalplere dokunuyor

Kadıköy Boa Sahne’den destek oyunları

Kadıköy Boa Sahne, hayatta kalma çabasını üretime dönüştürdü. ‘Boa Kısalar’ başlıklı kısa tiyatro oyunları projesi 24 Şubat’ta “#Heşteg” oyunuyla başladı. Kısalar, “Sanatçıların pandemi sürecini bir sanat üretimine çevirdikleri, zamanın ruhunda yer alacak olağandışı bir tiyatro üretimi” olarak tanımlandı. Biletlere ve gelecek oyunların programına ‘www.kadikoyboasahne.com’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Buğrahan Çayır kalplere dokunuyor

Redd’in solisti Doğan Duru’dan çok özel bir atölye!

Müzikle ilgileniyorsanız ama enstrüman çalmayı bilmiyorsanız ve haftada bir gün birkaç saatinizi tutkunuza ayırmak istiyorsanız Doğan Duru sizi çok özel bir atölyeye davet ediyor. Zoom üzerinden yapılacak derslerde, yaratıcılığın kavramsal kuramlarına, analizlerle uygulamalı derslere ve ödevlere hazır olun! ‘ddatolye2021@gmail’ adresine kendinizi tanıtan bir mail atıp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mürtezaoğlu’ndan yeni albüm hazırlığı...

Cihan Mürtezaoğlu'nun dördüncü albümünün ilk teklisi ‘Belli Olmaz’, DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sanatçı, mart ayında çıkacak yeni albümü ile aynı adı taşıyan şarkısı ‘Belli Olmaz’ın, hikayesini kurgulayıp, yönetmenliğini yaptığı klibi de müzikseverlerin beğenisine sundu. Görüntü yönetmenliğini Yunus Emre Hamiş’in üstlendiği klipte, gizemli şövalye karakteriyle oyuncu Billur Melis Koç yer alıyor.

Tasarım Bienali’nden ‘Podcast Serisi’

5. İstanbul Tasarım Bienali’nin VitrA sponsorluğunda gerçekleştireceği sohbetler, uluslararası tasarım ve sanat dünyasından çeşitli isimleri konuk edecek. Serinin yeni bölümleri her çarşamba İKSV’nin Spotify ve Apple Podcasts hesaplarından dinlenebilecek. Sohbetlerde projeler hakkında ayrıntılı bilgi verilecek ve ‘Empatiye Dönüş’ yolculuğuna farklı bakış açıları sunulacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder