Gözde Hatunoğlu Büyük usta 103 yaşında
HABERİ PAYLAŞ

Büyük usta 103 yaşında

Onunla büyümüş çocuklar, öykülerini okumuş her yaştan büyükler; hepimiz çok özeldik! Aziz Nesin’in 103’üncü yaşı, büyük ustanın “En büyük eserim” dediği Nesin Va kfı’nı geleceğe taşımak için 11 Ocak Cuma günü İstanbul Marriott Hotel’de düzenlenecek bir bağış gecesiyle kutlanacak.

Büyük usta 103 yaşında

Bağış yapamasanız da ustayı anmak istersiniz belki...

KARI-KOCA AYNI SAHNEDE

İkisini de çok seviyoruz, hem ekranlarda hem de tiyatro sahnesinde görmeye bayılıyoruz! Kim mi? Tabii ki Güzin-Erdal Özyağcılar çifti.

Büyük usta 103 yaşında

Bu harika çifti uzun aradan sonra tekrar tiyatro sahnesinde görmek isterseniz 7 Ocak 2019 Pazartesi akşamı saat 20.30’da Artı Sahne, Mecidiyeköy’de oyunları ‘Kral’ın seyircili galasına katılabilirsiniz. Kaçırırsanız da üzülmeyin; Ocak boyunca farklı sahnelerden birinde mutlaka yakalarsınız.

Haberin Devamı

FAYDALI İŞLER AKADEMİSİ İŞ BAŞINDA

Okula giderken ayağınıza giyecek bir botunuz ya da sizi soğuktan koruyacak bir montunuz olmadığını düşünün. Düşünmesi bile zor değil mi? Bir grup güzel kalpli insan, imkanı olmayan öğrenciler için kışlık giyecekler, montlar, botlar toplamayı hedeflemiş ve harika bir etkinlik düzenlemiş

15 Ocak Salı akşamı Kadıköy Dorock XL’de. Detayları #parageçmeyenyardımkuruluşu etiketinden takip edin.

HAYATA KADINLARIN GÖZÜNDEN BAKIN

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e başvurular başladı. 13 Mart’a kadar sürecek başvurular amatör ve profesyonel tüm kadın fotoğrafçılar için. Siz sadece her şeyi bambaşka güzellikte görebilen kadın bakışınızı katın yeter...

ÇOCUKLAR BİLİMLE TANIŞSIN

Darüşşafaka’nın ülkemiz çocukları için yaptığı şeylerin güzelliğini artık hepimiz biliyoruz. Şimdilerde Alman temizlik ürünleri şirketi Henkel’le birlikte harika bir projeye imza atıyorlar. Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın Maslak kampüsünde hem diğer okullara hem de 8-10 yaş arası tüm çocuklara açık ‘Keşif Dünyası’ çocukları erkenden bilimle tanıştırıyor, çeşitli deneyler ve etkinliklerle ufuklarını genişletiyor. Pazartesi ve salı günleri 10:00-12:00 saatlerinde, hem de ücretsiz!

Haberin Devamı

-HAFTANIN FİLMLERİ-

ASIL YANGIN İÇİMİZDE

Beyaz perdede ilk göründüğü günden beri oyunculuğu çok beğenilen Paul Dano bu kez yönetmenliğe soyundu. Sevgilisi oyuncu Zoe Kazan’la birlikte bir romandan uyarladıkları senaryoyla karşımıza çıkan Paul Dano zor bir konuyu ve ağır tempolu bir filmi hayata geçirerek büyük bir yükü başarıyla sırtlamayı başarıyor. 1960’lar Amerika’sında tek çocuklu bir çekirdek aileyi merkezine alan ‘Yangın Yeri’ aile olma duygusunu, kadın-erkek ilişkilerini ve aile içinde yaşananların çocukların gözünden nasıl göründüğünü anlatan bir drama. Joe, güzel, akıllı ve becerikli annesi ve biraz sorumsuz ama sevgi dolu babasıyla birlikte yeni bir şehre taşınır. Joe daha bu taşınmayı ve onun getirdiği yalnızlığı atlatamamışken bir de babasının işsiz kalması ailenin tüm hayatını alt üst eder. Joe’nun annesi, baba ani bir karar verince bir değişim yaşamaya başlar.

Büyük usta 103 yaşında

14 yaşındaki Joe ise bir yandan babasının kararını sorgularken bir yandan da annesinin geçirdiği değişimi anlamaya çalışacak ancak bu durumdan yara alacaktır. Özellikle anneyi canlandıran Carey Mulligan’ın performansıyla devleştiği bu incelikli drama barındırdığı ufak tefek hatalar bir ilk film olması dolayısıyla affedilecek, olgun ve çok yönlü bir yapım. Paul Dano çıktığı bu yeni yolda daha başarılı işlere imza atacağının ilk sinyalini de böylelikle veriyor...

Haberin Devamı

UNUTULMAZ REPLİKLER

İnsan, zamanı durdurmak istediği yere aittir. (Amélie, 2001)

-VİZYONDAN SEÇMECE-

Araf 2: Cin bebek doğuyor

Yönetmen: Biray Dalkıran

Oyuncular: Emre Kızılırmak, Cevahir Turan

Büyük usta 103 yaşında

Girl/Kız

Yönetmen: Lukas Dhont

Oyuncular: Victor Polster, Arieh Worthalter

Büyük usta 103 yaşında

Sıradaki haber yükleniyor...
holder