Gözde Hatunoğlu Ceren Gündoğdu’dan romantik bir single
HABERİ PAYLAŞ

Ceren Gündoğdu’dan romantik bir single

Kendine özgü tarzı ve duru sesiyle kulakların pasını silen Ceren Gündoğdu’nun yeni tekli çalışması ‘Bazen Birden’ video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı. Yazdığı romantik şarkılarla melankolik bir müziğin izini sürmeye devam eden sanatçı, yeni şarkısı ‘Bazen Birden’de, güçlü synth melodilerini ve hülyalı vokalini, ud ve keman gibi enstrümanlarla birleştirerek dinleyiciye modern ve bir o kadar da sıcak bir sound vadediyor. Düzenleme ve prodüktörlüğünü Arel Koray Nalbant’ın üstlendiği şarkının video klibi Onur Işık Cantürk yönetmenliğinde çekildi.

Haberin Devamı

Ceren Gündoğdu’dan romantik bir single

Ikaru’dan tadımlık şarkı

Temelleri 2016 yılında Ankara’da atılan; müziğini electronica, chill-out ve ambient türlerinden besleyerek inşa eden Ikaru, Alptuğ Çavuş ve Salih Gaferoğlu’ndan oluşuyor. Ekip, çıkış albümleri ‘Monolith’i yayımlamaya gün sayıyor. Albümden yayınlanan ilk tekli ‘Dawn’, tüm dijital platformlarda yerini aldı. 11 parçadan oluşan ‘Monolith’ albümünde Mercan Dede&Dexter Crowe, Anatolian Sessions ve NETAM remix’leri de bulunuyor. Başarılı trompetçi Barış Demirel, Ikaru’ya iki şarkıda trompetiyle eşlik ediyor.

Sinemacı olmak isteyenler burada!

Yapımcı Müge Özen ve etkinlik yöneticisi İzlem Oktay tarafından kurulan ‘Solis Cinema Sessions’ (SOCS), sinema sektörüne adım atmak isteyenlerin projelerini geliştirebilmeleri için bir eğitim programı başlattı. SOCS, ocak ayı itibarıyle Zoom üzerinden başlayan eğitimler şubat ayından itibaren sekiz hafta sürecek ‘Proje Geliştirme Kampı’ ile devam edecek.

Seçilen projeler senaryosundan bütçesine kadar her yönüyle ele alınarak sektöre sunulacak hale getirilecek. Orçun Behram, Nisan Dağ, Caner Özyurtlu, Ali Vatansever, Emine Yıldırım gibi yeni kuşaktan ödüllü sinemacıların da konuşmacı olarak yer alacağı programın yaz aylarında da tekrar edilmesi planlanıyor.

Sesli öyküler hem dijitalde hem de ücretsiz!

DenizBank’ın kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerini yürüten iştiraki DenizKültür, hikaye anlatıcılığının Türkiye'deki gelişimini belgeleyen, 42 CD’den oluşan sesli edebiyat eserlerini dijital kanallarına taşıyarak ücretsiz erişime açtı. DenizBank YouTube kanalında ve ‘www.oykulersesleniyor.com’ adresinde edebiyatseverlerle buluşan sesli öyküler arasında; Cüneyt Türel’in seslendirdiği Dede Korkut’a ait ‘Deli Dumrul’, Müşfik Kenter’in seslendirdiği Sabahattin Ali’ye ait ‘Hanende Melek’, Rüştü Asyalı’nın seslendirdiği Aziz Nesin’e ait ‘Kambur Sabri’nin Radyosu’, Sema Aybars’ın seslendirdiği Münire Danış’a ait ‘Eski Saklı Bir Hatıra’, Yetkin Dikinciler’in seslendirdiği Başar Başarır’a ait ‘Sanki Bütün Dünya Buna Bağlıymış Gibi’ ve daha onlarcası yer alıyor.

Haberin Devamı

Ceren Gündoğdu’dan romantik bir single

Sıradaki haber yükleniyor...
holder