Gözde Hatunoğlu ‘Çınar’a görkemli gala
HABERİ PAYLAŞ

‘Çınar’a görkemli gala

Prof. Dr. Mehmet Tığlı’nın gerçek olaylardan esinlenerek yazdığı ve yönettiği, başrolünde usta aktör Mahmut Gökgöz’ün yer aldığı, toplam 61 ödülüyle Türk kısa film tarihinin en çok uluslararası ödül kazanan filmi olan ‘Çınar’ın galası Beyoğlu Fitaş Sineması’nda yapıldı. Film, Alzheimer hastalığına farklı bir perspektiften yaklaşarak farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

‘Çınar’a görkemli gala

Bir oyundan çok daha fazlası: Formulaz

Rize’nin Ardeşen ilçesi uzun yıllardır dünyanın en farklı yarışlarından birine ev sahipliği yapıyor. Renkli, bir o kadar da sivri zekalı Karadenizliler, el emeği göz nuru tahta arabalarla yokuş aşağı hem de frensiz bir şekilde yarışıyor. Geçmişi çok eski yıllara dayanan, son 11 yıldır Red Bull Formulaz adı altında gerçekleşen yarışlarda; tahta arabalar milyon dolarlık Formula 1 araçlarına taş çıkarıyor. Etkinlik, 14 Ağustos Cumartesi günü her yıl olduğu gibi yeniden muhteşem bir rekabete ve eğlenceli anlara sahne olacak.

Haberin Devamı

‘Çınar’a görkemli gala

Turkcell Platinum’dan sinema şenliği

Turkcell Platinum’un, Platinum ve Platinum Black müşterileri, 14 Temmuz-1 Ekim tarihleri arasında farklı kategorilerde onlarca film ile Platinum Açıkhava Sineması’nda doğayla iç içe yazlık sinema keyfi yaşayacak. Etkinlik; salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri Platinum ve Platinum Black müşterisi sinemaseverlere ücretsiz olarak sunulacak. ‘Joker’, ‘Logan’, ‘Black Panther’, ‘Tag’, ‘The Gentleman’, ‘Game Night’, ‘Tenet’ gibi son yılların gişede ses getiren, her türden izleyiciye hitap eden filmler gösterilecek.

DJ Sivo’dan yılın albümü

Hip hop dünyasında 17 yıldır yer alan DJ Sivo, ilk albümü ‘Griot’u yayınladı. Sony Music etiketiyle 9 Temmuz’da yayınlanan albüm; Ceza, Gazapizm, Khontkar, Ben Fero, Cashflow, Zen-G, Defkhan, Yener Çevik gibi Türkçe sözlü rap müzikseverlerin çok sevdiği başarılı isimlerle ortak şarkıları içeriyor.

‘Çınar’a görkemli gala

Melike Şahin'den uzun bir aradan sonra turne

Şubat ayında ilk solo albümü ‘Merhem'i yayınlayan başarılı sanatçı Melike Şahin; uzun bir aradan sonra dinleyicileriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Şahin, 7 Ağustos’ta Kuşadası’nda, 13 Ağustos’ta İstanbul Turkcell Vadi Açıkhava’da, 25 Ağustos’ta Ankara Armada AVM Açıkhava’da, 2 Eylül’de İzmir Arena’da, 3 Eylül’de Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda ve son olarak da 8 Eylül’de İstanbul Caz Festivali’nde sahne alacak.

Haberin Devamı

VİZYONUN YENİLERİ

Bu hafta vizyona üç yeni film giriyor. Başka Sinema salonlarında gösterime girecek haftanın ilk yerlisi ‘Plaza’, 39. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma’da yer almış, ülkemizdeki atanamamış öğretmenlerden biri olan Emre’nin atıl olarak duran bir plazada güvenlik görevlisi olarak çalışmasını konu ediniyor. ‘Arınma Gecesi: Sonsuza Dek/The Forever Purge’, ses getiren korku serisi ‘The Purge’ün son halkası. Haftanın bir diğer yerlisi ise korku filmi ‘Lanetli Anlaşma’ oluyor. Ruhlarla dolu bir villa, iki kardeşe miras kalır ve olaylar gelişir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder