Gözde Hatunoğlu Daniska'dan sürpriz düet
HABERİ PAYLAŞ

Daniska'dan sürpriz düet

İlk albümü ‘Mış Gibi’yi 2019 yılında yayınlayan Daniska, Türkiye’nin en önemli solistlerini çok yakında yayınlanacak yeni albümü ‘Keşke Meyhanesi’nde misafir edecek. Projenin çıkış şarkısı ‘Kavuşmak İhtimali’nde grup, Ezginin Günlüğü grubunun solisti olarak tanıdığımız Eylem Atmaca ile düet yapıyor. Solo projesinin arifesinde Daniska’ya konuk olan Eylem Atmaca, büyülü sesiyle, Yeşilçam’ı hatırlatan bir şarkıyla ve Türk müziğinin ustalarına saygıyla müzikseverlerle buluşuyor. ‘Kavuşmak İhtimali’; perküsyonların, udun ve kemanın hünerle kullanıldığı akustik bir şarkı. Şarkının konusu da ismiyle müsemma; birlikte olduğumuz günlere duyduğumuz özlemi anlatıyor.

Haberin Devamı

Daniskadan sürpriz düet

Ekinci’den yeni albüm: Spica’nın Sesi

Astromüziğin öncülerinden Köksal Ekinci, yedinci albümü ‘Spica’nın Sesi’ni dinleyicilerle buluşturdu. Albüme ismini veren Spica, gökyüzünün en parlak yıldızlarından biri ve temsil ettiği değerlerle de birçok sanat eserine ilham veren, derin anlamlar taşıyan bir şans yıldızı. ‘Spica’nın Sesi’nde yedi şarkı yer alıyor. ‘Spica’nın Sesi’ni tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Gemlik Belediyesi’nden sanata destek

Gemlik Belediyesi, pandemi döneminde zorluk yaşanan her alanda verdiği desteği sanata da taşıdı. Ocak ayında Dolunay Obruk moderatörlüğünde, Niyazi Koyuncu ile Koliva grubunun müzik performansı ve pek çok oyuncunun yer aldığı ‘Yalan Dolan’ oyunu yayınıyla etkinlikler başladı. 6 Şubat’ta Yosi Mizrahi ve Şebnem Özinal’ın oynadığı ‘Seninle Evlenir Miyim?’ adlı tiyatro oyunu da Belediye’nin Facebook sayfasında yayınlanarak, tiyatro coşkusunu evlere taşıyacak. Detaylar ‘facebook.com/gemlikbld/’ adresinden takip edilebilir.

KIDZANIA İLE EVDE EĞLENCE

KidZania İstanbul Dijital, sömestr dönemine özel atölye programını yayınladı. Sömestr döneminde çocuklar aileleriyle birlikte evde eğlence, bilim, geri dönüşüm ve sanat atölyeleriyle dolu bir tatil geçirecek. 6-14 yaş arası çocuklar; pil deneyi, evde uçurtma yapımı, domates ekimi ve çoraptan kukla gibi atölyeleri KidZania Dijital’de deneyimleyecek. Programa ‘shop.kidzaniabilet.com’ adresinden ücretsiz olarak erişilebiliyor.

Haberin Devamı

PERA’DAN ÇOCUKLARA MÜJDE

Pera Müzesi Öğrenme Programları, yarıyıl tatili için ‘Kristal Berraklığı’ sergisinden esinlenen atölyeler hazırladı. 4-12 yaş gruplarına yönelik programda çocuklar, rehber eşliğinde üç boyutlu çevrimiçi sergi turuna katıldıktan sonra tasarım, felsefe, bilim ve hareket atölyelerinde yepyeni bilgiler edinirken kendilerini sanat aracılığıyla ifade etme olanağı bulacak. Tatil atölyeleri 26 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder