Gözde Hatunoğlu Deniz Çevik ‘Sevdan Olmasa’ diyor
HABERİ PAYLAŞ

Deniz Çevik ‘Sevdan Olmasa’ diyor

Deniz Çevik, sözü Çiğdem Talu’ya müziği Melih Kibar’a ait olan yeni teklisi ‘Sevdan Olmasa’yı müzikseverlerin beğenisine sundu. Müzikal İşler etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan şarkının aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü Özgür Sevinç üstlendi.

Mabel Matiz'den yeni şarkı müjdesi

Mabel Matiz, bu yıl yayınlanması planlanan beşinci solo albümünün en sıcak şarkılarından ‘Hanfendi’yi tekli olarak dinleyicisiyle buluşturuyor. Sözü ve müziği Mabel Matiz’e, aranjmanı Adi Rotem’e ait olan şarkı, Pose Records etiketiyle bütün dijital platformlarda.

Haberin Devamı

AÇEV çocuklar için harekete geçti

Anne Çocuk Eğitim Vakfı, sömestr tatilinde daha fazla çocuğa ulaşmak istiyor. AÇEV, ‘Okuyan Bir Gelecek’ projesine yapılan bağışlarla çocuklara içinde hikaye kitaplarının yanı sıra, boya kalemi, oyun hamuru gibi yardımcı malzemelerin de bulunduğu setleri ulaştırıyor. AÇEV’e destek vermek isteyenler ‘https://okuyanbirgelecek.org’ adresini ziyaret edebilir.

K-Pop’un Türkiye’deki ilk temsilcisi

Dünyayı kasıp kavuran, tüm zamanların dinlenme rekorlarını geride bırakan K-Pop akımının Türkiye’deki ilk temsilcisi Pinkeu Hilal, ‘Şizofren’ adlı teklisini Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladı. K-Pop sound’ları ve danslarıyla yapılan ilk Türkçe müzik oldu.

Koşamayanlar için koşacaklar

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda yapılan koşu, Wings for Life World Run 2022, 8 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Dünyanın dört bir yanından 100 binlerce kişi koşamayanlar için koşacak. Etkinliğin Türkiye ayağı ise İzmir’de yapılacak. Detaylar, ‘www.kosamayanlaricinkos.com’ adresinde.

İKSV’den öğrencilere sürpriz

Eczacıbaşı Topluluğu desteğiyle 2022’de 50. yılını kutlayan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) tüm etkinlikleri öğrenciler için 10 TL’den satışa sunulacak. Böylece İstanbul Film Festivali, İstanbul Müzik Festivali, İstanbul Caz Festivali, İstanbul Tiyatro Festivali, Filmekimi, Gezgin Salon etkinlikleri öğrencileri bekliyor.

KİTAP

Mütevazı ama şaşırtıcı bir öykü

Derya Berrak, öykü kitabı ‘Kelebek Kayalığında’ ile sizi unutulmaya yüz tutmuş bir masumiyete davet ediyor. Kırılgan ama sınır tanımaz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Kitap bittiğinde küçücük, mütevazı bir öykünün içine nelerin sığabildiğini görüp şaşırıyorsunuz.

Haberin Devamı

Dali’nin gözünden ‘Alice’

Lewis Carroll’ın yazdığı ‘Alice Harikalar Diyarında’ kitabının Salvador Dali’nin illüstrasyonlarıyla hazırlanan özel baskısı Türkiye’de ilk kez Bilgi Yayınevi tarafından satışa sunuluyor. 2015’te, yani kitabın piyasaya çıkışının 150. yıldönümünde Princeton Üniversitesi kitabın Dali resimleriyle bezenmiş özel bir baskısını, uygun fiyatla piyasaya sürerek Carroll ile Dali’nin bu muhteşem birlikteliğini okurlar için bir gizem olmaktan çıkarmıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder