Gözde Hatunoğlu Dijital platformlara bahar geldi
HABERİ PAYLAŞ

Dijital platformlara bahar geldi

Pandemi döneminde kapalı kalan sinema salonları hepimizi üzerken sayısı giderek artan dijital platformlar imdadımıza yetişti. Film, dizi, belgesel gibi birçok formatta, her zevke hitap edebilecek yapımların yer aldığı bu ‘yeni nesil televizyon’lar artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Baharın gelişiyle birlikte atağa kalkan bu platformlardan birer birer yüzümüzü güldüren haberler yağmaya başladı. İşte bu haftanın dijital platformlardan önerileri…

‘Friends’ efsanesi Netflix’te

Netflix, dünya çapında en çok hayranı olan hatta başka dizilerle karşılaştırması yapılınca bile sevenleri çileden çıkan televizyon efsanesi ‘Friends’ dizisini nihayet kataloğuna soktu. 1994’te yayınlanmaya başlayan ve 10 sezon sürerek komedi dizileri tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Friends’; Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry gibi birçok yıldızı da Hollywood’a kazandırmıştı. Dostluk, dayanışma, aşk ve elbette bolca kahkaha yüklü diziyi henüz izlemediyseniz ya da hazır eve kapanmışken yeniden izlemek isterseniz adres belli!

Haberin Devamı

Dijital platformlara bahar geldi

İstanbul kazan Ahmet Mümtaz Taylan kepçe

Bir çırpıda tüketilen içeriklerinin 20 dakika civarında oluşuyla dikkati çeken ve hem uygulaması hem de internet sitesiyle kullanıcı dostu olan dijital platform Gain de ilginç yapımları izleyiciyle buluşturuyor. Bunların arasında Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu ‘İstanbul Hesabı’ en çok öne çıkanlardan biri.

Taylan ve ekibinin “İstanbul kazan biz kepçe” diyerek yola çıktığı ve her bölümde şehrin farklı bir semtine yolculuk ettiği programın formatı ‘50 liramız varsa şehirde neleri başarabiliriz?’ olarak özetlenebilir. İçinde yaşasak da gezip göremediğimiz birçok hazineye sahip İstanbul’u en güzel şekilde tanıtan ‘İstanbul Hesabı’nda karşınıza her an sürprizler çıkabilir. Hazırlıklı olunuz.

Exxen’de Feyyaz Yiğit rüzgarı esiyor

Büyük yatırımlarla yayın hayatına başlayan ve star isimleri bünyesinde toplayan yerli dijital platform Exxen, çok sayıda kullanıcıya kısa zamanda ulaşarak dikkat çekmeyi başardı. ‘Ölümlü Dünya’ ve ‘Cinayet Süsü’ filmlerinde herkesi kahkahaya boğan Feyyaz Yiğit’in hem yazıp hem de başrolünde oynadığı ‘Gibi’ adlı dizi pırıl pırıl parlıyor. Her hafta farklı bir maceraya atılan Feyyaz Yiğit ve yakın arkadaşları şimdiye kadar yayınlanan 12 bölümde kelimenin tam anlamıyla kafa açan ya da beyin yakan hikayeler anlatıyor.

Haberin Devamı

“Konusunu tarif et” deseniz zorlanırım zira ‘Gibi’ aklınıza gelmeyecek fantastik konuları ters yüz ederek alışık olmadığımız bir mizah anlayışı yaratıyor. Henüz çok keşfedilmedi ve hak ettiği değeri bulmadı. Naçizane, ilk keşfedenlerden olmak için geç kalmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder