Gözde Hatunoğlu Dizilerde sonbahar bereketi
HABERİ PAYLAŞ

Dizilerde sonbahar bereketi

Havaların inceden soğumasıyla battaniyelerimiz ve kahve fincanlarımız da ortaya çıkıyor. Sonbahar; dijital platformların yeni sezonunu, heyecanla takip edeceğimiz yeni dizileri ve özlediğimiz eski dostları müjdeliyor. Gelin, sezonun yeni dizilerine ve eski dizilerin yeni sezonlarına bir göz atalım…

İlk ve Son - BluTV

BluTv’nin 2021’de en çok ümit bağladığı yapımlardan olan ‘İlk ve Son’, sezona hızlı bir giriş yaptı. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı bir ilişki draması olan dizi, ilk bölümleriyle büyük beğeni topladı. Dizi, gençliklerinin baharında tanışan ve büyük bir aşk yaşayan Deniz ve Barış’ın, 10 yıl boyunca süren, iniş çıkışlı ilişkilerinin röntgenini çekiyor.

Haberin Devamı

Leyla ile Mecnun - Exxen

Yayın hayatına iddialı yerli yapımlarla başlayan Exxen, Türk televizyon tarihine adını bir efsane olarak yazdıran ‘Leyla ile Mecnun’u yeniden hayata geçirerek büyük bir atağa kalktı. Çöllerde gezdiği düşlerinde ve yaşadığı tuhaf mahallede bir türlü Leyla’sına kavuşamayan Mecnun, sekiz yıl sonra geri döndüğü yuvasında bıraktığı hiçbir şeyi yerinde bulamaz.

La Casa de Papel: Beşinci kısım-ilk beş bölüm - Netflix

‘La Casa de Papel’in estirdiği fırtınayı duymamış olan yoktur. İspanyol yapımı soygun dizisi, dünyanın en büyük dijital platformu Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla birlikte tüm dünyada en çok izlenen listesinin başına geçti. Bu sezonuyla izleyicisine veda edecek büyük macera, iki kısım halinde eylül ve aralık aylarında karşımızda.

American Crime Story: Impeachment - FX

‘Nip/Tuck’ efsanesinden beri elini attığı her dizi olay olan Ryan Murphy’nin yapımcısı olduğu ‘American Crime Story’, üçüncü sezonunda kamerasını ABD siyasetinin en büyük skandallarından biri olarak tarihe geçen Bill Clinton-Monica Lewinsky ilişkisine çeviriyor.

Scenes from a Marriage/Bir Evlilikten Manzaralar – HBO

Dünya sinema tarihinin efsane yönetmeni Ingmar Bergman’ın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen ‘Bir Evlilikten Manzaralar’/‘Scener ur ett äktenskap’ın modern zaman uyarlaması geldi. Başrollerde Jessica Chastain ve Oscar Isaac gibi iki dev isim var.

Foundation/Vakıf - Apple TV+

Jared Harris ve Lee Pace gibi iki usta aktörü başrollerinde izleyeceğimiz dizide, evrenin farklı yerlerine yerleşmiş insanlığın oluşturduğu Galaktik İmparatorluk’un çökme noktasına gelmesine şahit olacağız.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder