Gözde Hatunoğlu Elbistan şenliğe hazır
HABERİ PAYLAŞ

Elbistan şenliğe hazır

Elbistan Belediyesi’nin düzenlediği ve birbirinden ünlü 10 sanatçının sahne alacağı Elbistan Festivali, 100 binleri sahne önünde, milyonlarca kişiyi de sosyal medyada buluşturacak. Festivale, Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Buray, Velet, Haluk Levent, Ali Kınık, Derya Uluğ ve Koray Avcı gibi sanatçılar katılacak. Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenecek festival, Elbistan’a canlılık getirerek halkın ve esnafın da yüzünü güldürecek.

Dengi Dengine 'Kimse Bilmez' diyor

Daha önce ‘Akıl’, ‘Ahir Evvel’ ve ‘Meçhul’ teklileriyle müzikseverlerle buluşan Dengi Dengine, Ömer Hayyam’ın sözlerini yazdığı, bestesi Mehmet Güreli’ye ait olan ‘Kimse Bilmez’ parçasına yaptıkları funk, groove dokunuşlarıyla tam anlamıyla alternatif bir yaz şarkısı üretti. Tüm dijital platformlarda dinlenebilen ‘Kimse Bilmez’, sözleriyle melankolik ama aynı zamanda iyileştirici bir melodiye sahip.

Haberin Devamı

‘Işık Tanesi’ iyiliğe davet ediyor

Doğu ve Batı Ermenicesi şarkılara getirdiği yorumlarla tanınan İstanbullu şarkıcı Sibil ve uzun yıllardır Doğu Karadeniz müzikleri alanında araştırma yapan Ayşenur Kolivar’ın birlikte seslendirdiği ‘Lusi Hadig’ (Işık Tanesi) adlı şarkı, dijital platformlarda yerini aldı. Dünyayı Batı Ermenicesi ve Hemşinceyle iyiliğe davet eden şarkının klibi de Kalan Müzik’in YouTube kanalından izlenebilir.

Akbank Sanat evinizde!

Akbank Sanat, temmuz ayında kültür sanat etkinliklerine ‘Akbank Sanat Evinizde’ çatısı altında sosyal medya kanallarında devam ediyor. Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, atölye çalışmalarına minikleri davet ediyor. Sanat eğitmeni Barış Karayazgan tarafından hazırlanan ve çocuklara heykel ve performans sanatını sevdirmeyi amaçlayan atölye çalışmaları, cumartesi günleri Akbank Sanat Youtube kanalından izlenebilecek.

Harika bir sinema rehberi!

İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Doktora Öğrencisi Ayşe Kaşıkırık ve Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali (UKYF) Direktörü Gülten Taranç’ın hazırladığı, editörlüğünü Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrak Taranç’ın yaptığı ‘Sinemada Çeşitlilik, Kapsayıcılık ve Çok Kültürlülük Rehber Kitabı’ yayımlandı. Kitapta, teori ile pratik bir araya getirildi. Sinema sektörü özelinde; çeşitlilik, kapsayıcılık ve çok kültürlülük kavramları öğrencilerle, kadın yönetmenlerle ve akademisyenlerle görüşülerek kaleme alındı.

Haberin Devamı

‘Yıldızlı Geceler’ konserleri başlıyor

Turkcell’in müzikseverler için bir klasik hale gelen Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri, bu yaz da sanatseverleri sevdikleri sanatçılarla buluşturuyor. 29 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi olan Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek konserlerde Candan Erçetin, Sertab Erener, Kenan Doğulu ve Haluk Levent gibi yıldız sanatçılar sahne alacak. Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik serisi, 29 Temmuz’da Candan Erçetin konseriyle başlayacak ve 7 Ağustos’ta Sertab Erener konseriyle sona erecek. Biletler Biletix’te!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder