Gözde Hatunoğlu Elektro-pop sahnesinin yükselen yıldızı KÖFN
HABERİ PAYLAŞ

Elektro-pop sahnesinin yükselen yıldızı KÖFN

KÖFN, yeni single'ları öncesi liste başı şarkıları ‘Güneşe Dokundum’un remix versiyonu için başarılı prodüktör Deeperise ile güçlerini birleştirdiler. Dans etmek isteyen herkesin kalbini kazanacak şarkının klip yönetmenliğini ise Mehmet Can Damatoğlu üstlendi. Köfn ve Deeperise iş birliğiyle çıkan şarkı, müzik piyasasının güçlü şirketlerinden Hype Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Elektro-pop sahnesinin yükselen yıldızı KÖFN

Dengi Dengine’den ‘Meçhul’

Türk, etnik-doğu, elektronik, funk ve rock türlerini harmanlayan, konserlerde kendi bestelerinin yanı sıra, alışılmışın dışında ve sürpriz cover parçaları da yorumlayan Dengi Dengine’den Meçhul, 70'li yılların Anadolu Disko Funk türüne bir selam yollayan ve ‘yar’e söylenen bir şarkı.

Haberin Devamı

İyi Yemek Festivali Bulvar 216’da

İstanbulluların özlediği gastronomi festivali ruhu 216 Street Fest ile geri dönüyor. Ataşehir’deki Bulvar 216’da 11-12-13 Şubat'ta gerçekleştirilecek festivalde; İstanbul’un sevilen restoranları ve şeflerinin hazırladığı tadımlık lezzetler, özel kokteyller ve workshop’lar ziyaretçilere keyif ve lezzet dolu üç gün yaşatacak.

Hande Yener ve Cengiz Kurtoğlu’yla Sevgililer Günü Galası

Hande Yener ve Cengiz Kurtoğlu, 12 Şubat’ta Sheraton Grand Ataşehir’de Sevgililer Günü konseri verecek. Program şöyle:

19.30 Kapı Açılış

20.30 Hande Yener

22.30 Cengiz Kurtoğlu

00.00 DJ Performans

Elektro-pop sahnesinin yükselen yıldızı KÖFN

ENFOD ‘Biz de Varız’ diyor!

İFSAK Lokal’de, Engelsiz Fotoğraf Derneği’nin (ENFOD) düzenlediği, engelli, engelsiz çocukların fotoğraflarıyla katıldığı ‘Biz de Varız’ sergisini 17 Şubat’a kadar görebilirsiniz. 2007 yılından bu yana bireysel veya gruplar halinde çeşitli okul, dernek, özel ve resmi kurumlar bünyesinde engelli ve engelsiz bireylerle fotoğraf ve fotoğraf seminerleri düzenleyen ENFOD, Köy Enstitüleri’nin ruhunu 21. yüzyıla taşıyor. Harika çocukların çektiği harika fotoğrafları kaçırmayın.

Zorlu PSM’den 14 Şubat’a özel

Zorlu PSM, yılın en romantik gününde birbirini seven herkesi tek bir bilette buluşturuyor ve 14 Şubat’ta en sevilen performansları sevdiklerinizle izleyebilmeniz için ‘bir bilet alana bir bilet bedava’ kampanyası başlatıyor! Üstelik yalnızca 14 Şubat’a özel değil 26 Şubat’a kadar geçerli olacak olan bu bilet kampanyası dahilindeki etkinlikleri ‘zorlupsm.com’ adresinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ankara ve Eskişehir konsere doyacak

Milyon Performance Hall Ankara ve Milyon Performance Hall Eskişehir, şubat ayında Duman, Athena, Pinhani, Pentagram, Gökhan Türkmen, Tuğçe Kandemir, Büyük Ev Ablukada’nın da aralarında olduğu onlarca ünlü sanatçıyı müzikseverlerle buluşturacak. Biletler ‘milyonbilet.com’ ve Biletix'te.

Elektro-pop sahnesinin yükselen yıldızı KÖFN

Ertuğrul Karslıoğlu kitabı raflarda

Ödüllü belgesel yönetmeni Ertuğrul Karslıoğlu’nun hayatı ve mesleki yaşamı iki öğretim görevlisi Şirvan Güneri ve Özcan Gürbüz'ün hazırladığı ‘Ertuğrul Karslıoğlu Kitabı’ adlı kitapta bir araya geldi. Birçok önemli belgesele imza atan yönetmeni dostları anılarıyla anlatırken, yönetmenin eserlerini alanında uzman isimler yorumladı. Beykoz Üniversitesi tarafından basımı ve yayını üstlenilen kitap, belgesel sinemaya gönül verenlerin ve geleceğin genç belgeselcilerinin yararlanacağı değerli bir kaynak olma özelliğini taşıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder