Gözde Hatunoğlu Evimizin salonuna hoş geldiniz
HABERİ PAYLAŞ

Evimizin salonuna hoş geldiniz

Her yerde salgın konulu film görmekten sıkılanlar için, izleyince kendinizi iyi hissedeceğiniz, dertleri tasaları alıp götüren, çoğu zaman komik, bazen hüzünlendiren ama genel olarak çok keyifli bir film seçkisi yaptık. Farklı konuları, tarzları olsa da ucu hep yaşama sarılmaya dayanan bu filmler, yaşadığımız zor günlerde ruhunuza şifa, yüzünüze gülücük olsun.

Küçük gün ışığım

Little Miss Sunshine

Her üyesi birbirinden çok farklı, sürekli çatışma ve kavga halindeki sıradan bir Amerikan ailesi, ailenin en küçük ferdi Olive adındaki kızlarının hayalini gerçekleştirmek için bir minibüse atlar ve birlikte ülkeyi boydan boya gezerler. Yolda gerçek bir aile olmayı öğrenerek...

Haberin Devamı

Sideways

Kahramanımız Miles Raymond, başarısız evliliği, sıradan bir öğretmen olarak sürdürdüğü hayatı ve mutsuzluğuyla kalakalmış bir adam. Evlilik arifesindeki arkadaşıyla bir hafta sürecek bir yolculuğa çıkıyorlar. Tıpkı uzunca bir bekarlığa veda partisi gibi. Yolculukta ne mi oluyor? İzleyip görün...

Brıan’ın Hayatı

Monty Python’s Life of Brian

Komedi filmi dendiğinde akla ilk geleceklerden. Kara mizah denen şeyin tanımı adeta. İsa peygamberle aynı zamanda, aynı yerde doğan, Brian adındaki sıradan bir adamın başından geçenlerin öyküsü. Defalarca izlemek isteyeceksiniz!

Çakı Gibi

Swiss Army Man

Issız adada bir başına kalmış genç bir adam, tam da yaşamaktan vazgeçeceği anda kıyıya vuran bir ceset en iyi arkadaşı haline geliyor. Üstelik bu ceset yaşamayı öğreniyor ve İsviçre çakısı gibi her işi de görebiliyor. Çok saçma gibi ama aslında hiç saçma değil bu film.

Onur / Pride

1980’lerin başında İngiltere’de, eşcinseller toplum baskısıyla mücadele ederken, yolları Galler’de yaşayan maden işçileriyle kesişir. Bu tuhaf birliktelik dayanışmanın, mücadelenin, iyiliğin ve umudun şiirini yazacaktır.

Frances Ha

Çok da parlak bir kariyeri olmayan bir dansçı, dansa olduğu kadar yaşamaya da tutkun, genç bir kadın Frances Ha. Hikayesi çok sıradan ama bu sıradanlığın içinde öyle şahane bir cevher saklı ki film bittiğinde yüzünüze yayılan gülümseme oradan epeyce ayrılmayacak.

Haberin Devamı

Zombieland

Zombilerin ele geçirdiği bir dünya illaki kapkaranlık, korkutucu ve mutsuzlukla dolu olmak zorunda değil. Tam tersine Zombieland’de olduğu gibi çok komik olabilir her şey. Adına aldanmayın; bu film sizi güldürecek.

Kaptan Fantastik

Amerika’nın kuzeyinde bir yerlerde 6 çocuğunu bir ormanın içinde, medeniyetten uzakta yaşatmaya çalışan bir baba ve her biri pırlanta gibi harika çocuklar… Bolca sevgi, macera, eğlence, biraz mutluluk gözyaşı. Bu aileye bayılacaksınız.

Yalanın İcadı

The Invention of Lying

Yalan denen şeyin var olmadığı bir dünya hayal edin. Edebildiniz mi? Edemediyseniz bu film sizin yerinize ediyor, merak etmeyin. İnsan olmanın özüne çok başka bir yerden bakan şahane bir film.

Nedimeler

Bridesmaids

Hollywood filmlerinin olmazsa olmazı: Gelinlerin en yakın arkadaşlarından oluşan nedime ekipleri ve onların başından geçen maceralar. Bu filmde de aynı şeyler var. Ama her şey öyle bir ters yüz oluyor ki izlerken sürekli kahkaha atıyorsunuz.

Haberin Devamı

İYİ SEYİRLER

Sıradaki haber yükleniyor...
holder