Gözde Hatunoğlu Galiz’den ‘Merhaba’
HABERİ PAYLAŞ

Galiz’den ‘Merhaba’

Galiz grubunun ilk teklisi ‘Öteki’ yayımlandı. Galiz, Akif Durak (gitar, vokal), Recep Yılmaz (davul) ve Ertan Kandemir’den oluşuyor. ‘Öteki’, Rakun Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluştu. Şarkının söz ve müziği grup üyelerine ait.

Ötekinin gözünden, öteki tarafa bakmak

Öğretim Üyesi Begüm Aylin Önder’in ‘Öteki taraftan’ adını koyduğu solo sergi, artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisiyle desteklenen mobil uygulaması aracılığıyla, ötekileştirmeyi besleyen her türden söylemi ele alıyor. Mekan ve zamanı ortadan kaldıran sergide Önder, sanatseverleri ötekinin gözünden, öteki taraftan bakmaya davet ediyor. Sergi, 18 Mayıs’a kadar Pinelo Art Gallery’de görülebilir.

Haberin Devamı

Galiz’den ‘Merhaba’

Haluk Levent’in ‘Vasiyet’ albümü yayında

Haluk Levent, annesinin en çok sevdiği 15 türküyü yorumladığı ‘Vasiyet’ albümünün kayıtlarını tamamladı. 2019 yılının kasım ayında annesi Sabriye Acil’i kaybetmişti. Sanatçının, annesinin en sevdiği türküleri kendine has rock sounduyla yorumladığı yeni albümü Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle çıktı. Albümde Melek Mosso, Ceylan Ertem, Cem Adrian, Hayko Cepkin, Oğuz Aksaç, Şirin Demirtaş ve Turgay Tanülkü gibi isimlerle düetler bulunuyor.

Galiz’den ‘Merhaba’

Burak Gündüz’den ‘Olaylar’

Burak Gündüz’ün yeni şarkısı ‘Olaylar’ yayınlandı. Sözü ve müziği Gündüz’e ait olan şarkının düzenlemesini ise Emrah Alpat yaptı. Şarkıda Gündüz’e Günay Uysal (çello), Emrah Alpat (gitar), Berk Kula (mix) ve Ahmet Kalabay (mastering) eşlik ediyor.

Galiz’den ‘Merhaba’

Ece Barak ‘Güneş Açtı’ diyor

Geçen yıl yine Avrupa Müzik etiketiyle yayınladığı ‘Uzak’, ‘Kaybeden’, ‘Yıktın’, ‘On Guard’, ‘Deniz Molası’, ve ‘Anılar’ isimli şarkılarıyla beğeni toplayan Ece Barak, 2021 yılına da sözü ve müziği yine kendisine ait ‘Güneş Açtı’ isimli yepyeni şarkısıyla devam ediyor. Bu yaz ilk kez çıkaracağı EP’sinin ilk single’ı olan ‘Güneş Açtı’, Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Galiz’den ‘Merhaba’

Türkiye’nin en giderleri şarkıları ‘Larabesk’te!

Geçtiğimiz günlerde ‘Mecburi Veda’ adlı teklisiyle adından söz ettiren Lara, yeni şarkısı için stüdyoya kapandı. Yeni şarkısı ve yeni imajıyla sevenlerine sürprizlerinin olduğunu da dile getiren ünlü sanatçı, “Pandemi döneminde neler ürettiniz?” sorusuna “Öyle giderli şarkılar yaptım ki ‘Türkiye’nin en giderli şarkıları’ unvanını alacak. Bu konuda çok iddialıyım. ‘Larabesk’ adı altında akustik bir albüm yapıyoruz” cevabını verdi. Proje haziran sonunda dinleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Galiz’den ‘Merhaba’

Sıradaki haber yükleniyor...
holder