Gözde Hatunoğlu Haftanın kitapları
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın kitapları

Haberin Devamı

Alternatif Nobel Ödüllü Profesör George Vithoulkas’tan ‘Sağlık Seviyeleri’

Alternatif Nobel Ödülü olarak da bilinen İsveç’in Right Livelihood Award Ödülü’nün sahibi Prof. Dr. George Vithoulka, ‘Sağlık Seviyeleri’ adlı kitabıyla enerji bilimi olan homeopatiyle ilgili merak edilenleri Günçe Yayınevi aracılığı ile okuyucuları için anlatıyor. Homeopati reçetelerini uygulayan hekimlerin benimsemesi gereken hayati bileşenleri içinde barındıran kitap, hem öncü bir teori hem de pratisyen hekimler için paha biçilemez tavsiyeler içeren bir yol haritası niteliğinde.

‘Anadolu’nun Gözyaşları’

Yaşar Yılmaz’ın kaleme aldığı ‘Anadolu’nun Gözyaşları’, büyük çoğunluğu 1830-1922 yılları arasında geçen, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden farklı yöntemlerle yurt dışına götürülmüş, şimdilerde ABD ve Avrupa’daki müzelerde sergilenen tarihi eserlerin bugüne kadar hazırlanmış en kapsamlı envanterini sunuyor.

Günther Anders’in kitabı çıktı

Aktivist kimliğiyle de öne çıkan filozof Günther Anders’in ‘Umutsuzsam Bana Ne! Değilmişim Gibi Devam!’ adlı ‘Günlükler’i ilk kez okurlarıyla buluşuyor. Herdem Belen ve Hüseyin Ertürk çevirisiyle İthaki Yayınları’ndan çıkan kitapta Anders, elli yıl boyunca hep başkaları için gözlemlediğini, aldığı notları asla kendisi için yontmadığını vurguluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder