Gözde Hatunoğlu Haftanın kitapları
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın kitapları

Haberin Devamı

Öfkeye elveda, iyi hissetmeye merhaba!

Psikolojik danışman Amanda Robinson’un ‘Öfke Yönetimi Becerileri’ kitabı İthaki Çocuk Yayınları’ndan çıktı. Bazı çocuklar içgüdüsel olarak duygularını nasıl kontrol edeceklerini bilirken, birçoğu öfkelerini sağlıklı ve etkili yollarla ifade etmek için desteğe ihtiyaç duyar. Bu samimi ve ilgi çekici alıştırma kitabı, içindeki eğlenceli 40 etkinlik sayesinde, çocukların öfkelerini yönetme konusunda güçlü beceriler geliştirmelerine yardımcı oluyor.

‘Sayıların Başını Döndüren Makine’

Yazar Zoë Tucker ile çizer Rachel Katstaller’in, teknoloji tarihinin en parıltılı isimlerinden biri haline gelecek olan küçük bir kız çocuğunun gerçek hikayesini anlattığı ‘Ada Lovelace ve Sayıların Başını Döndüren Makine’ kitabı, Koç Üniversitesi Çocuk tarafından (KÜ Çocuk) yayımlandı.

Bunlar ‘Eşit Masallar’

Odeabank, dünya klasiği masalları, kadın-erkek eşitliğini gözeten bakış açısıyla yeniden yorumladığı ‘Eşit Masallar’ projesine iki yeni kitapla devam ediyor. Seriye eklenen ‘Kurbağa Prens’ ile ‘Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler’ kitapları, Can Yayınları ve Odeabank iş birliğiyle, Prof. Dr. Psikolog Ayşe Bilge Selçuk’un içerik danışmanlığında, modern edebiyat yazarları Fadime Uslu ve Hikmet Hükmenoğlu imzasıyla yorumlandı. İllüstrasyonlarını Mert Tugen ve Sibel Açıkalın yaptı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder