Gözde Hatunoğlu ‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’
HABERİ PAYLAŞ

‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’

Yunus Sezener’in Ceres Yayınları’ndan çıkan ikinci eseri ‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’, bir matchmaker (çöpçatan) olan Yunus Sezener’in danışanlarıyla yaşadıklarından yola çıkarak yazdığı, ilişkilere dair bir kitap. Bu kitap sayesinde ilişkilerde nasıl olduğunuzu görüp kendinizi tanıyacak ve kendinizi bunlar çerçevesinde dönüştürme yoluna gideceksiniz. Senin hikayen, benim hikayem… Peki ya gerçek hikaye hangisi?

Bütün çocuklar büyür, biri hariç: ‘Peter Pan’

Akbank Çocuk Tiyatrosu, 50’nci yılını Akbank Sanat ve Zorlu PSM iş birliğiyle sahnelenen, Peter Pan’in hikayesinden uyarlanan müzikalle kutluyor. Yıl boyu devam edecek ‘Peter Pan ve Varolmayan Ülke’ müzikalinin ilk gösterimleri 23 ve 24 Nisan tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek. Müzikalin biletleri ‘www.passo.com.tr’de satışa.

Haberin Devamı

Unutulmaz bir gece yaşamaya hazır mısınız?

Amsterdam’dan Manchester’a, Paris’ten Melbourne’e kadar tüm dünyayı eğlendiren global etkinlik serisi Red Bull Unlocked şimdi de İstanbul’a geliyor. Katılımcılarına bugüne kadar yaşadıkları en unutulmaz gece hayatı deneyimini sunacak Red Bull İstanbul Unlocked, 1-2 Temmuz tarihlerinde Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda gerçekleştirilecek. Red Bull İstanbul Unlocked için detaylı bilgiye ‘redbull.com/unlocked’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Dino Merlin'den bir özür hikayesi

Balkanların en sevilen ve albümleri en çok satan sanatçısı olan ve ülkemizde de çok sevilen usta yorumcu Dino Merlin, yepyeni şarkısı 'Krive Karte'yi yayınladı. 'Kako da ti Kazem' adında bir de alternatif versiyonu bulunan şarkı, bir özür hikayesi. Kariyeri boyunca Mustafa Sandal, Hüsnü Şenlendirici, Kempa Orkestra, Ozan Bayraşa gibi Türk sanatçılarla da çalışan Dino Merlin, ülkesi Bosna Hersek'i üç kez Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etti.

‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’

‘Hafıza Odaları’ seçkisi Pera Film’de

Pera Müzesi, SENKRON Eş Zamanlı Video Sergileri kapsamında, ‘John Akomfrah: Hafıza Odaları’ başlıklı film programını çevrimiçi ortamda izleyiciyle buluşturuyor. Sanatçı, yönetmen ve küratör John Akomfrah’ın tek kanallı işlerinden oluşan program 15-30 Nisan tarihlerinde müzenin web sitesinden ücretsiz izlenebilir.

Haberin Devamı

‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’

Eda Baba 'dan yeni tekli: Aşk Neden

Son dönemin başarılı, bağımsız kadın müzisyenlerinden Eda Baba, yeni teklisi ‘Aşk Neden’i canlı kaydıyla tüm dijital platformlardan dinleyicileriyle buluşturdu. Söz ve müziği Üner Demir’e ait şarkı, aşkın karanlık yüzüne çarpılan son derece insani soruları Eda Baba’nın kendine özgü, nahif ve derin yorumuyla bir araya getiriyor.

‘İlişkilerin Gerçek Hikayesi’

Sıradaki haber yükleniyor...
holder