Gözde Hatunoğlu İş Sanat’ta 23 Nisan neşesi
HABERİ PAYLAŞ

İş Sanat’ta 23 Nisan neşesi

İş Sanat’ın, İş Bankası Kumbara Fon işbirliğinde hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel programında kukla oyunu ‘Nasrettin Hoca’, müzikli tiyatro ‘Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti’ ve ‘Keloğlan’ masalı ile eğlenceli çocuk atölyeleri yer alıyor. İş Sanat’ın 23 Nisan etkinlikleri, 24-25 Nisan’da da renkli içeriklerle devam ediyor. Bugün, ‘Evimizin Kasası İş Bankası Kumbarası’ adlı sanal sergi kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik çevrimiçi kumbara atölyeleri yer alacak. 25 Nisan’da ise Burcu Ural Kopan ve Gözde Eyce’nin çocuklar için hazırladığı kitap ve çizim atölyesi ile İş Sanat Masal Tiyatrosu’ndan ‘Mutluluk Sihri’ masalı İş Sanat’ın YouTube kanalında yayında olacak. Etkinlikler, sezon boyunca İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesinde erişime açık olacak.

Haberin Devamı

İş Sanat’ta 23 Nisan neşesi

Dikkatler ünlü yönetmen Mark Cousins’ın üzerinde

Kundura Sinema’nın çevrimiçi izleme platformu Kundurama'da yayınlanan Mark Cousins belgeseli, ‘Women Make Film: A New Road Movie Through Cinema’ gördüğü ilgi üzerine 30 Nisan’a dek uzatıldı. Yönetmen ve sinema yazarı Mark Cousins, filmin Türkiye gösterimine özel Kundura Sinema’ya konuştu ve Altyazı sinema dergisi editörü Aslı Ildır’ın sorularını yanıtladı. Kundura Sinema ve Altyazı Sohbetleri serisinin ilki de olan söyleşiyi Kundura Blog’da, ‘Women Make Film’i de Kundurama’da Türkçe altyazı seçeneğiyle ücretsiz izleyebilirsiniz.

İyi ki doğdun Bottasini!

Kontrbas virtüözü İtalyan besteci Giovanni Bottasini’nin 200. doğum günü CRR Konser Salonu’nda, CRR Oda Orkestrası eşliğinde kutlanıyor. Bottasini’nin kontrbas için yazdığı üç eserin seslendirileceği konserde orkestra şefi Can Okan yönetimindeki CRR Oda Orkestrası üç büyük soliste eşlik ediyor. Konser, 28 Nisan akşamı CRR Konser Salonu YouTube hesabında olacak.

Mahmut Çınar’dan iki yıl sonra albüm

Mahmut Çınar, 2019'da yayınladığı ‘Bul Beni’ adlı solo albümünden iki yıl sonra ‘Ben Sana Küstüm’ ile dinleyicisiyle buluşuyor ve yeni bir EP projesiyle dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Üç şarkıdan oluşacak albümün ilk teklisi ‘Ben Sana Küstüm’ Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı.

Gülçin Ergül’ün ilk İngilizce albümü ‘Invitation’ yayında!

Ekim ayında ‘Davet’ isimli albümüyle müzik severlerin karşısına çıkan ülkemizin en güçlü kadın seslerinden Gülçin Ergül’ün, uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Invitation’ adındaki sekiz şarkılık ilk İngilizce albümü Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Albümde, efsanevi şarkıcı Whitney Houston’ın ‘I Wanna Dance With Somebody’ şarkısının cover’ı da yer alıyor.

Haberin Devamı

İş Sanat’ta 23 Nisan neşesi

Evlerde üç boyutlu sergi deneyimi!

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, yenilenen web sitesi ile koleksiyon ve süreli sergilerini üç boyutlu olarak sanal dünyaya taşıyor. Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın Oryantalist Resim, Kütahya Çini ve Seramikleri, Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri koleksiyon sergileri ile güncel sanat çalışmalarını tek çatı altında buluşturan Pera Müzesi, bu zengin çeşitliliği bu kez sanal ortamda sanatseverlerin ilgisine sunuyor. Ünlü ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ tablosunun yer aldığı Osman Hamdi Bey salonundan, müzenin yeni sergilerine uzanan dijital arşivde, eserlere Türkçe ve İngilizce bilgiler ve videolar eşlik ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder