Gözde Hatunoğlu Kadın Yönetmenler Festivali’ne geri sayım başladı!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın Yönetmenler Festivali’ne geri sayım başladı!

Kadın Yönetmenler Derneği tarafından 27 Şubat-8 Mart tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 5. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nin seçkileri belli oldu. 28 ülkeden 98 filmin yarışacağı ve gösterileceği filmler İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde İzmirli sinemaseverlerle buluşacak. Bazı bölümleri çevrimiçi etkinlikler şeklinde de düzenlenecek olan festivalin bu yılki teması ‘sınırlar’ olarak belirlendi. Detaylı bilgi ‘https://kadinyonetmenlerfestivali.com.tr/’ adresinde.

Eda Baba’dan ‘Aile Albümü’

Dijital platformlarda yerini alan ‘Aile Albümü’, yaklaşık 15 yıldır müzik sahnesinde olan müzisyen Eda Baba’nın, her birinin sesi ayrı güzel aile fertleriyle bir araya gelerek söylediği eserlerden oluşuyor. Albüm, müziğe evvel ezelden yatkınlığı olan fakat profesyonel anlamda bu becerilerini hayata geçirmemiş diğer ‘Baba’ ailesi üyeleriyle kızlarının en duygulu buluşmasını gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Kadın Yönetmenler Festivali’ne geri sayım başladı

Akbank Sanat’tan yarıyıl tatiline özel program

Çocukları yıllardır sanatın yaratıcı dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, yarıyıl tatili için de dopdolu bir program hazırladı. Eğlenceli ve eğitici online atölye çalışmalarıyla 50. yılını kutlayan Akbank Sanat Çocuk Tiyatrosu’nun ‘Fırtına Çocuk’ oyunu, tatil boyunca çocuklara keyifli anlar yaşayacak. Detaylı bilgi için ‘https://www.akbanksanat.com/’ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kadın Yönetmenler Festivali’ne geri sayım başladı

Hava soğuk müzik sıcak

Güliz Ayla, sözünü kendi yazdığı ve bestesini Cemre Kabaş ile yaptığı ‘Al Yorgun Kalbimi’ adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu. 70’lerin diskosuyla günümüzün modern sound’unu bir araya getiren tekliyle, Güliz Ayla kışın en soğuk günlerinde herkesi dans ettirecek.

Sömestr tatilinin keyfi KidZania’da çıkacak

Dünyanın ilk ve Türkiye’nin tek çocuklar ülkesi KidZania’da, sömestr tatili döneminde çocukları ve ailelerini unutulmaz aktiviteler bekliyor. İki hafta boyunca her gün açık olacak KidZania’da çocuklar 65’ten fazla aktivite ve 120’den fazla mesleği eğlenerek deneyimleyecek. Etkinlikler 6 Şubat’a kadar sabah 10.00’dan akşam 20.00’ye kadar devam edecek.

Kadın Yönetmenler Festivali’ne geri sayım başladı

Pınar Çocuk Resim Yarışması başlıyor

1981 yılından bu yana aralıksız düzenlenen 41. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, bu sene sürdürülebilirlik vurgusu yaparak ‘Benim Gözümden Dünya’ temasıyla çocukları hayallerindeki dünyayı resmetmeye çağırıyor. Çocuklar, resimlerini 1 Nisan 2022 tarihine kadar ‘pinarcocukresimyarismasi.com’ web sitesinden yükleyebilecek.

Haberin Devamı

İthaki Çocuk’tan Efes Perileri

İthaki Çocuk’tan çıkan Efes Perileri, çocukları gizemli bilmeceler, heyecanlı bir kovalamaca ve henüz gün yüzüne çıkmamış sırlarla dolu, Antik Çağ ve mitolojiyle örülmüş bir maceraya çağırıyor. Yarıyıl tatilinde bir solukta okunacak bir serüvene hazır mısınız?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder