Gözde Hatunoğlu Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci
HABERİ PAYLAŞ

Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci

Kalben’in uluslararası bir ekip ile yaptığı ‘Şanssız Mücadeleci’ şarkısı yayınlandı. Kalben, yeni şarkısını şöyle anlatıyor: Hepimiz başımıza gelenlerle baş etmeye çabalıyoruz. Sevgisiz, temassız ve aşksız hissediyoruz. Bu şarkı her koşulda sevebilmek, göğe bakarak yürüyebilmek, sevdiklerimizle birlikte söyleyip çiçeklenmek umuduyla yazıldı. Özlediğimiz sofralara, özgür günlere, birbirimize dokunmanın heyecanına... İlginç klipleriyle de dikkat çeken Kalben, bu geleneği bozmadı. Başak Soysal’ın yönettiği ‘Şanssız Mücadeleci’nin klibinde başrolde Kalben’le birlikte usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

Haberin Devamı

Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci

Zarafetin gücü adına!

Makyaj markası L’Oréal Paris ve Haute Couture ustası ELIE SAAB, yeni iş birliğine imza attı. L’Oréal Paris ve ELIE SAAB, bir makyaj koleksiyonu ortaya çıkardı. ‘The Power of Grace’ adlı koleksiyon; kadınlara güzellikten gelen gücü deneyimlemenin erişilebilir yolunu sunduğunu iddia ediyor. Gerçekleştirilen iş birliği kadınları; bireyselliklerini kucaklamaya, kadınlıklarını güçlendirmeye ve zarafetin gücüne sahip olmaya davet ediyor.

Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci

PerformLab başlıyor

Kundura Sahne’nin bu yıl ilki gerçekleşecek performans geliştirme programı PerformLab, bugün Beykoz Kundura’da başlıyor. PerformLab’in sanat yönetmenleri Ayşe Draz, Melih Gençboyacı, Pelin Başaran ve S. Buse Yıldırım’ın jüriliğinde Türkiye’den seçilen dokuz sanatçı; Hollandalı sanatçılar Benjamin Kahn, Cherish Menzo, Khadija El Kharraz Alami ile Samara Hersch’in katılımıyla çalışmalarını paylaşma ve geliştirme fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıca sanatçı İlyas Odman, sanatsal süreçlere fermantasyon kavramı üzerinden yeni bir bakış açısı kazandırarak PerformLab’e ‘Sanat Fermantoru’ olarak eşlik edecek. PerformLab, 6 Haziran’da sona erecek.

Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci

Netflix, turistleri Türkiye’ye çekiyor

Dünya genelinde 208 milyon üyesi bulunan Netflix, Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne dek ‘Fatma’, ‘Bir Başkadır’, ‘Atiye’, ‘Aşk 101’ ve ‘Kağıttan Hayatlar’ın da aralarında bulunduğu yapımların yanı sıra Türkiye’den lisanslanan çok sayıda yapımı da 190 ülkedeki üyeleriyle buluşturan Netflix, 2021 yılı bitmeden açılması planlanan İstanbul ofisi ile birlikte yatırımlarını daha da arttırmayı hedeflediğini duyurdu.

Haberin Devamı

Bu çerçevede basınla bir araya gelen Netflix Türkiye Kamu Politikaları Müdürü Pelin Mavili ve Netflix Türkiye İletişim Müdürü Artanç Savaş, Netflix’in Türkiye’de film stüdyosu alanında yatırım yaparak fiziki varlığını daha da güçlendirmeye hazırlandığının müjdesini verdi.

Netflix yetkilileri, toplantıda bugüne kadar içerik alanında yapılan yatırımların Türkiye’nin tanıtımına ve turizmine sağladığı katkıları da somut verilerle paylaştı. Sekiz farklı ülkede yapılan bir araştırmaya göre Türkiye yapımlarını izleyen kişilerin, turist olarak Türkiye’ye gelme ihtimali, izlemeyenlerin iki katından fazla.

Contemporary Istanbul heyecanı başlıyor!

Contemporary Istanbul bu yıl 1-6 Haziran tarihleri arasında Akbank ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonları’nda yapılacak. COVID-19 önlem ve tedbirleri ile açılacak fuarın basın toplantısına ev sahipliği yapan Ali Güreli ve Murat Göllü, görüşlerini ve fuara gelecek olan sanatseverleri nelerin beklediğini toplantıda anlattı.

Haberin Devamı

Ali Güreli, “Sanat pazarı, sanatçıların üretimleri de dahil bugünün koşullarıyla birlikte toplumun içinde bulunduğu ruh hali, duyguları, heyecanlarıyla da son derece bağlantılıdır. Sanatın iyileştirici gücüne inanarak bu fuarı büyük bir özveri ile gerçekleştireceğiz.

Giriş katında 26 galeri yer alacak, alt katta ise 8’inci yılında Siemens Ev Aletleri sponsorluğunda Plugin Istanbul ve aralarında Akbank Sanat’ın da olduğu çeşitli kurumlar yer alacak. Küratör Esra Özkan’ın seçkisinde 18 sanatçı ile Plugin Istanbul, heyecanlı bir alan olacak ve Hasan Bülent Kahraman’ın küratörlüğünde 11 sanatçının yer aldığı ‘Olan ve Aşkınlık’ sergisi yer alacak” dedi.

Kalben’in yeni şarkısı: Şanssız Mücadeleci

Sıradaki haber yükleniyor...
holder