Gözde Hatunoğlu Kan kırmızı korku geri geldi
HABERİ PAYLAŞ

Kan kırmızı korku geri geldi

Korku sinemasının üstadı Dario Argento’nun başyapıt değerindeki filmi 'Suspiria' ilk filmden 41 yıl sonra aramıza döndü. Üstelik bu kez Luca Guadagnino imzası ve Dakota Johnson ve Tilda Swinton gibi iki büyüleyici oyuncuyla.

Film, 1977 yılının Berlin'inde geçiyor. Susie Bannion, dünyaca ünlü bir dans okuluna katılır. Okulun başka bir üyesi olan Jessica ise gizemli şekilde ortadan kaybolur. Okulun sanat yönetmeni Madame Blanc'ın rehberliğinde Susie ilerleme kaydeder.

Kendine Sara isimli bir arkadaş edinir. Zaman içerisinde iki arkadaş bu prestijli okulun karanlık bir sırrı sakladığından şüphelenmeye başlar...

Haberin Devamı

Eleştirmenlerden hem olumlu hem de olumsuz değerlendirmeler alan filmin orijinal Suspiria’yla karşılaştırıldığında sınıfta kaldığı söyleniyor.

Ancak her şeye rağmen rolüne hazırlanırken psikolojik buhranlar yaşayan Dakota Johnson ve her dem muhteşem Tilda Swinton’ı görmek için bile izlemeye değer.

KİTAP AŞKINA TÜYAP

Önce hemen yazalım, tarihler: 10 - 18 Kasım. Yaşınız kaç olursa olsun eğer yolunuz bir kere kitaplarla kesiştiyse zaten bu fuara uğramadan duramazsınız.

Fuarda yazarların imzalarına katılarak sohbetlerini dinleme şansına da sahipsiniz. Birçok yayınevinin indirimli satışları olması da cabası. E o zaman hiç durmayın, kitaplara aşkınızı yanlarına gidip fısıldayın…

Sahnede Kürşat Başar var!

Kürşat Başar Orkestrası ve Nükhet Yalçın çok farklı türdeki birçok eseri sahnede yorumlayıp bir yandan da kendi bestelerini seslendiriyorlar.

Üstelik buna bir de Kadıköy’ün ve Moda’nın büyülü atmosferini eklerseniz ortaya keyif dolu bir gece çıkıyor. Kasım ayında her Çarşamba Saat 21.00’de Club Quartier içindeki Brunelle Moda Restaurant’da.

Sinemayı Nuri Bilge’den dinleyin

9-15 Kasım arasında düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Uluslararası Uzun Metraj Yarışma bölümünün jüri başkanlığını üstlenen dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, 12 Kasım Pazatesi gerçekleşecek 'MasterClass' da tecrübelerini sinemacılarla paylaşacak. Dünyanın en iyi yönetmenlerinden birini deneyimlerini paylaşırken görmek kaçmayacak bir fırsat!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder