Gözde Hatunoğlu Kısa Film Haftası başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kısa Film Haftası başlıyor

Yunus Emre Enstitüsü’nün ‘Çevrimiçi Kısa Film Haftası’, 25-30 Ocak tarihleri arasında sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Ödüllü 13 kısa film; Almanya, İngiltere ve Amerika’da eş zamanlı olarak ‘yeecinema.eventive.org’da gösterilecek. Filmler, gösterimi yapıldıktan sonra 12 saat boyunca ücretsiz olarak izlenebilecek. ‘Lekesiz’ ve ‘Tor’ isimli Türk filmleri de izleyiciyle buluşacak.

‘HAYALET SEVGİLİM İREM’ geri döndü!

‘Hayalet Sevgilim’ şarkısıyla 2006 yılında büyük ilgi gören İrem, 15 yıl aradan sonra yeni single’ı ‘Gitme’ ile geri dönüyor. Sözü ve müziği İrem Aydın, düzenlemesi Cenk Çelebioğlu imzası taşıyan şarkının mix ve mastering’i Aliş Kaygusuz tarafından yapıldı. Gitarda Selahattin Güzelel, ud ve cümbüşte Enes Yolcu, piyanoda Cenk Çelebioğlu imzası var. Video klibin yönetmen koltuğuna ise Berk Coşkun oturdu.

Haberin Devamı

KidZania’dan anlamlı oyun

KidZania, 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası’nda KidZania Tiyatrosu’ndaki ‘Karanlığı Görmek’ oyununun detaylarını paylaştı. Engelli birey ve ailelerinin sosyal bariyerleri hakkında farkındalık yaratmak için hayata geçirilen oyun, üç yılda 5 bin 500 kişiye ulaştı. 67 aktivite alanıyla, çocukların 120’den fazla mesleği eğlenerek öğrendiği KidZania İstanbul’un, her hafta yenilenen dijital içeriklerine ‘www.kidzania.com.tr’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Moğollar’ın plağı çıktı

Kariyerinin 52. yılını kutlayan Türk müzik tarihinin efsanevi grubu Moğollar, 11 yıl aradan sonra ‘Anatolian Sun Part 1&Part 2’ albümünü çıkarmıştı. Albümün merakla beklenen plak versiyonu da çift plak olarak bugünden itibaren piyasalarda olacak.

Gotik grup She Past Away’den özel konser

80’lerin dark-wave, post-punk sound’una övgü niteliği taşıyan grup She Past Away, Zorlu PSM Online’a özel olarak 22 Ocak’ta konser verdi. ‘online.zorlupsm.com’a özel yayınlanan ve 1 Şubat 23.59’a kadar yayında kalacak konserin biletleri ‘passo.com.tr’ üzerinden, sadece 12,50 lira bilet fiyatıyla satışta.

Kısa Film Haftası başlıyor

NESHE’den Latin rüzgarları

Sanat hayatına; İspanya, Avusturya ve Amerika gibi ülkelerde devam eden NESHE’nin (Neşe Ceren Aktay) ilk teklisi ‘Hijo De La Noche feat. Jimmy Dub’ Sony Müzik Türkiye-Staf World etiketiyle tüm dijital mecralarda yerini aldı. Cesur sahneleriyle dikkat çeken klip, Mardin’de çekildi. Klipteki kostümler Shakira ve Rosalia gibi star’ların tasarımcısı Gustavo Adolfo Tari tarafından hazırlandı. Nicki Minaj, Jason Derulo, Bruno Mars gibi sanatçıların koreograflığını yapan Lorenzo Hannah ise danslarıyla NESHE’ye eşlik etti.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder