Gözde Hatunoğlu Merve Çalkan’dan Mabel Matiz şarkısı
HABERİ PAYLAŞ

Merve Çalkan’dan Mabel Matiz şarkısı

Merve Çalkan’ın altıncı şarkısı olan ‘Tekinsiz’, düzenlemesiyle 90’lar pop ile güncel synth melodilerini harmanlıyor. Söz ve müziği Mabel Matiz imzası taşıyan şarkını düzenlemesini Volkan Karaman yaptı. ‘Tekinsiz’, Pose Records etiketiyle tüm platformlarda yayında.

Merve Çalkan’dan Mabel Matiz şarkısı

Çelik albümünün ikinci klibi Pamela’dan

Müzik dünyasının usta yorumcuları ve sanatçıları Fatih Erkoç, Emre Aydın, Cem Adrian, Pamela, Halil Sezai, Umut Kuzey, İskender Paydaş ve Orkestrası, Oğuzhan Uğur, Gülçin Ergül, Can Gox, Rubato’nun, kariyerinde 35 yılı geride bırakan Çelik’in şarkılarını seslendirdiği ‘Devir Değişti’ albümünün ikinci klibi Pamela’nın yorumladığı ‘Benimle Kal’ şarkısına çekildi. Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan 12 şarkılık ‘Devir Değişti’ albümünde, Türkiye’de en çok hit şarkısı bulunan sanatçılardan biri olan Çelik’in geçmişten günümüze sevilen parçalarından bazıları sanatçı dostları tarafından yeniden yorumlandı.

Haberin Devamı

Hidra’dan özel şarkı: Bizim Mahalle

Garena Free Fire, ünlü rap sanatçısı Hidra ile iş birliği yaptı. Gençleri oyun oynarken eğlendiren Free Fire, bu kez Hidra’nın rap’i ile oyun dünyasına farklı bir keyif yaşatıyor. Kadıköy-Fikirtepe Mahallesi’nde çekilen ‘Bizim Mahalle’nin klibinde hem cosplayer’lar hem de Fikirtepeliler rol aldı.

Doğayla iç içe sergi!

Art On İstanbul, kuruluşunun 10. yılında, Elements Yalıkavak’ta bir yazlık galeri projesine imza atıyor. ‘Art On Bodrum’ isimli projeyle galeri, yaz ayları boyunca sergi faaliyetlerine Bodrum’da devam edecek; sanatçı ve izleyicilerini ‘Summer Olympics’ konseptiyle ağırlayacak. Galeri, Yalıkavak manzarasına hakim bir tepede, doğayla iç içe, zeytin ağaçları arasında özgün bir mimari yapıda yer alıyor. Serginin dikkat çeken katılımcıları arasında Olgu Ülkenciler, Ahmet Çerkez, Ilgın Seymen gibi isimler var. Sergi, 1 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında görülebilir.

Büyük aşkımız sinemayla kavuşma vakti geldi!

COVID-19 salgını nedeniyle bir yıldan fazladır kapalı olan sinemalar nihayet açıldı ve bu hafta sonundan itibaren salonlarda yeniden film izlemeye başlayacağız. Salonlar, yeniden kavuşacağı sinemaseverlere bolca seçenek sunmayı ihmal etmedi. Emma Stone’lu Disney klasiğinin yeni uyarlaması ‘Cruella’; Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren ve John Cena’yı buluşturan aksiyon bombası serinin yeni halkası ‘Hızlı ve Öfkeli 9’; festival tadında seyirlik arayanlar için Christian Petzold’un bol ödüllü şahanesi ‘Undine’ ve sıra dışı yönetmen Gaspar Noé’den ‘Lux Æterna’ bu hafta vizyona girdi.

Haberin Devamı

Merve Çalkan’dan Mabel Matiz şarkısı

Sinematek’ten özel filmler Kalamış’ta

Kadıköy Belediyesi Sinematek/Sinema Evi, yeni sanat yönetmeni Emin Alper yönetiminde hazırladığı film programıyla yaz boyunca Kalamış’ta gösterim yapacak. ‘Yıldızlar Altında Sinema’ isimli program 3 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında takip edilebilecek. Gösterimler, Charlie Chaplin’in ‘Şehir Işıkları’ filminin canlı orkestra müziği eşliğindeki gösterimiyle başlıyor. Film, bu akşam Kerem Esemen yönetimindeki İstanbul Film Müzikleri Orkestrası tarafından yorumlanacak müzik eşliğinde izlenecek. Ayrıntılar ve program için ‘http://sinematek.kadikoy.bel.tr/’ adresini ziyaret ediniz.

Ulusal Yarışma filmleri açık havada

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 40. İstanbul Film Festivali kapsamındaki Ulusal Yarışma 1-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Gösterimler Maximum UNIQ Açıkhava’da kurulan sinemada gerçekleştiriliyor. Ulusal Yarışma’da ödül kazanan filmler, 14 Temmuz Çarşamba akşamı düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Haberin Devamı

Ulusal Yarışma filmleri: ‘Av’ / Emre Akay, ‘9,75’ / Uluç Bayraktar, ‘Sardunya’ / Çağıl Bocut, ‘Bir Nefes Daha’ / Nisan Dağ, ‘Beni Sevenler Listesi’ / Emre Erdoğdu, ‘Yeniden Leyla’ / Barış Hancıoğulları, ‘Zîn ve Ali’nin Hikayesi’ / Mehmet Ali Konar, ‘Af’ / Cem Özay, ‘Çatlak’ / Fikret Reyhan, ‘Cemil Şov’ / Barış Sarhan, ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ / Tunç Şahin, ‘Dirlik Düzenlik’ / Nesimi Yetik, ‘Sen Ben Lenin’ / Tufan Taştan.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder