Gözde Hatunoğlu Mısırları hazırlayın! İşte ailecek izlenecek filmler
HABERİ PAYLAŞ

Mısırları hazırlayın! İşte ailecek izlenecek filmler

Pandemi nedeniyle evlerimizde kalacağımız bu hafta sonunda ailenizle film izleyip keyifli saatler geçirmek istiyorsanız bu liste tam size göre! Battaniyeler ve patlamış mısırlar hazırlansın, başlıyoruz.

THE POLAR EXPRESS/KUTUP EKSPRESİ

Geçirdiği Noel’ler nedeniyle artık Noel Baba’ya olan bir inancı kalmayan küçük bir erkek çocuğu, hayli tuhaf bir trene atlayarak hiç bilmediği yollara düşer. İçerisinde bir sürü mucizenin yaşandığı bu tren, Noel Baba’nın ikamet ettiği Kuzey Kutbu’na doğru yol almaktadır. Netflix’te izleyebileceğiniz ve Robert Zemeckis’in yönetmen koltuğunda oturduğu bu harika animasyonun büyük bir kısmını Tom Hanks seslendiriyor.

Haberin Devamı

CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY/

CHARLIE’NIN ÇIKOLATA FABRIKASI

Son derece sıra dışı bir kişiliğe sahip olan Willy Wonka’nın sahip olduğu çikolata fabrikasının etrafında şekillenen bu fantastik macera, her anlamda leziz bir film. Tam bir Tim Burton ve Johnny Depp harikası olan filmi Netflix’ten izleyebilir, çikolata şelalelerinde yüzebilirsiniz.

BACK TO THE FUTURE 1-2-3/

GELECEĞE DÖNÜŞ 1-2-3

Dünyanın en çok tanınan ve en sevilen bilim kurgu serilerinden olan ‘Geleceğe Dönüş’, tüm ailenin keyifle izleyeceği bir macera sunuyor. İzleyenler bir daha görmeli, henüz izlememiş genç kuşaklar da artık tanışmalı. Serinin tekmili birden Amazon’da mevcut. Zaman yolculuğu hiç bu kadar keyifli anlatılmamıştı. Bu seri gerçek bir klasik.

INSTANT FAMILY/ŞİPŞAK AİLE

Mark Wahlberg ve Rose Byrne’ı başrollerde izlediğimiz 2018 yapımı bu sıcacık aile filmi, hem içinizi ısıtacak hem de sizi kahkahaya boğacak. Bir değil tam üç çocuğu birden evlat edinen Pete ve Ellie, onlarla birlikte hem ebeveynliği hem de sevgiyi yeniden keşfediyor. BluTV’de izleyebilirsiniz.

ENOLA HOLMES

Yıllardır gerek romanları, gerek filmleri gerekse şahane dizileriyle karşımıza çıkan Sherlock Holmes’un en az kendisi kadar hınzır, zeki ve gözü kara annesi ve kız kardeşiyle tanışmak istiyorsanız Netflix’teki bu film tam size göre. Başrollerinde genç kuşağın gözde ismi Millie Bobby Brown ve kalplerin tatlı hırsızı Henry Cavill var üstelik

Haberin Devamı

READY PLAYER ONE/BAŞLAT

Sanal dünyanın gizem ve macera dolu oyunlarında kendini kaybetmek isteyen her yaştan bilim kurgu tutkunları için harika bir seçenek. Zekice, sürükleyici ve eğlenceli; kısacası bu film kaçmaz! Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg’ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline’ın kaleme aldığı ‘Ready Player One’ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor. Netflix’ten izleyebilirsiniz.

JUMANJI: VAHŞİ ORMAN

Bir video oyununun içinde hapis kalan dört arkadaş, bu durumdan kurtulmak için oyunu bitirmek ve deyim yerindeyse kahraman olmak zorunda kalır. Dwayne Johnson, Jack Black ve Kevin Hart gibi isimleri başrolünde buluşturan kahkahalı fantastik macera ‘Jumanji’, çok sevilen 1995 yapımı aynı adlı filmin yeniden çevrimi. Netflix’te izleyebilirsiniz.

STAR WARS/YILDIZ SAVAŞLARI

Hangi yaşta olursak olalım. “Star Wars” dendi mi akan sular durur. “Uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside…” yazısıyla başlayan ve bugüne kadar tam dokuz filmi çekilen bu sinema tarihi efsanesi, daha önce kaç defa izlemiş olursak olalım bir kez daha izlenmeyi hak ediyor. Filmleri izleme sırası ise size kalmış.

Haberin Devamı

MEET THE PARENTS/ZOR BABA

Robert De Niro ve Ben Stiller’i bir araya getiren bu harika serinin tam üç filmi var. Kayınpederinin gözüne bir türlü giremeyen talihsiz bir adam ve tüm ailenin dahil olduğu akıl almaz maceralarla süslü bu seri, tüm ailenin birlikte izleyebileceği şahane bir kahkaha tufanı sunuyor. Netflix’te tüm filmleri bulabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder