Gözde Hatunoğlu Oğuzhan Koç’tan ‘Aşkın Mevsimi’
HABERİ PAYLAŞ

Oğuzhan Koç’tan ‘Aşkın Mevsimi’

Oğuzhan Koç, ‘Yoksa Yasak’ isimli şarkısıyla haftalarca müzik listelerinde yer almasının ardından, dinlediğinizde kış mevsimini ‘Aşkın Mevsimi’ne çevirecek olan yeni single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği Oğuzhan Koç&Çağrı Telkıvıran’a ait olan şarkının aranjesi de Çağrı Telkıvıran imzası taşımakta. Klip yönetmenliğini Hype Productions’dan Mali Ergin'in üstlendiği çekimde, ayrılmış bir çiftin ayrılık sonrası hayatlarında çok benzer durumlar yaşadıkları anlatılıyor ve finali de bir sürprizle bitiyor. Şarkı, müzik piyasasının güçlü şirketlerinden Hype Music etiketiyle tüm dijital platformlarda ve klibi Oğuzhan Koç YouTube kanalında yayında!

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç’tan ‘Aşkın Mevsimi’

Popüler müziğe yeni soluk

Kendine özgü sesi ve yorumuyla müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan Melihcan Ataklar, ‘Yan’ ve ‘Sanrı’ adlı şarkılarının ardından ‘Aşk Dense’ isimli yeni teklisi Zuuks Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında! Melihcan Ataklar; Ece Seçkin, İlyas Yalçıntaş başta olmak üzere birçok ünlü ismin projelerinin söz, müzik, aranje, enstrüman ve vokal kayıtlarını yaptı. Genç ve yetenekli sanatçı yeni projeler üretmeye devam ediyor.

‘Düğün Şarkıcısı’ geliyor!

Toy İstanbul yapımcılığında Erdi Işık’ın yazdığı ve Kayhan Berkin’in yönettiği, Nergis Öztürk'ün ise tek kişilik harika performansını sergilediği ‘Düğün Şarkıcısı’, bu ay izleyicisiyle buluşuyor. Oyun, 2000’li yılların başında katıldığı BBG yarışmasında popüler olan ve sonrasında hızla popülerliğini kaybeden bir caz şarkıcısının düğün şarkıcısına dönüşmesini anlatıyor.

03 Aralık 20.30 | Zorlu PSM %100 Stüdyo,

04 Aralık 20.30 | Oyun Atölyesi

21 Aralık 20.30 I Kadıköy Boa Sahne

İstasyon Dergi bir yaşında

Maltepe Belediyesi tarafından yayınlanan İstasyon Dergi, birinci yaşını muhteşem bir etkinlikle kutladı. Tren garı şeklinde hazırlanan sahneye çıkan şair, sanatçı ve yazarlar izleyenlere edebiyattan sanata, şiirden müziğe unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye Zülfü Livaneli, Ahmet Telli, Nurettin Rençber, Şükrü Erbaş, Mazlum Çimen, Zeynep Oral, Ataol Behramoğlu ve Nazan Kesal gibi isimler katıldı.

Oğuzhan Koç’tan ‘Aşkın Mevsimi’

Aile boyu eğlenceye hazır mısınız?

Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul'daki merkezinde LEGO® NINJAGO® serisinin 10. yılını kutlarken yeni etkinlik alanını da ziyarete açtı. NINJAGO® temalı oyun alanında bulunan oyun kitleri ile çocuklar, artırılmış gerçeklik teknolojisiyle hazırlanan ve altı farklı görevden oluşan kendi videolarını çekip yayınlayarak Master WU'nun ‘Altın Tılsım' ödülüne hak kazanıyor.

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç’tan ‘Aşkın Mevsimi’

Herkese umut veren karikatürler

6. Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması, bu yıl ‘Bağımlılıklardan Özgürleşmek’ temasıyla düzenleniyor. Birinciye 15 bin TL, ikinciye 12 bin 500 TL, üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. Bu karikatürler herkese umut verecek.

8 Aralık’ta uzaya çıkıyoruz

Dört yıl içinde 12 ülkede 4 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilen ve Türkiye’ye HUPALUPAEXPO tarafından getirilen NASA Uzay Sergisi, 8 Aralık’tan itibaren Metropol İstanbul’da ziyarete açılacak. Sergide, NASA uzay görevlerine tanıklık etmiş gerçek boyuttakilerin de içinde bulunduğu 200'ün üzerinde eser yer alıyor. NASA’nın 50 yıllık uzay çalışmalarını ve deneyimlerini yansıttığı NASA Uzay Sergisi, bünyesinde yer alan gerçek boyutlu ve tarihi öneme sahip koleksiyon eserleri, interaktif teknolojilerle zenginleştirilmiş VR alanları ile uzayı deneyimleme imkanı sunarken, ziyaretçilerini evrenin gizemine ışık tutan bir yolculuğa çıkarıyor. Biletix ve Mobilet'ten ya da sergi girişinden temin edilebilir.

Haberin Devamı

VİZYONDA

Fransız Postası / The French Dispatch

Wes Anderson’ın aylardır yolunu hasretle beklediğimiz filmi ‘Fransız Postası’ nihayet vizyonda! Frances McDormand, Tilda Swinton, Bill Murray, Elisabeth Moss, Timothée Chalamet ve adını bu satırlara sığdıramayacağımız bir sürü şahane oyuncusuyla dikkat çeken film, yönetmen Anderson’ın gazeteciliğe yazdığı romantik, komik ve deli işi bir aşk mektubu.

Aykut Enişte 2

Haftanın ilgi çeken yerli yapımı ‘Aykut Enişte 2’, sosyal medyada paylaştığı videolarla ünlenen Cem Gelinoğlu’nu bir kez daha başrolde izleyeceğimiz BKM yapımı bir devam filmi. Film, Gülşah ile evlenme arifesinde olan Aykut'un, ailenin eski eniştesinin ortaya çıkmasıyla başından geçenleri konu ediniyor. İzleyiciye de bu macerayı gülerek izlemek düşüyor.

Resident Evil: Raccoon Şehri / Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Film, uzun yıllara yayılan ‘Resident Evil’ serisinin son halkası olarak karşımıza çıkıyor. Dünyaya kötülük saçan Umbrella Corporation’ın yuvası olan Raccoon şehrine odaklanan filmin başrolüne, seriyi tüm dünyaya sevdiren Milla Jovovich’in yerine Kaya Scodelario geçiyor.

HAFTANIN KİTAPLARI

‘İstanbul’un Hayaletleri’ çıktı!

Göbeklitepe’yi konu edindiği romanıyla son dönemin en çok ses getiren kadın yazarlarından olan Yonca Eldener’in yeni romanı ‘İstanbul’un Hayaletleri’, Altın Kitap etiketiyle raflarda yerini aldı. Romanı üç yılda tamamladığını söyleyen yazar, arka sokakları ve şehrin gizemli noktalarını sürükleyici bir macerayla okurla buluşturuyor.

‘Her Çocuk Zekidir’

Ödüllü çocuk kitapları yazarı ve editörü Davina Bell’in ‘Her Çocuk Zekidir’ isimli çocuk kitabı, ilk kez VakıfBank Kültür Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşuyor. Uzman pedagog ve psikolog onaylı eser, çocuklara yaşamdan nasıl keyif alabileceklerini, sınıfta sorulan soruların yanıtlarını bilememenin bir eksiklik olmadığını ve yaratıcılıklarını nasıl geliştireceklerini anlatıyor.

‘Renklerini Yeniden Kazananlar’ umut olacak

Bir asrı aşkın süredir bağımlılıklarla mücadelesini sürdüren Yeşilay’ın, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nden (YEDAM) destek alan bağımlıların umut dolu öykülerini içeren ‘Renklerini Yeniden Kazananlar’ kitabı raflarda yerini aldı. Yeşilay Yayınları’ndan çıkan kitapta, toplumun her kesiminden insanların birbirinden farklı deneyimlerinden ilham alınarak oluşturulan 19 öykü bulunuyor. Renkleri solanların yeniden yeşerme serüvenine ortak olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder