Gözde Hatunoğlu Olağanüstü basçı Ida Nielsen CRR'de
HABERİ PAYLAŞ

Olağanüstü basçı Ida Nielsen CRR'de

Danimarkalı basçı Ida Nielsen'in beşinci solo albümünün adı palindromik bir tarih olan ‘02022020’ idi. Sanatçı 17 Mart Perşembe gecesi Harbiye Cemal Reşit Rey'de (CRR) sahne alacak. Konser, bol miktarda pürüzsüz bas akoru ve çok sayıda bas solosu içerecek. Yani bu konser kaçmaz!

Olağanüstü basçı Ida Nielsen CRRde

Baharın NFT Hali

Ortaköy’de, konumu, manzarası ve sunduğu bütüncül yaşam alanı felsefesiyle şehrin ritmini tutan Feriye, 30 Mart’a kadar sürecek NFT sergisi ile sanatseverleri bir araya getiriyor. İllüstrasyon, yapay zeka destekli video çalışmaları, animasyon, fotoğraf, kolaj gibi farklı disiplinlerdeki 20 sanatçının, 30’dan fazla bahar temalı NFT eseri Yeşer Sarıyıldız küratörlüğünde, Arçelik ve Cultura Vulture sponsorluğunda Feriye'de sergilenecek.

Haberin Devamı

Akbank Sanat’tan yeni sergi

Akbank Sanat, 7 Mayıs’a kadar sürecek ‘Dijital Sanatta Şimdi: Alternatif Gerçeklikler + NFT’ sergisine ev sahipliği yapıyor. Son günlerin en popüler konularından olan NFT’yi anlatan ve dijitalleşen dünyada sanatın yeriyle ilgili söyleyecekleri olan bu sergiyi kaçırmayın.

‘Şili’de Alaturka’ başkadır

Tarih ve felsefe soslu gerilim romanlarıyla tanıdığımız Mehmet Mollaosmanoğlu, yeni romanı ‘Şili’de Alaturka’ ile okurlarının karşısında. The Roman Yayınları’ndan çıkan kitap aynı zamanda tutkulu bir aşkın hikayesi. Kahramanımızın yolu bir gün Şili’nin başkenti Santiago’ya düşer ve olaylar gelişir.

Bir ilk roman: Bağ

İnkılâp Kitabevi, Zeynep Taşdelen Tenteoğlu imzalı bir aşk romanıyla okurlarının karşısına çıkıyor. Yazarın ilk kitabı olan ‘Bağ’, geçmiş yaşantılarının yaralarıyla başa çıkmaya çalışan iki insanın karşılaşmasıyla doğan, sürprizlere gebe masalsı bir aşkı konu ediniyor.

Olağanüstü basçı Ida Nielsen CRRde

‘Fısıltı’yı dinlemeye gidin

Cadde 160 Art Gallery’de Aysun Oz’un ‘Fısıltı’ başlıklı solo sergisi açıldı. Bağdat Caddesi’ndeki sergi, 26 Mart’a kadar görülebilecek. Heykellerini adeta dillendiren Aysun Oz, farklı malzemeler deneyimlemenin yaşamın içinde değişmeye ve dönüşmeye olanak sağladığını söylüyor. Doğa için “En önemli içsel kaynağım” diyen sanatçının, ekilip biçilen bahçelerde geçen çocukluğu, bitkilerle ve kuşlarla olan arkadaşlığı eserlerinin temelini oluşturuyor.

Haberin Devamı

Sónar İstanbul gün sayıyor!

%100 Music katkılarıyla 18-19 Mart’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar İstanbul, müzikseverleri İstanbul’un eşsiz atmosferinde bir araya getirecek. Avrupa’nın en prestijli müzik festivallerinden biri olan Sónar’da bu yıl Ȃme b2b Dixon, The Blessed Madonna, HVOB, Erdem Tunalı gibi birçok yerli ve yabancı sanatçı sahne alacak. Sónar İstanbul 2022 biletleri ‘passo.com.tr’de satışta.

Olağanüstü basçı Ida Nielsen CRRde

Pub-Up Mavi Sahne yola çıktı

Anadolu Efes, 2018 yılında kurduğu Mavi Sahne platformunu şimdi de oyuncu Berkay Ateş’le yeme-içme ve eğlence mekanlarına taşıyor. ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesinin ilk etkinliği, ‘Yazarlar Ormanı’ konseptiyle 9 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirildi. Gösterimler Ankara, Eskişehir, İzmir’de farklı mekanlarda devam edecek. Bir sonraki etkinlik 24 Mart’ta İzmir’de yapılacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder