Gözde Hatunoğlu Red Bull sahnesinde heyecan dorukta
HABERİ PAYLAŞ

Red Bull sahnesinde heyecan dorukta

İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma Red Bull Dance Your Style, 5 Kasım’da bu kez online olarak dans sahnesinin en iyilerini belirlemek için başladı. Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergileneceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, yeteneklerini gösterdikleri videolarla başvurularını TikTok üzerinden gerçekleştirdi. 15 Kasım’da başvuruları tamamlanan yarışmada daha önce birçok başarıya imza atan dansçılar Can Tohma ve Aydan Uysal kendi öykülerini RedBull.com’a anlattı.

Haberin Devamı

Red Bull sahnesinde heyecan dorukta

ÇAĞDAŞ SANAT BİR TIK ÖTEDE

Contemporary Istanbul ve Tomtom Designhood işbirliği ile ikincisi düzenlenen Step İstanbul, sanatseverleri ağırlamaya başladı. Etkinlik bugün ve yarın Taksim 360 Projesi’nde görülebilir. Step İstanbul’da 350’yi aşkın sanatçının 800’ün üzerinde sanat eseri bulunuyor. Fiziksel olarak görülebilen eserlere, çevrimiçi olarak da ‘www.stepistanbul.com.tr’ adresi üzerinden erişilebilecek. Katılımcılar çevrimiçi Step Istanbul platformuna web tarayıcıları üzerinden ulaşabilir veya telefonlarını kullanarak galeriler içerisinde 360 derece tur yapabilirler.

Etkinlikte yer alacak galeriler: 359+ Gallery, Anna Laudel Gallery, ART TV Project, ART50. NET, Arton, C.E.P. Gallery, Carré D’Artistes Istanbul, De Artium, Faar Art&Design, Ferda Art Platform, Galeri 77, Galeri Binyıl, Galeri Diani, Galeri Fe, Galeri/Miz, GaleriBu, Galleryrooms, Mixer, Mona Galeri, Paper Street Co., PG Art Gallery, Red Art Artopol, Vision Art Platform.

İKSV’DEN FİLM ŞENLİĞİ

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali, yeni bir seçkiyle 20-29 Kasım tarihlerinde dijital ortamda izleyiciyle buluşuyor. Selpak sponsorluğunda gerçekleşen kasım seçkisi, San Sebastian, Venedik, Tallinn, SXSW film festivallerinde ilk gösterimlerini yapmış 10 filmi içeriyor. ‘filmonline.iksv.org’ adresinden izlenecek filmlerin biletleri aynı site üzerinden alınabiliyor.

Filmler, gösterime açık kaldıkları beş gün boyunca izlenebilecek. Her gün 21.00’de, bir film gösterime açılacak ve beş gün sonra 21.01’de gösterimden ve sistemden kalkacak. Önceki seçkilerde olduğu gibi her seansın bilet kapasitesi sınırlı. Filmlere teker teker veya kombine film paketi satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

CEREN GÜNDOĞDU’DAN YENİ SINGLE

Kendine özgü tarzı ve duru sesiyle adından sıklıkla bahsettiren Ceren Gündoğdu’nun yeni tekli çalışması ‘Dünyada İkimiz’ klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı. Milyonlarca insanın, belirsizlik, yalnızlık ve korkuyla başa çıkmaya çalıştığı küresel salgın döneminde ortaya çıkan şarkının sözü ve müziği Ceren Gündoğdu’ya ait. ‘Dünyada İkimiz’, her türlü zorlukla başa çıkabilme ve her şeye rağmen gülümseyebilme gücünün aşktan, aşkla bağlı olunan tek bir kişiden alındığını hatırlatıyor dinleyenlere.

Yeşilay Karikatür Yarışması’na başvurular başladı

Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması’nın beşinicisi için başvurular başladı. Bu sene, ‘Yeni Nesil ve Yeni Nesil Bağımlılıklar’ ana teması altında bu bağımlılıkların sebepleri, bulaşma yolları, neden olduğu sonuçlar, sorumluluklar ile pandeminin etkileri ve dijital oyunlar başlıklarında; online bahis ve online kumar bağımlılıklarına odaklanmaları bekleniyor. Yarışmanın sonucunda birinciye 12 bin 500 TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 7 bin 500 TL ödül verilecek. Ayrıca üç kişiye 3 bin 500 TL’lik başarı ödülü verilirken, bir kişi de 3 bin 500 TL’lik Mazhar Osman Özel Ödülü’nün sahibi olacak.

Haberin Devamı

KUNDURA SAHNE’DEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Kundura Sahne, ödüllü dans sanatçısı, koreograf ve akademisyen Tuğçe Ulugün Tuna’nın eğitmenliğinde, ‘İçinde Yaşadığım Mekan: Beden’ atölyesini geçen sezon gerçekleştirmişti. Şimdi de her ayın son pazar günü, bu sefer sağlık çalışanları için özel olarak tasarlanmış yeni formatında çevrimiçi olarak atölyeler yapmaya hazırlanıyor. Atölye çalışmasının ilki 29 Kasım Pazar günü saat 10:30-12:30 arasında çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Beykoz Kundura’nın internet sitesinden (https://www. beykozkundura.com) doldurulacak kayıt formu sonrasında, etkinlikten bir gün önce iletilecek zoom bağlantı linki üzerinden tüm sağlık çalışanları bu özel etkinliği deneyimleme fırsatı yakalayacak.

ATÖLYE TARİHLERİ:

■ 29 Kasım

■ 27 Aralık

■ 31 Ocak

SAAT: 10:30-12:30

Sıradaki haber yükleniyor...
holder