Gözde Hatunoğlu Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı
HABERİ PAYLAŞ

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Ressam İsmail Acar’ın, Trendyol Sanat’a özel ürettiği 300 adet limitli edisyon ‘Kaftan’ eseri, İyilik İçin Sanat Derneği iş birliğiyle satışa sunuldu. Sanatçıların farklı türdeki eserlerine ev sahipliği yapan Trendyol Sanat, çağdaş sanatı her an ve herkes için ulaşılabilir kılıyor.

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Blind Fest'in ilk konuğu: Balthazar

Beyoğlu ve Asmalımescit'in en gözde canlı müzik mekanlarından olan Blind, eğlenceyi açık havaya taşıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 'Blind Fest'in ilk konuğu ise Belçikalı indie rock ikilisi Balthazar. 16 Eylül akşamı +1 katkılarıyla Park Orman'da gerçekleşecek etkinliğin biletleri 26 Temmuz Salı günü saat 12.00'de satışta. Festivalin diğer konukları yakında açıklanacak.

Haberin Devamı

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Kaan Sekban ve Emir Ersoy bir arada

Zorlu Center’ın ‘Hikayede Kalmasın’ sloganıyla hazırladığı konserler, Emir Ersoy&Kaan Sekban’la devam ediyor. ‘Alt Tarafı Bi’ Talk Show'da birlikte çalışan Kaan Sekban ve müzisyen Emir Ersoy, 5 Ağustos’ta saat 20.30’da Zorlu Center’da sahnede olacaklar. Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’ndaki konser ücretsiz.

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Karadeniz'de Kuzey Fest coşkusu

Kuzey Fest, Karadeniz’in eşsiz doğasıyla birlikte müzikseverleri sınırsız eğlence ve müzikle buluşturuyor. Moon Stage&Orfe Organizsyon iş birliğiyle düzenlenen Kuzey Fest bu yıl, mor ve ötesi'nden maNga'ya, Hayko Cepkin'den Pinhani'ye, Ceza'dan Sagopa Kajmer'e, Gazapizm'den Fatma Turgut'a 23 sanatçı ve grubu Sinop Akliman’da ağırlayacak. KuzeyFest, yeşilin ve mavinin buluşma noktasında keyifli bir kamp deneyimi ve festival heyecanını sunmak için katılımcılarını 4-5-6-7 Ağustos tarihlerinde Sinop’a çağırıyor.

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Bir Yaz Gecesi Festivali başlıyor

Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan Bir Yaz Gecesi Festivali, 14 Ağustos’a kadar Beykoz Kundura’da olacak. Cumadan pazara film ve müzik keyfi yaşatacak festivalde bu akşam,‘The Pink Panther/Pembe Panter’ filmi var. Festival detayları ve sınırlı sayıda biletler ‘beykozkundura.com’da.

Soft Analog’dan gündemin bomba şarkısı!

2019 yılında Ankara’da kurulan Soft Analog, synth-pop, indie pop, dream pop türlerini benimseyerek ürettiği parçalarında modern insanı ve şehir yaşantısını anlatıyor. Grubun yeni teklisi ‘Uçarım Bu Alemde’, son zamanlarda gündemden düşmeyen moto-kuryeleri ve bu sektörde yaşanan zorlukları anlatan sözleriyle dikkat çekiyor. Şarkının, yönetmen Gözde Kural tarafından çekilen harika klibi ise adeta bir kısa film. Şarkı tüm dijital platformlarda yayında, klip de 3 Ağustos’tan itibaren YouTube’da. 

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder