Gözde Hatunoğlu Sanatın iyileştirici gücü bu sergide!
HABERİ PAYLAŞ

Sanatın iyileştirici gücü bu sergide!

Çağdaş Sanat Galerisi Kuzgun Art Space, genç kuşağın birbirinden yetenekli sanatçılarının eserlerinin yer aldığı ‘Yer Çekimi’ adlı karma sergiyi 14 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Sergiyle ilgili bilgileri ‘www.kuzgunartspace.com’ve ‘@Kuzgunartspace’ Instagram adresinden edinebilirsiniz.

Sanatın iyileştirici gücü bu sergide

Riff Cohen, Oscar and the Wolf’la sahneye çıkacak!

Oscar and the Wolf, üç yıl aradan sonra 'Enter The Music' festivali kapsamında İstanbul'da sahne alacak. Yepyeni şarkısı ‘Bye Dubai’yi yayınlayacak olan Riff Cohen de grupla aynı festivalde sahne alacak. 27 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek festivalde Yaşlı Amca, Lil Zey, Evdeki Saat ve Soft Analog da sahneye çıkacak. Festival biletleri Biletix’te.

Haberin Devamı

‘Misal’ tüm dijital platformlarda

Esra Akyıldız, Genco Arı imzalı ‘Misal’ ile dijital platformlarda yerini aldı. Akustk gitar, moog bass, piyano ve elektronik keyboard’un ön planda olduğu, güçlü bir alt yapıya sahip olan ‘Misal’ anlamsız ayrılıkların geride bıraktığı derin özlemi anlatan bir şarkı.

Sanatın iyileştirici gücü bu sergide

Lara Di Lara ‘Hepimiz biriz’ diyor

Lara Di Lara, ‘kardeşlik’ kavramından yola çıkarak yazdığı şarkısı ‘Ayrı Ya Da Farklı’yı dinleyicisiyle buluşturdu. İnsan olmanın özüne odaklanan ve aslında farklılıklarımızın bizi birbirimizden ayrı kılmadığına, hepimizin aynı yaşam çizgisinde ‘bir’ olduğuna dikkat çeken şarkı, Lara Di Lara’nın özel vokalleriyle synth ögelerini harmanlıyor.

Sanatın iyileştirici gücü bu sergide

Bergama Tiyatro Festivali gün sayıyor

2-5 Haziran tarihlerinde özgün bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanan Bergama Tiyatro Festivali, bilet satışına başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nın destekleriyle gerçekleşen festival, bu yıl yerli ve uluslararası 26 oyunu seyirciyle buluşturuyor. Festivalle ilgili tüm bilgiler ‘bergamatiyatrofestivali.com’ adresinde.

Gelsen gelirdin!

Kendine özgü sesi ve yorumuyla Gizem Ergüder’in, yeni şarkısı ‘Gelsen Gelirdin’ çıktı! Eski bir ilişkinin yeniden gündeme gelme ihtimaliyle kafası karışan, tereddütler yaşayan bir kadının duygu dünyasını anlatan şarkının sözleri de Gizem Ergüder'e ait. Şarkı, İmge Yapım etiketi ve Sony Music Türkiye iş birliğiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Haberin Devamı

‘Gördüm Çiçeği’ ile tanıştınız mı?

Başak Daşman’ın ikinci öykü kitabı ‘Gördüm Çiçeği’ İthaki etiketiyle raflarda. 2017’de ilk öykü kitabı ‘Kırk Evin Delisi’yle okurla buluşan, sinema, televizyon ve tiyatro sahnesinin başarılı oyuncusu Başak Daşman’ın yeni öykü kitabı, modern insanın düştüğü halleri ironik bir dille anlatıyor.

Doktor Strange geri döndü!

Marvel sinema evreninin en sevilen kahramanlarından olan Doktor Strange, yeni macerası ‘Çoklu Evren Çılgınlığında’ ile geri döndü. Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Chiwetel Ejiofor’u başrollerinde izleyeceğimiz film, Doktor Strange’in, Spiderman’e yardım etmek için yaptığı büyü yüzünden allak bullak olan çoklu evrenleri anlatıyor.

Sanatın iyileştirici gücü bu sergide

Sıradaki haber yükleniyor...
holder