Gözde Hatunoğlu Sedef Sebüktekin’den Yeni Tekli ‘ÇIPLAK’
HABERİ PAYLAŞ

Sedef Sebüktekin’den Yeni Tekli ‘ÇIPLAK’

Melankolik aşk şarkılarının en hisli söz yazarı ve bestecilerinden Sedef Sebüktekin’in yeni teklisi ‘Çıplak’, 19 Mart’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı. ‘Çıplak’, mantığın çok ötesine uzanan sevgiye güvenmeyi ve insanı olduğu gibi sevmenin hikayesini anlatıyor. Sedef Sebüktekin, “İnsan sevdiği için çabalamak ister ama bazen ne yapacağını bilemez. Kendini yetersiz hissetmekle arzulamak arasında sıkışıp kaldığımız yer, birbirimizi gerçekten görmeyi ıskaladığımız yer olabilir mi?” diyerek anlatıyor şarkıyı. Söz ve müziği Sedef Sebüktekin imzası taşıyan şarkının düzenlemesi yine kendisine ve Cihangir Aslan’a ait. Şarkının mix ve mastering’i Evren Arkman tarafından yapıldı. Şarkının kapak fotoğrafı Ogün Akgül’e (oastabis) ait.

Haberin Devamı

Nasıl influencer olunur?

Dünyanın en eski ve etkili pazarlama yöntemlerinden biri olan ‘ağızdan ağıza pazarlama’ evirilerek influencer pazarlaması haline geldi. Günümüzde hızlı ve uygun maliyetli olduğu için birçok marka da influencer pazarlamasını tercih ediyor. Sosyal medya kullanıcıları da özellikle Y ve Z jenerasyonu “Nasıl influencer olurum?” sorusunun cevabını arıyor. Influencer olmanın yeni bir meslek olduğunu söyleyen Humanz Türkiye Ülke Müdürü Sezgi Şahin Oykur, bu yeni iş alanında kendini geliştirmek isteyenleri Humanz Influencer Pazarlama Akademisi'ne davet ediyor. Akademi, ücretsiz olarak Humanz resmi online sitesi ve tüm Humanz mobil uygulamalarında.

Gedik Sanat’ın yeni dijital projesi

Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gedik Sanat, İstanbul Gedik Üniversitesi ile birlikte kurguladığı ‘Karantina Halleri’ projesi ile tiyatro ve müziği bir araya getiriyor. Nilay Erdönmez’in yönetmenliğinde bireyin sıkışmışlığı ve arayışlarını konu alan yedi tiyatro metni, üç bestecimizin yeni müzikleriyle birleşti. Geçirdiğimiz zorlu pandemi sürecine mercek tutan çalışma; İstanbul Gedik Üniversitesi Performans Alanı’nda çekildi. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü itibariyle yedi gün boyunca saat 21.00’de Gedik Sanat ve İstanbul Gedik Üniversitesi sosyal medya hesaplarında takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

İş Sanat’ın Okuma Tiyatrosu devam ediyor

İş Sanat Okuma Tiyatrosu mart ayına Alican Altun, Ufuk Tevge ve Özge Erdem’in seslendirdiği William Shakespeare’in ‘Kış Masalı’ eseriyle başladı. 17 Mart’ta Onur Özaydın, Şirin Kılavuz Sevinç ve İdil Yener’in seslendirdiği ünlü besteci Wolfgang Amadeus Mozart’ın aynı adlı operasına konu olan Pierre Beaumarchais’nin ‘Figaro’nun Düğünü veya Çılgın Gün’ oyunundan okunan bölümlerle devam edecek. Okuma Tiyatrosu’nun bu ayki diğer iki etkinliği ise 24 Mart’ta Molière’in ‘Kibarlık Budalası’ ve 31 Mart’ta Lope de Vega’nın ‘Olmedo Şövalyesi’ olacak. Diğer bölümler, İş Sanat’ın YouTube kanalında ve internet sitesinde sezon boyunca erişime açık olacak.

Sedef Sebüktekin’den Yeni Tekli ‘ÇIPLAK’

İKSV İstanbul Film Festivali 40 Yaşında!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından ilk kez 1982 yılında bir sinema haftası olarak düzenlenen İstanbul Film Festivali, bu yıl 40’ıncı yaşını kutluyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 40. İstanbul Film Festivali, 1 Nisan-29 Haziran tarihlerinde izleyicisiyle buluşuyor. Festival, 1 Nisan’da festivalin çevrimiçi gösterim platformu ‘filmonline.iksv.org’da başlıyor. Nisan ve mayıs ayları boyunca her perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü yeni filmler gösterime girecek. Detaylar ‘film.iksv.org’ta.

Haberin Devamı

Ece Seçkin yine çok iddialı

Her projesiyle çok konuşulan Ece Seçkin, tüm detaylarıyla birebir ilgilendiği, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı ‘Yastık’ isimli şarkısını dinleyiciyle buluşturdu. Sözü ve müziği Emrah Karakuyu'ya, düzenlemesi ise Tanerman'a ait olan ‘Yastık’ şarkısının klip çekimi Said Dağdeviren ve İdil Dizdar yönetmenliğinde gerçekleşti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder