Gözde Hatunoğlu Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de
HABERİ PAYLAŞ

Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de

Ebru sanatıyla henüz iki yaşındayken tanışan 16 yaşındaki Sera Çamaş’ın eserleri, dünyaca ünlü uluslararası bir sanat fuarı olan Contemporary Venice’de 1-21 Şubat tarihleri arasında sergilenmeye hak kazandı. Önümüzdeki günlerde de Canvas London’da iki ebru eseri sergilenecek. Sera Çamaş, ebru sanatına çağdaş bir bakış açısı kazandırmakla kalmıyor, gelenekselle modernin uyum içinde izlenmesine sebep oluyor.

Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de

Sıla’dan Sevgililer Günü konseri

Sıla, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı repertuvarı ile PSM Online’da dinleyicilerini bu kez aşkla buluşturmaya hazırlanıyor. Sıla’nın PSM Online’a özel olarak ücretsiz gerçekleştireceği konser, 21.00’de ‘online.zorlupsm.com’da başlayacak.

Haberin Devamı

Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de

Oscar adayları İstanbul Modern’de

İstanbul Modern Sinema, dokuzuncu kez düzenlediği ‘Oscar’ın Yabancıları’ seçkisini 16 Şubat-8 Mart tarihlerinde sinemaseverlerle buluşturuyor. Programda ‘En İyi Uluslararası Film’ dalına aday 10 film izleyiciyle buluşacak. Programa ‘www.istanbulmodern.org’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de

MUBI, 14 Şubat’ta bedava!

Koleksiyonuna eklediği yeni filmlerle süratle büyümeye devam eden MUBI, 14 Şubat Pazar günü kutlayacağı 14. kuruluş yıl dönümünde, 24 saatliğine ücretsiz erişim fırsatı sunuyor. Ücretsiz olarak erişilebilecek MUBI koleksiyonunda, usta yönetmenlerin retrospektiflerinden önde gelen film festivallerinin en özgün yapımlarına kadar 1000’den fazla film yer alıyor.

Sanat alanında Türkiye’de bir ilk!

Türkiye’de ilk defa Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu, İyilik için Sanat Derneği, Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu ortak çalışmasıyla kültür sanat alanında uluslararası normlara uygun içeriklerle, uzun dönemli sertifika eğitim programını uygulamaya geçiyor. Sertifika programında, alanında profesyonel olan 100’ü aşkın konuşmacı olarak yer alıyor. ‘Sanat ve Kültür Disiplinleri MİNİ MBA ve Sertifika Programı’nda katılımcılara sanat tarihi, kültür politikası, kültür ve sanat sosyolojisi, kültür ve sanat organizasyonları başlıklarında eğitim verilmesi amaçlanıyor.

Elif Çağlar’dan yeni şarkı

‘Elif Çağlar on Vocals’ isimli projenin ikinci teklisi ‘All a Dream’, nu-DC Records etiketiyle, tüm dijital platformlarda yayında. Elif Çağlar’ın, şarkısını son yıllarda kullandığı ‘VoiceLive Touch 2’ vokal prosesöründen ilham alarak kaydettiği belirtildi. Söz, müzik ve düzenleme de yine Çağlar’a ait.

Haberin Devamı

Sera Çamaş’ın eserleri Contemporary Venice’de

Sıradaki haber yükleniyor...
holder