Gözde Hatunoğlu Sevgililer Günü'nde izlenecek en romantik filmler
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililer Günü'nde izlenecek en romantik filmler

HER/AŞK (2013)

Beş Oscar adaylığı kazanan ve ‘En İyi Özgün Senaryo’ dalında ödül kazanan ‘Her’, aşkın geleceğine bir bakış atıyor. Boşandıktan sonra bunalıma giren bir adam, aşkı yeniden ve sadece sesten ibaret bir yapay zeka ürünü yazılım sayesinde tadıyor.

Sevgililer Gününde izlenecek en romantik filmler

JEUX D'ENFANTS/CESARETİN VAR MI AŞKA? (2003)

Guillaume Canet ve Marion Cotillard çiftini başrollerinde izlediğimiz film, artık neredeyse bir klasik haline geldi. Çocuklularından beri bir arada olan çiftimiz aşkı bir oyun gibi görür ama hayatın gerçekleriyle karşılaşınca her şey değişecektir.

Haberin Devamı

Sevgililer Gününde izlenecek en romantik filmler

500 DAYS OF SUMMER/AŞKIN 500 GÜNÜ (2009)

Aşka inanmayan delidolu bir kadın ve ona aşık olan adamın sıra dışı hikayesi. Alışılmadık, enerjik ve eğlenceli bir Sevgililer Günü seçeneği olabilir.

Sevgililer Gününde izlenecek en romantik filmler

PERFECT SENSE/YERYÜZÜNDEKİ SON AŞK (2011)

Tüm romantik filmlerin türü romantik komedi ya da dram olmak zorunda değil. Bu ilginç film, dünyayı saran büyük bir felaketin karşısında yapayalnız kalan ve sadece aşklarına tutunarak hayatta kalmaya çalışan bir çiftin etkileyici hikayesini anlatıyor.

BEFORE SERİSİ (1995-2004-2013)

GÜN DOĞMADAN-GÜN BATMADAN-GECE YARISINDAN ÖNCE

Richard Linklater’ın yarattığı ve Julie Delpy ve Ethan Hawke çiftinin can verdiği bu harika aşk hikayesi her biri, bir günde geçen ancak uzun yıllara yayılan bir ilişkinin portresini çiziyor. Unutulmaz güzellikteki bu üç filmi; tüm gününüzü ayırıp sevdiğinizle izleyebilirsiniz.

Sevgililer Gününde izlenecek en romantik filmler

LOVE ACTUALLY/AŞK HER YERDE (2003)

İster ünlü bir şarkıcı isterseniz tüm dünyanın gözlerini diktiği bir politikacı olun… Aşktan kaçılmaz! Noel zamanı Londra’da bir grup insanı aşkın büyüsü içinde bir araya getiren bu hem duygusal hem de komik film kadrosuyla göz dolduruyor.

Sevgililer Gününde izlenecek en romantik filmler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder