Gözde Hatunoğlu Taha Gürbüz'den akustik tekli ve konser
HABERİ PAYLAŞ

Taha Gürbüz'den akustik tekli ve konser

Taha Gürbüz’ün aralık ayında yayınlanan ‘Öldür Beni’ adlı teklisinin akustik versiyonu 17 Ocak’ta müzikseverlerle buluştu. ‘Öldür Beni’yi tüm dijital platformlarda, Taha Gürbüz’ü ise 29 Ocak’ta Kadıköy Eskici Gizli Bahçe’deki konserinde dinleyebilirsiniz.

DEMET EVGAR ‘HEDDAGABLER’ OLDU

Henrik Ibsen’in en önemli eserlerinden olan ve modern tiyatroya damgasını vurmuş ünlü oyunu ‘Hedda Gabler’ Tiyatro Pangar tarafından sahnelenmeye devam ediyor. Mehmet Birkiye’nin yönettiği, Demet Evgar’ın başrolünde harikalar yarattığı oyun ‘can sıkıntısının tragedyası’ olarak nitelendiriliyor. ‘Hedda Gabler’i 28 Ocak 20:30 Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ve 8 Şubat 16:00 ve 20.30’da Zorlu PSM’de izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Taha Gürbüzden akustik tekli ve konser

ARTER’DEN YENİ BİR FESTİVAL

Arter, İstanbul’a üç gün sürecek yeni bir festival kazandırıyor: Yeni ve En Yeni Müzik Festivali. Klasik ve elektronik müziği birleştiren besteci ve müzisyenler, 6, 7, 8 Şubat 2020 tarihlerinde Arter’in ileri teknik özelliklerle donatılmış performans salonları Sevgi Gönül Oditoryumu ve Karbon’da çok özel performanslar sunacak.

Enno Poppe, ICC (Istanbul Composers Collective), Mazen Kerbaj gibi isimleri dinleyebileceğiniz festival için biletleri, Arter’den temin edilebilir veya 0212 708 58 01 numaralı telefon yoluyla rezervasyon yaptırılabilirsiniz.

‘ANLATAN ADAM’LA KAHKAHA TUFANI

Komedi dünyasının en çok ilgi gören isimlerinden Anlatanadam, İstanbullu hayranlarını güldürmeye hazırlanıyor. Anlatanadam, 31 Ocak Cuma akşamı Kadıköy Entropi Sahne’de birbirinden komik hikayeleriyle izleyicilerine bol kahkahalı ve unutulmaz bir gece yaşatacak. Biletler Biletix’te.

ÇOCUKLARA KÜLTÜR SANAT DOLU BİR SÖMESTR

Yarıyıl tatilinde Akasya AVM’de, hayal gücü gelişimine sanatla katkı sağlamak için Türk Ressamları Atölyesi 25-26 Ocak ve 1-2 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Yaş aralığının 3-12 olduğu etkinlik 12.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Çocuklar etkinlikte kendi sanatsal üretimlerini de yapacak.

HAFTANIN FİLMİ

‘ÇILGIN İKİLİ’ BİLDİĞİNİZ GİBİ

Yapımcılar zıt karakterli iki siyahi polisin maceralarını anlatan ‘Bad Boys’ serisinden umudu kesmemiş olacak ki ilk filmden 25 yıl sonra zincire (şimdilik) son bir halka daha eklediler. Will Smith ve Martin Lawrence’ı tekrar bir araya getiren ‘Bad Boys: Her Zaman Çılgın’, bol çatışmalı, araba takip sahneli, iyi polis-kötü polis odaklı, mizah sosu yedirilmiş bir aksiyon sineması örneği.

Haberin Devamı

Taha Gürbüzden akustik tekli ve konser

Film, elbette aradan geçen uzun yılları unutmayıp, 2020 yılına yakışır güncellemeleri de hikâyesine yedirmekten geri kalmamış. Bir hayli yaş alan çılgın polislerimiz Marcus ve Mike ortak olarak çalışmaya devam etmekteler. Mike, hâlâ ikilinin daha çılgın parçası, Marcus ise artık emeklilik hayalleri kurmakta. İkilimiz bir yandan orta yaş krizleriyle boğuşurlarken bir yandan da polis teşkilatının yenilenmesiyle sarsılıyorlar.

Geçmişte hapse attıkları bir uyuşturucu karteli tekrar peşlerine düşünce de son bir maceraya atılmaktan kaçamıyorlar. Türe pek bir yenilik getirmeyen ‘Bad Boys: Her Zaman Çılgın’, başrol oyuncularının ve yaşattığı nostalji duygusunun hatırına izlenebilecek bir film. Salondan çıkarken filme adını da veren ‘Bad Boys’ şarkısını mırıldanmadan duramayacaksınız.

Haberin Devamı

BÖYLE VEDAYA CAN KURBAN

2019’da katıldığı neredeyse her festivalden övgü ve ödüllerle dönen ‘The Farewell / Elveda’ bu haftanın vizyonu için hoş ve farklı bir seçenek. Son yılların adından söz ettiren Çin asıllı Amerikalı yönetmeni Lulu Wang imzasını taşıyan ‘Elveda’, başrol oyuncusu Awkwafina’nın başarılı performansıyla da adından çokça söz ettirdi.

Taha Gürbüzden akustik tekli ve konser

Yıllar önce Amerika’ya taşınan Çinli bir ailenin 30’lu yaşlarındaki kızı Billi, hayatına çizeceği yönle ilgili sıkıntılı günler geçirmektedir. Bu yetmezmiş gibi Çin’de yaşayan, çok sevdiği ve sık sık telefonda konuştuğu büyükannesi Nai Nai’nin kanser olduğunu öğrenir. Tüm aile toplanıp Nai Nai’yi son kez görmek için Çin’e gidecektir. Ancak yolculuk herkesi, özellikle de Billi’yi bambaşka bir maceraya sürükler...

Aile, yaşam ve ölüm gibi kavramlara çok kültürlü bir gözle bakan ‘Elveda’, dokunaklı hikâyesini nahif bir mizahla birleştiren ilgi çekici bir film. Büyükanne Nai Nai’yi çok sevecek, sürprizli sonuyla da salondan içiniz umut ve mutluluk dolarak çıkacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder