Gözde Hatunoğlu Ve karşınızda Maya Perest!
HABERİ PAYLAŞ

Ve karşınızda Maya Perest!

Akustikhane’nin Yeni Yerli Vol.2 serisi kapsamında YouTube, Spotify ve Apple Music platformlarında yayınlanan Maya Perest’in ilk teklisi ‘Benim Yüzümden’ dinleyicisini bekliyor. Efe Artun Yüksel ise solo gitarıyla eşlik ediyor. Şarkı bir ayrılık sonrası güncesi…

Ve karşınızda Maya Perest

Kendini arayan bir kadın: ‘Herkes Çıplak’

Türkiye’nin ilk radyocularından olan Elif Şakar’ın son kitabı ‘Herkes Çıplak’, üçüncü baskısıyla okurlarıyla buluştu. Kitap, ataerkil bir aile yapısı içinde büyüyen, mesleğinde ve evliliğinde çok fazla fedakarlık yaparken kendi benliğini bulmaya çalışan bir kadının ilham veren mücadelesini anlatıyor.

Haberin Devamı

‘Mitolojik Hikayeler’ Zorlu PSM’de

İKSV Alt Kat ve Anuşka’nın Atölyesi’nin ortak prodüksiyonu ‘Mitolojik Hikayeler’ 2 ve 3 Nisan’da 13.00’da Zorlu PSM Sky Lounge’ta sergilenecek. İlk kez 25. İstanbul Tiyatro Festivali programında sergilenen ‘Mitolojik Hikayeler’ şahane bir kuklalı çocuk gösterisi. Ana karakter Afrodit’in anlatımıyla canlandırılan bu hikayelerde, coğrafyamızda geçen efsanelere yer veriliyor.

Pınar Tınç’tan yeni sergi

Türkiye’nin ilk ve tek kadın çini mürekkebi sanatçısı ressam Pınar Tınç'ın yeni sergisi dün açıldı. Hayatındaki ada teması Bozcaada'daki çocukluğuyla başlayan ressam Pınar Tınç, 2014'te sanatseverlerle buluşturduğu 'Adaların Renkleri' sergisinden tam sekiz yıl sonra yeni sergisi 'Adaların Rüyaları' ile geri döndü. Sergi 1 Mayıs’a kadar ressamın 2018’e kadar yaşadığı Reunion Adası’nda gerçekleşecek.

Ve karşınızda Maya Perest

‘Anne’ sahne yolculuğuna başladı

Floran Zeller’in ‘Baba’, ‘Oğul’ ve ‘Anne’ olarak yazdığı serinin kıymetlisi ‘Anne’, kadının modern eril aile yapılanmasında kayboluşunu, hayatının elinden kayıp gidişini ve bunu fark etmenin yarattığı psikolojik gerilimi tüm çıplaklığıyla aktarıyor. Tiyatro iN’in yapımcılığını üstlendiği oyun 30 Mart’ta Ankara Şinasi Sahnesi’nde, 9 Nisan’da Fişekhane’de, 27 Nisan’da Zorlu PSM’de, 10 ve 20 Nisan’da da Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Yerinizi şimdiden ayırtın!

Ve karşınızda Maya Perest

Lara Çayan ve Cem Adrian'dan ‘Sevme Beni’

Lara Çayan ve Cem Adrian'dan ‘Sevme Beni’, Arpej Yapım etiketiyle yayınlanacak. Birbirini korumak için kavuşmayan iki kırılgan aşığın hikayesi dinleyenleri büyüleyecek. Şarkının sözleri Lara Çayan'a, müziği Lara Çayan ve Özgür Aksüyek'e ait.

Haberin Devamı

Ve karşınızda Maya Perest

İstanbul Film Festivali’ne ‘41 kere maşallah’!

İKSV tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en büyük uluslararası sinema etkinliği İstanbul Film Festivali, bu yıl 41. kez sinemaseverlerle buluşacak. 8-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde 43 ülkeden 164 yönetmenin filmi yer alacak. Biletler 1 Nisan Cuma günü 10.30’dan itibaren ‘passo.com.tr’de satışa çıkıyor.

Ve karşınızda Maya Perest

Tango başlasın!

10 Nisan’da AKM’de gerçekleşecek Tango Bardo, muhteşem şovlarıyla tango severleri bekliyor. Biletleri ‘www.passo.com’ adresinde satılan gösteri Arjantin’in en tanınmış Tango orkestralarından Tango Bardo’yu İstanbulTANGO organizasyonuyla seyirciyle buluşturacak. Tango Bardo, Türkiye’de ilk defa konser verecek ve Buenos Airesli müzisyenlerin oluşturduğu orkestraya Arjantin’in en romantik seslerinden birisi olan Roberto Minondi eşlik edecek.

Haberin Devamı

Ve karşınızda Maya Perest

Sıradaki haber yükleniyor...
holder