Gözde Hatunoğlu Yeni sezonda sıkılmak yok! En iyi dizi önerileri
HABERİ PAYLAŞ

Yeni sezonda sıkılmak yok! En iyi dizi önerileri

Yeni Hayat

Kanal D’nin yeni sezon dizisi ‘Yeni Hayat, bu sezonun iddialı yapımlarından olacağa benziyor. Her şey özel kuvvetlerden ayrılmış Yüzbaşı Adem’in karşısına çıkan bir iş fırsatıyla başlar. Adem'in tek yapması gereken, zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur'un genç karısı Yasemin'i korumaktır. Eski bir bordo bereli olan Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu iş neredeyse çocuk oyuncağı gibidir ancak Adem ve Yasemin arasında başlayacak tutkulu aşk tüm dengeleri alt üst edecektir.

Haberin Devamı

Yeni sezonda sıkılmak yok En iyi dizi önerileri

The Boys

Yayın hayatına geçen sene başlayan ve geniş bir izleyici kitlesi edinen Amazon yapımı The Boys, ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam etmeye bu hafta başlıyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve ‘The Boys’ olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Başrolünde Karl Urban’ın yer aldığı dizi daha şimdiden üçüncü sezon onayını aldı, söylemesi bizden.

Atiye

Netflix’in ‘Hakan Muhafız’dan sonraki ikinci Türk yapımı dizisi olan ‘Atiye’nin, ikinci sezonu 10 Eylül’de seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı dizi, Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ adlı romanından esinlenilerek çekildi. Göbeklitepe'nin aslında hiç var olmadığı bu alternatif gerçeklikte Atiye, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi yine her şeyi düzeltmeye çalışacak.

Kırmızı Oda

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday olan ‘Kırmızı Oda’yı izlemeye başlamadıysanız daha fazla geç kalmayın! TV8’de yayınlanan ve başrolünde yetenekli oyuncu Binnur Kaya’nın yer aldığı dizide, bir psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ekrana geliyor.

The Undoing

25 Ekim’de HBO’da yayınlanmaya başlayacak ‘The Undoing’, kadrosunda Nicole Kidman ve Hugh Grant gibi iki dev oyuncuyu barındıran iddialı bir yapım. ‘The Undoing’, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hikayesine odaklanıyor. Mini dizi formatındaki ‘The Undoing’, altı bölümden oluşuyor.

Menajerimi Ara

Star TV yeni yayın sezonuna ‘Menajerimi Ara’yla hızlı bir giriş yaptı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi yetenekli isimleri barındıran dizi, komedi ve dramı başarılı bir şekilde harmanlamış. Prestijli bir yetenek ajansında yaşananları anlatan dizide sinema televizyon mezunu olan Dicle’nin sektörde var olabilmek için yaşadığı maceraları izleyeceğiz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder