Gözde Hatunoğlu ‘Zevkler ve Renkler’ tartışmaya açılıyor!
HABERİ PAYLAŞ

‘Zevkler ve Renkler’ tartışmaya açılıyor!

Pera Müzesi Öğrenme Programları, 9 Mart-4 Haziran 2021 tarihleri arasında Zevk Meselesi’ adlı sergiye paralel olarak ‘Zevkler ve Renkler’ isimli programla farklı yaş gruplarına yönelik keşiflerle dolu, eğlenceli çevrimiçi atölyeler ve turlar düzenliyor. Etkinlik dizisi, Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor. Detaylı bilgi için ‘peramuzesi.org.tr’ adresini ziyaret edebilirsiniz ya da ‘ogrenme@peramuzesi.org.tr’ye yazabilirsiniz.

‘Zevkler ve Renkler’ tartışmaya açılıyor

Zorlu PSM’nin radyosu yayına başladı

Zorlu PSM’nin Vestel sponsorluğu ve Karnaval Medya Grubu iş birliğiyle hayata geçirdiği yeni performans alanı Vestel PSM Radyo yayın hayatına başladı. Vestel PSM Radyo’da; caz davulcuları üzerine programıyla Ferit Odman, İskandinav ülkelerinden haberler ve müzik seçkileriyle Nordik Simit, keşif temalı müzik programıyle Merve Evirgen, her bölümde bir kült filmin “Türkiye’de çekilse yönetmeni kim olurdu, kim oynardı, senaryo nasıl olurdu?” sorularına eğlenceli cevaplar arayacakları programları ile Kutsal Motor ve daha fazlası dinleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Ekin Beril ‘Körkütük’ diyor

Yorumladığı şarkılarla başlayan müzik serüveninde başarılı adımlar atmaya devam eden yetenekli şarkıcı Ekin Beril, söz ve müziği kendisine ait, düzenlemesini Playjoy ile birlikte yaptıkları yeni şarkısı ‘Körkütük’ü Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı. Elektronik müzik harmanıyla dikkatleri üzerine çeken Ekin Beril, yeni şarkısıyla duygusal yanını dinleyicilere sunuyor.

‘Zevkler ve Renkler’ tartışmaya açılıyor

Taha Gürbüz’den ‘Kukumav Kuşları’

Taha Gürbüz'ün, önümüzdeki aylarda yayımlayacağı ‘Fil’ isimli EP’sinin ikinci şarkısı ‘Kukumav Kuşları’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Gürbüz, şarkısını “Siz ve biz ayrımının olmadığı, ‘biz’ olmanın esas olduğu ütopik bir dünya hayalinin uzaklığında bir özeleştiri” sözleriyle tanımlıyor.

Arter’den sanatseverlere yeni bir macera

Arter’de, Emre Hüner’in yarı kurgusal bir senaryo metni etrafında şekillenmiş yeni üretimlerinden oluşan ‘[ELEKTROİZOLASYON]: Bilinmeyen Parametre Kayıt-Dışı’ başlıklı kişisel sergisi dün açıldı. Küratörlüğünü Aslı Seven’in üstlendiği sergide mecralar arasında dolaşarak ilerleyen, doğaçlamaya dayalı, performatif bir üretim sürecini yansıtan heykeller, yerleştirmeler, fotogravürler, serigrafiler, film sekansları ve metinler yer alıyor.

Haberin Devamı

‘Zevkler ve Renkler’ tartışmaya açılıyor

23 tiyatro oyunu Sosyo’da

Pandemi nedeniyle uzun süredir kapalı olan tiyatro perdeleri, Türkiye’nin ilk online biletli etkinlik platformu Sosyo’da açılıyor. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında 23 yetişkin ve çocuk oyunu, 27-28 Mart tarihlerinde Sosyo’da online olarak yayınlanacak. Tüm oyunları izleme imkanı sunan kombine biletler 30 liradan, tek oyun biletleri ise 10 liradan satışa çıktı.

Genç klarnet ustası Onur Çalışkan CRR sahnesinde!

20 yaşındaki Onur Çalışkan’ın ilk albümü ‘Esrik’, ayrı kültürleri ve farklı renkleri bir araya getirerek, yaşadığımız toprakların ve çevre bölgelerin yerel ezgilerini, modern tınılar ve doğaçlamalarla buluşturuyor. 31 Mart Çarşamba akşamı CRR Konser Salonu YouTube hesabından yayınlanacak projenin ilk konserinde Onur Çalışkan, İzmir Devlet Opera ve Balesi trompet sanatçısı Tolga Bilgin ve caz müziğinin genç yeteneklerinden İlyada Zayim’i sahnesinde ağırlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder