Hakan Çelik 1.6 motor avantajıyla geliyor
HABERİ PAYLAŞ

1.6 motor avantajıyla geliyor

Alman premium otomobil markalarına getirilen önemli eleştirilerden biri, irili ufaklı bütün modellerin birbirine benzemesiydi. Otomobilseverler bu durumu iç içe geçen Rus matruşka bebeklerine benzetiyor.

722 bin 800 lira

Markalar maliyet baskısı ve endüstriyel baskılar nedeniyle birbirini tekrar eden tasarımlarla araçlarını pazara sunuyordu. BMW bu eleştirilere kulak vererek, farklı segmentlerdeki ürünlerinde, birbirinden ayrıştıracak tasarım özelliklerine yer vermeye başladı.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, sportif premium modeli yeni BMW 4 Serisi Coupe’yi, 1.6 litre, 2.0 litre ve 3.0 litre motor seçenekleriyle 722 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye yollarına çıkarmaya hazırlanıyor. Bavyeralı markanın coupe geleneğinde ulaştığı en son noktayı temsil eden BMW 4 Serisi Coupe, eşsiz sürüş keyfini üst seviyeye taşıyor.

Haberin Devamı

1.6 motor avantajıyla geliyor

Kasımda satışa çıkıyor

Otomobilin vergi avantajına sahip olan 1.6 litrelik motoru, markanın diğer modellerinde olduğu gibi 170 beygir gücünde. BMW 4 Serisi Coupe, Türkiye’de bu aydan itibaren Borusan Otomotiv BMW yetkili satıcılarında görülebilecek. Kasım ayından itibaren de satışa sunulacak. Ayrıca lansman döneminde 374 beygir güç üreten 3.0 litre Mild-Hybrid benzinli M Performance modeli M440i xDrive da showroom’larda yerini alıyor.

İlk ağır sınıf elektrikli kamyon

Dünyanın ilk ağır sınıf elektrikli kamyonu olan Mercedes-Benz eActros, 2021 yılı itibarıyla seri üretime alınıyor. Elektrikli kamyonlar, içten yanmalı motorlara sahip kamyonlarla aynı üretim hattında, esnek bir yaklaşımla üretilecek. Belediye kullanımı için özel olarak tasarlanan eEconic, teknik yapı olarak Mercedes eActros’u esas alıyor ve 2022’den itibaren o da seri üretime giriyor.

1.6 motor avantajıyla geliyor

Türkiye'de doğdu

Hyundai, önemli modellerinden biri olan yeni i20 üzerindeki çalışmalarını tamamlayarak şık tasarım özellikleriyle donatılmış N Line versiyonunu tanıttı. Otomobil Avrupa ile aynı zamanda Türkiye’de satışa sunuluyor. i20 N Line’da iki motor seçeneği sağlıyor. Otomobildeki 84 beygirlik 1.2 litrelik MPI giriş seviyesi motora ek olarak, dileyenler 100 beygir veya 120 beygirlik 1.0 litrelik T- GDI motoru da seçebilecek.

Haberin Devamı

Gençlerin tercihi

Oyak Renault, sunduğu çalışan deneyimi ile de en beğenilen ilk 50 işverenden biri oldu. Universum tarafından Türkiye’de bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘En Çekici İşverenler’ araştırmasının sonuçlarına göre, Oyak Renault son iki yılda toplamda 29 basamak yükselerek mühendislik alanında ilk 50 şirket arasında en büyük sıçramayı gerçekleştirdi.

Oyak Renault, araştırmada tüm öğrenciler içerisinde 40’ıncı sırada, genç profesyoneller arasında ise 42’nci sırada yer aldı. Oyak Renault İnsan Kaynakları Direktörü Tolga Görgülü gençlere değişen ve dönüşen otomotiv sektöründe; yüksek teknolojiye sahip ürünler ve iş süreçleri üzerinde çalışma fırsatı sağlayarak her zaman güncel kalabilecekleri bir ortam sunduklarını söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder