Hakan Çelik Aileler çok beğenecek
HABERİ PAYLAŞ

Aileler çok beğenecek

Haberin Devamı

Hyundai’nin 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanını yapacağı yeni i30 Wagon’un resmi fotoğrafları yayımlandı. Otomobil, modern çizgilerini sportif ve dinamik hatlarla birleştirerek station wagon modellere farklı bir bakış açısı getiriyor. Aileler ve sportif aktivitelere meraklıların tercih etmesi beklenen yeni otomobilin modern ve sportif çizgileri aslında genç kullanıcılara da göz kırpıyor. Segmentinin en büyük bagaj hacmine sahip modellerinden biri olan yeni i30 Wagon, 602 litreyle (maksimum 1.650 lt) çok yönlü kullanım özelliği sunuyor.


Aileler çok beğenecek

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan otomobilde Apple CarPlay, Android Auto ve LIVE Services gibi dijital teknolojiler de yer alıyor.

DÖRT MOTOR SEÇENEĞİ OLACAK

Sınıfının en iyi standart etkin güvenlik donanımlarını sunan Hyundai i30 Wagon’da iki yeni benzinli motorla beraber (1.4 lt T-GDI ve 1.4 lt MPI) bir adet de 1.6 litrelik turbo dizel motor bulunuyor. 136 beygir gücüne sahip bu dizel motor 6 ileri manuelin yanı sıra Hyundai’nin 7 ileri çift kavramalı şanzımanı DCT ile de satılacak.

EN GÜVENİLİR MARKA

Aileler çok beğenecek

Lexus, J.D. Power tarafından her yıl düzenlenen Kalite Araştırması’nda üç modeliyle ‘En Güvenilir’ otomobiller arasında yer aldı. Otomotiv sektörüne yönelik çalışmalarıyla tanınan J.D. Power, bu yılki ‘İlk Kalite Değerlendirmesi’ raporunu yayınladı. Araştırmada gerçek kullanıcıların deneyimleri ve yaşadıkları baz alındı. Premium otomobil üreticisi Lexus, üst üste altıncı kez ‘En Güvenilir Otomobil Markaları’ arasına girmeyi başardı. Üç yıllık kullanım sürelerinde ortaya çıkan problemlere odaklanan araştırmada, en az sorun çıkaran araçlar ilk sırayı alıyor. Buna göre; Premium Araç Segmentinde Lexus ES ve Lexus GS ilk sırayı aldı. En Güvenilir Premium SUV ise Lexus’un RX modeli oldu.


VE İŞTE ALFA ROMEO GIULIA!

Aileler çok beğenecek

Alfa Romeo Giulia, Şubat itibarıyla ülkemizde satışa sunuldu. Giulia, tasarımı, son teknoloji yenilikçi motorları ve eşsiz teknik çözümleriyle ön plana çıkıyor. Alfa Romeo Giulia, Türkiye’de 3 farklı motor ve donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor. 2.0 litre 200 beygir arkadan itişli, 2.0 litre 280 beygir dört tekerden çekişli ve 2.9 litre 510 beygir arkadan itişli kombinasyona sahip 3 farklı motor seçeneğiyle lüks sportif sedan pazarına giriş yapan Giulia’nın tüm motor seçenekleri, otomatik şanzımanla donatılmış. Alfa Romeo, Türkiye’ye Koç Holding güvencesiyle ithal ediliyor.


MITSUBISHI'DEN YENİ SUV: ECLİPSE CROSS

‘Eclipse Cross’, keskin ‘coupe’vari çizgileriyle örtüşen adını, Mitsubishi Motors’un 1989 ve 2012 arasında Kuzey Amerika'da dört nesil boyunca üretilen ve 1.4 milyonun üzerinde satılan Eclipse spor otomobilinden alıyor. ‘Eclipse Cross’, Mitsubishi Motors'un özellikle Avrupa’da tamamen bir SUV markası olma yolundaki stratejisini de destekliyor. Güneş tutulmasında ortaya çıkan göz alıcı parlaklıktan esinlenerek, geliştirilen yoğun parlak metalik kırmızı renk araca adını veren unsurlardan bir diğeri. Mitsubishi Motors, yeni nesil kompakt SUV otomobili Eclipse Cross’u, Avrupa’da Türkiye pazarı ile aynı anda Aralık’ta satışa sunacak.

Aileler çok beğenecek

BAJAJ'IN YENİ MODELİ

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Bajaj Dominar 400’ün Avrupa lansmanı Motobike İstanbul’da yapıldı. Bajaj Dominar 400, performansı, şık tasarımı ve yüksek güvenlik özellikleriyle süper sport segmentine yeni bir soluk getirecek. Türkiye’de farklı tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile öne çıkmaya hazırlanan Dominar 400’ün, su soğutmalı 35 beygir gücündeki 375 cc’lik motoru; 6500d/d 35nm tork üretiyor. 6 vitesli şanzıman ile 4 valf ve 3 bujisi bulunan Dominar 400 aynı zamanda ön ve arka ABS fren sistemiyle de güvenliği ön planda tutuyor. Dominar 400, 2017’nin ikinci çeyreğinde Türkiye’ye gelecek.

Aileler çok beğenecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder