Hakan Çelik Asfaltın efendisi
HABERİ PAYLAŞ

Asfaltın efendisi

715 BEYGİRLİK GÜÇ

İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, asfaltların yeni efendisi 2019 model DBS Superleggera’yı tanıttı. Çift renk kullanımı, aracın çok daha dinamik bir görünüme sahip olmasını sağlarken, oval tasarımın keskin çizgiler ile birleşmesi, DBS Superleggera’yı alışık olunan dışında çok daha agresif bir görüntüye kavuşturdu. Twin turbo beslemeli 5.2 litrelik V12 motoru bulunan DBS Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip. 8 ileri tam otomatik şanzımanlı araç, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede, 0’dan 160 km/s hıza ise 6.4 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızı ise saatte 339 kilometre.

Haberin Devamı

Asfaltın efendisi

BU YIL GELİYOR

Aston Martin Türkiye distribütörü olan D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, “Aston Martin’in Türkiye satış ve servis operasyonlarını büyük bir başarı ile devam ettiriyoruz. Tüm Aston Martin modelleri Türk otomobil tutkunları tarafından heyecan ile bekleniyor ve karşılanıyor. DBS Superleggera ile Aston Martin satış grafiğinde önemli yer tutacak bir model olarak öne çıkıyor. Yıl sonu olmadan Türkiye’deki showroomlarımızda yerini almasını planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

RENAULT'DAN HURDAYA EK İNDİRİM

Asfaltın efendisi

Renault, hurda araç teşviki kapsamında devlet desteğine ek olarak Symbol için 7 bin TL, Clio ve Kangoo için 5 bin TL’lik indirim sağlanıyor. Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 63 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor. Renault hafif ticari modellerinde ise maksimum 30 bin TL kredi ve 15 aya varan vade seçeneklerinde yüzde sıfır faiz imkanı var. Diğer taraftan binek modellerde maksimum 36 bin TL kredi ve 18 aya varan vade seçeneklerinde yüzde 0.98 sabit faiz oranı bulunuyor.

10 MİLYONUNCU MUSTANG

Asfaltın efendisi

Ford Mustang yarım asırdır Amerika’nın ve üst üste üç yıldır dünyanın en çok satan spor otomobili. Tüm dünyada bağımlılık yaratan ve bir efsane haline gelen Mustang, Michigan’daki Flat Rock Fabrikası’nda 10 milyon üretim adedine ulaştı. Ford Mustang bugüne kadar birçok filmde de rol aldı ve Facebook’ta dünyanın en çok takipçi sayısına sahip otomobili olarak sosyal medyada da gücünü ortaya koyuyor. Ford, 2015’ten bu yana Avrupa’da 38 bin Mustang sattı. Tüm model yıllarından 60'tan fazla Ford Mustang kullanıcısı kendi araçları ile ABD’de bir araya geldi ve adaşı P-51 Mustang savaş uçağı eşliğinde 10 milyonuncu Mustang’in kilometre taşı kutlamalarına katıldı. Geçen yıl Mustang için en önemli beş Avrupa pazarı; Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika ve İsveç oldu.

Haberin Devamı

BORUSAN'DAN ÖZEL FIRSAT

Asfaltın efendisi

Borusan Otomotiv, Türkiye’de temsil ettiği BMW, Jaguar, Land Rover ve Jaguar’ı kapsayan bir kampanya düzenledi. BMW tutkunları, Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında; 118i, 116d, 218i Coupé, 218i Cabrio, 216d Active Tourer, X1 sDrive16d, X1 sDrive18i, X2 xDrive20d ve X2 sDrive18i modelleri için 45 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz ya da 100 bin TL için 36 aya varan vadelerle cazip oranlı kredi fırsatlarından faydalanabiliyor.

Borusan Otomotiv ayrıca Jaguar ve Land Rover için Ağustos’a özel olarak hazırladığı kampanya kapsamında 30 bin TL takas desteği sunuyor. Bu kampanya son dönemin en önemli otomobillerinden Jaguar F-PACE modelinde geçerli. Diğer taraftan Range Rover Evoque ve Range Rover Evoque Convertible modelleri için 200 bin TL’ye kadar 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder