Hakan Çelik Astra ailesi güçleniyor
HABERİ PAYLAŞ

Astra ailesi güçleniyor

Haberin Devamı

Opel'in en popüler modeli durumundaki Astra, yeni motor seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuldu. En ekonomik modelin başlangıç fiyatı 75 bin 400 TL.

Opel, Astra Hatchback modelinde bu yıl iki yeni motor ve bir yeni donanım seçeneğini Türkiye pazarına sundu. 1.4 100 beygir benzinli motor seçeneği, manuel şanzıman ile 75 bin 400 TL gibi rekabetçi fiyatla meraklılarıyla buluştu. 1.6 200 beygir turbo benzinli seçeneğin ise tavsiye edilen satış fiyatı 109 bin 800 TL.

Astra ailesi güçleniyor

SPORTİF GÖRÜNÜM

1.6 200 beygirlik motor seçeneğinin alınabildiği tek donanım seviyesi olan yeni OPC Line Sport paketi, dış gövde kiti, sunroof, 18 inç alaşımlı jantlar ve krom kaplı çift egzoz boruları ile Astra'ya sportif ve asi bir görünüm kazandırıyor.


Astra ailesi güçleniyor

Opel Genel Müdürü Özcan Keklik, 2017’de 10 bin adet Astra Hatchback satmayı planladıklarını açıkladı.

Bu paketteki diğer motor-şanzıman seçeneklerinin tavsiye edilen satış fiyatları ise; 1.4 150 beygir benzinli otomatikte 104 bin 300 TL, 1.6 136 beygir dizel otomatikte 118 bin 200 TL. Opel'in Türkiye pazarına sunduğu diğer modellerinde de rekabetçi başlangıç fiyatları dikkat çekiyor; Corsa 53 bin 900, Astra Sedan 63 bin 950, Mokka X 87 bin 600, Insignia 117 bin 400 ve Adam 61 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

PEDALSIZ OTOMOBİL

Önümüzdeki 10-15 yıl içinde şehirlerdeki ulaşım için vizyoner kimliği ile çözümler üretmeye devam eden Toyota, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda esin kaynağını 'kayak' metodundan alan aktif eğim teknolojisine sahip i-TRIL Concepti tanıttı. Toyota'nın gelecek vizyonu ile ilgili ilk ipuçlarını veren konseptin en önemli özelliklerinden biri de hiçbir pedala sahip olmadan tamamen elle kontrol edilebilen düğmelerle yönetilmesi.

Astra ailesi güçleniyor

Sadece 600 kilogram ağırlığında olan i-TRIL, 200 kilometreden fazla menzile sahip. 1+2 kişilik oturma düzenine sahip i-TRIL Concept, kabin alanı ve genişlik kavramlarını yeniden tanımlıyor.

YENİ JEEP COMPASS GELİYOR

Sınıfının en gelişmiş 4x4 sistemlerine sahip, en yetenekli kompakt SUV modeli olarak dikkat çekecek Jeep Compass'ın Avrupa lansmanı, Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapıldı.

Astra ailesi güçleniyor

Sonbaharda Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak olan yeni Jeep Compass, yakıt verimliliğine sahip güçlü motorlar, geleneklerine bağlı Premium Jeep tasarımı, on-road sürüş dinamikleri ve yenilikçi güvenlik teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. Jeep Compass; Sport, Latitude, Limited ve Trailhawk olmak üzere dört farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder