Hakan Çelik Biz de 'Ahtapot Paul'e soralım!
HABERİ PAYLAŞ

Biz de 'Ahtapot Paul'e soralım!

Bugünlerin en popüler karakteri “Falcı Ahtapot Paul”. Televizyonlardan canlı yayınlanan görüntülerle tahminler yapıyor. Dünya Kupası sonuçlarını isabetli bilmesiyle tanınıyor.

Alman Başbakanı Angela Merkel ve İspanya Başbakanı Jose Luis Zapatero bile bu ahtapotu ciddiye alıyor. O halde bizim de kendisine bazı sorularımız olabilir diye düşünüyorum. “Müneccim Ahtapot Paul”e sorulabilecek soruların listesini çıkarıyorum:

12 Eylül tarihinde yapılacak referandumdan “evet” mi “hayır” mı çıkacak?

Son 24 saat içinde metrekareye 150 kilogram yağış beklenen İstanbul’da kaç bin ev kullanılamaz hale gelecek?

Haberin Devamı

Üniversite sınav sistemi değişmeden en fazla kaç yıl geçecek?

CHP iktidara gelirse üniversitelerde türbana izin verecek mi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay eski Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt arasında “Benimle mezara gider” denilerek üzeri örtülen Dolmabahçe görüşmesinin içeriğini ilk kim açıklayacak?

Cumhurbaşkanlığı seçimi Başbakan Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül arasında mı geçecek, yoksa sürpriz bir aday mı öne çıkacak?

Esnaf odalarının bile olup bitenler karşısında fikir beyan ettiği bir ortamda Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de artan terör olaylarıyla ilgili kapsamlı bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünecek mi? Yoksa bu konudaki sorular karşısında “Gelişmeleri izliyoruz” mu demeyi tercih edecek?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum yolunda tökezlemeden iktidara yürüyebilecek mi?

Üç vakte kadar başlayacağı söylenen Gürsel Tekin-Önder Sav düellosunu kim kazanacak?

İstanbul’da bina yapılacak tek bir boş alan kalmadığında TOKİ denizin üzerine toplu konut projeleri inşa edecek mi?

Merkez Bankası ve Ziraat Bankası’ndan sonra başbakanlık ve bakanlıklar da İstanbul’a taşınacak mı?

Belgrad Ormanı’nın göbeğine inşa edilecek alışveriş merkezi (AVM) ihalesini hangi şirket kapacak?

“Ahtapot Paul” bu sorularıma yanıt verebilirse şu sıkıcı gündemin ortasında milletçe kendisine minnettar kalırız!

Bülent Arınç ile özel yayın

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye’de siyasetin en etkili isimlerinden biridir. Çok başarılı bir konuşmacıdır, siyasi tarihimizi ve hukuku iyi bilir. Hafızası güçlüdür. Devletin geleneklerine ve teammülerine hakimdir. Bütün bu özellikleriyle Arınç’ın hükümette ve AK Parti içinde özel bir yeri vardır. Çeşitli konularda hükümetin en keskin çıkışlar yapan bakanlarından biri olsa da gelişmiş bir mizah duygusuna sahiptir. Gündemin en ağır siyasi sorunlarına bile zaman zaman ironik ve esprili bir bakış açısı getirmekle tanınır. Bülent Arınç ile yarın 24’teki televizyon programımda özel bir yayın gerçekleştireceğim. Arınç saat 10.00’dan itibaren “Hafta Sonu Moderatörü” programıma konuk olacak. Anayasa Mahkemesi’nin referandum kararı sonrasında ilk kez canlı yayında görüşlerini açıklayacak. Arınç’la sadece siyaset konuşmayacağız. Özel yaşamı ve hobilerini konuşacağız. Çok az bilinen yönlerine değineceğiz. Programda farklı bir Arınç portresi çıkacak. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Bu arada 24 yayınlarını internetten ilgili uygulamayı indirerek artık iphone’dan da izlemek mümkün.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder