Hakan Çelik BMW’nin konfor devrimi
HABERİ PAYLAŞ

BMW’nin konfor devrimi

Kısa süre önce Türkiye’de satışa sunulan yeni 3 Serisi sadece motor ve teknolojik özellikleriyle değil konfor, sessizlik, rahatlık ve zengin donanım listesiyle de bir üst sınıf çizgisini zorlayacak. BMW’nin en çok satılan modeli BMW 3 Serisi’nin 7’nci neslini temsil eden, G20 gövde kodlu yeni modelini uzun bir parkurda kullanma imkanı buldum. 3 Serisi geçmişten günümüze sportifliği ve kullanım zevkiyle öne çıkan bir otomobil olarak bilinir. Başarılı motorları sınıfının bir adım önündedir.

Ben yeni 3 Serisi’nin artık konfor ve rahatlık açısından da bir üst sınıf araçları zorlayacağını düşünüyorum. Yeni 3 Serisi’nin özellikle geliştirilen süspansiyonu, otomobili gerçekten çok daha konforlu hale getirmiş. Kokpit ve kabinde kullanılan malzemeyi de çok beğendim. Bu yönüyle belki de daha dikkat çekici görsel yenilikler, otomobilin iç mekanında karşımıza çıkıyor. Benim kullandığım M Paket otomobilin koltukları sertlik ve kavrama özellikleri açısından çok iyi seviyedeydi.

Haberin Devamı

BMW’nin konfor devrimi

SPORTİF SÜRÜŞ HİSSİ

Yeni BMW 3 Serisi, yeni süspansiyon teknolojisi, rijitliği artırılan gövdesi ve geliştirilen şasi geometrisi ile daha keskin bir sportif sürüş karakterine kavuşmuş durumda. Yeni BMW 3 Serisi, tekerleklerinin genişleyen iz açıklığı, azalan ağırlığı, daha da aşağı çekilen ağırlık merkezi ve 50:50 oranındaki ön/arka ağırlık oranı ile segmentindeki en sportif sürüş hissini sunmaya devam ediyor.

BMW’nin konfor devrimi

TASARIM DİLİ

BMW’nin yeni tasarım dilinin kullanıldığı modelde, net çizgiler ve kıvrımlar otomobilin modern ve estetik görünmesini sağlayarak, Yeni BMW 3 Serisi’nin sportif ve duygu dolu mevcudiyetini gözler önüne seriyor. Lansmana özel First Edition donanım paketleriyle tasarlanan, yeni BMW 3 Serisi, Sport Line, Luxury Line ve M Sport tasarım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor.

BMW’nin konfor devrimi

BAŞLANGIÇ FİYATI 341 BİN 500 TL

Otomobilin yeni nesil sürücü kokpiti baştan tasarlanmış ve çok şık olmuş. Yeni BMW 3 Serisi’nde görev alan aktif güvenlik sistemleri de dikkatimi çekti. Fren Fonksiyonlu Kaza ve Yaya Algılama sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi Yeni BMW 3 Serisi’nde artık standart olarak sunuluyor. Opsiyonel olarak sunulan Profesyonel Sürüş Asistanı kapsamında Stop & Go özelliğine sahip Aktif Hız Sabitleme Sistemi, Direksiyon ve Şerit Kontrol Asistanı, Şerit Değişim Uyarı Sistemi, Yan Çarpışma Koruması, Çapraz Trafik Uyarısı sistemlerine sahip olunabiliyor. Ayrıca yeni nesil BMW Head-Up Display sistemi de opsiyonel olarak tercih edilebiliyor. Yeni 3 Serisi’nin başlangıç fiyatı 341 bin 500 TL.

Haberin Devamı

RENAULT MEGANE’A YENİ NESİL MOTORLAR

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç otomobili arasında yer alan OYAK Renault Fabrikaları’nda üretilen Megane Sedan, ürün gamına eklediği yeni nesil turbo benzinli ve dizel motorlar ile sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

BMW’nin konfor devrimi

1.3 TCe 140 beygir benzinli ve 1.5 Blue dCi 115 beygir dizel motorlar, çevreci özelliklerinin yanı sıra yüksek performansları ve düşük yakıt tüketimleri ile dikkat çekiyor. Renault ürün gamında Kadjar ve Megane HB modellerinde yer alan 1.3 TCe benzinli motor, Megane Sedan’da 140 bg, 6 ileri manuel ve 7 ileri EDC seçenekleri ile birlikte sunuluyor.

Haberin Devamı

NISSAN JUKE ARTIK DAHA İDDİALI

Kendine has kişiliği ve eğlenceli karakteri ile kompakt crossover araç sınıfında çığır açan yeni nesil Nissan Juke, ilk çıkışından yaklaşık 10 yıl sonra, crossover araç kategorisini baştan yaratmak üzere piyasaya çıkıyor. Avrupa pazarında, 9 yıl önce ilk piyasaya çıkışından beri yaklaşık 1 milyon adet Juke satıldı.

BMW’nin konfor devrimi

Coupe araçların zarif çizgileri ve atletik duruşu, geniş iç hacim ve modern iç tasarım ile birleşerek tasarım alanında yeni bir standart oluşturuyor. Yeni nesil Juke, keyifli sürüş özelliklerini korurken, çarpıcı ve yüksek hacimli coupe gövdesi ile performans ve teknoloji alanında devrim yaratıyor. Avrupa ülkelerinde 1 milyon adetten fazla satılan ve Londra, Paris, Milan, Barselona ve Köln’de görücüye çıkan yeni nesil Nissan Juke; tasarım, teknoloji ve performansa değer verirken pratik detayları da gözden kaçırmayan sürücülere hitap etmek için tasarlandı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder