Hakan Çelik Bu döneme de iddialı giriyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Bu döneme de iddialı giriyoruz

CNN Türk son birkaç yıldır çok iyi performans gösteriyor. Özgür bir çalışma ve yayın ortamının oluşmasında, patronumuz Aydın Doğan’ın tarafsız duruşunun büyük

[[HAFTAYA]]

katkısı var.

Genel Müdür ve CEO Barış Tünay da iyi takım liderliği yapıyor. Türkiye’nin bu kadar ağır kutuplaşan ortamında farklı kesimlerin saygı duyduğu içerik yaratmak kolay iş değil.

7 gün boyunca izleyicilerimizle buluştuğumuz “Parametre” ve “Hafta Sonu Keyfi” geçen yılın en çok gündem üreten programlarının başında geliyor.

Ebru Baki’nin moderatörlüğünde, Hürriyet Ankara Temilcisi Deniz Zeyrek ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Parametre” CNN Türk’ün haber klasiği olarak bu sezon da hafta içi 09.00-10.00 arasında yayında olacak.

Haberin Devamı

Cumartesi-pazar sabahları 10.00’da başlayan programım ise bu sene “Hafta Sonu” adıyla yayınlanacak. Geçen sezon “Vodafone Türkiye”nin de desteğiyle çok verimli bir dönem geçirdik.

Türkiye’nin en geniş spektrumlu yayınlarına imza attık. Siyasi liderler, kanaat önderleri, CEO’lar, sanat ve eğlence dünyasının yıldızlarının bir arada olduğu tek televizyon programını ekrana taşıdık.

Hafta içi günlerde sıcak gelişmeler ve siyasete fazlasıyla zaman ayırdığımız için benim planım cumartesi-pazar daha çok kültür-sanat, teknoloji ve eğlenceye yer verebilmekti; fakat Türkiye bir türlü normalleşemediği için renkli konulara istediğim kadar giremedim.

Programlarımızda kimler yoktu ki: Yalçın Akdoğan, Bülent Arınç, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş, Selahattin Demirtaş, İlhan Kesici, Mustafa Sarıgül, Lütfi Elvan, Nihat Zeybekçi, Mehdi Eker, Meral Akşener, Vasip Şahin... Gülben Ergen Çelik, Orhan Gencebay, Funda Arar, Febyo Taşel, Nil Karaibrahimgil, Burcu Esmersoy, Duygun Yarsuvat, İlber Ortaylı, Canan Karatay, Ender Saraç, Zülfi Livaneli, Abdürrahim Albayrak, Wilma Elles, Kubat, Birol Güven...

Cansen Başaran Symes, Vuslat Doğan Sabancı, Mehmet Ali Yalçındağ, Hasan Süel, Temel Kotil, Ahmet İnsel, Başaran Ulusoy, Emre Kongar, Sevil Atasoy, Ceyhun Yılmaz, Aşkım Kapışmak...

Bu sezona da çok iddialı giriyoruz. “CNN Türk Hafta Sonu”nun ilk yayını 19 Eylül’de başlıyor.

Haberin Devamı

***

Bütün mecralar arasında en çok yazılı basın zorlanıyor.

Okur “habere nasıl olsa ulaşıyorum” diyerek gazete satın alma alışkanlığını değiştiriyor. Böyle olunca gazete tirajları ve gelirleri düşüyor. Ankara Temsilcisi olduğum Posta Gazetesi ise uzun süredir tiraj, erişim ve reklam geliri kategorisinin toplamında lider.

Geçen sene de iyi performans gösterdik.

Gazete okurları gelişmeleri Posta’dan izlemeyi tercih etti. Türkiye’de yaşanan ağır sorunlar bu sene de üzerimize ciddi sorumluluk yüklüyor. Posta Gazetesi’nde Türkiye’nin laik, demokratik hukuk devleti olduğu gerçeğinden yola çıkıp toplumsal hassasiyetlere sırtımızı dönmeden görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Okurlarımızın görüş, eleştiri ve yorumları bizim için yine yol gösterici olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder