Hakan Çelik İşte yeni 911
HABERİ PAYLAŞ

İşte yeni 911

İkonik tasarımı ve teknolojisiyle otomobil tarihinin efsane modeli olan Porsche 911 sekizinci nesle adım atıyor. Yeni 911, dünya prömiyerini Los Angeles Auto Show’un hemen öncesinde gerçekleştirdi. Yeni 911, 10.9 inçlik dokunmatik ekranlı iç mekanı ile zamanın ötesinde ve daha modern. Akıllı kontrol ve şasi elemanları ile inovatif asistan sistemleri, arkadan motoruyla ünlü spor otomobilin iddiasını ortaya koyan dinamizmini, dijital dünyanın talepleri ile bir araya getiriyor. Yeni nesil turboşarjlı altı silindirli motor, 450 beygir ile S modellerinde hiç olmadığı kadar güçlü.

Haberin Devamı

İşte yeni 911

MÜTHİŞ BİR ENERJİ

İyileştirilmiş enjeksiyon, yeni turbo şarj ve hava soğutma sistemi yerleşimi sürüş verimliliğini daha da artırıyor. Güç aktarımı, yeni geliştirilmiş sekiz ileri çift kavramalı şanzıman ile gerçekleştiriliyor. Bunlara ek olarak ıslak zeminlerde daha da güvenli sürüş imkanı sunan Porsche Wet modu, termal kameralı Gece Görüşü Asistanı gibi yeni asistan sistemleri göze çarpan diğer özellikler.

ACİL FREN SİSTEMİ

911’in özellikleri üç özel dijital ürün ile tamamlanıyor: Olağanüstü turlar için Porsche road Trip uygulaması, Porsche 360+ kişisel asistan ve bireysel karbon ayak izini sıfırlamayı sağlayacak web tabanlı Porsche ımpact emisyon ölçüm uygulaması. Standart donanımda yer alan uyarı ve fren asistan sistemi, hareketli nesnelerle çarpışma riskini tespit ederek acil frenleme sistemini devreye alıyor.

LEXUS İLK SIRADA

İşte yeni 911

Japon Lexus, sıra dışı tasarımının yanında kalitesi ve güvenilirliğiyle de öne çıkıyor. Lexus, araştırma kuruluşu Consumer Reports’un 2018 Otomobil Güvenilirlik Araştırması’na göre 29 markadan 500 binden daha fazla araç arasında ilk sırada yer aldı. Araştırmada, gerçek kullanıcılardan sağlanan verilerden yararlanıldı ve yeni araç satın almak isteyenlere tavsiyelerde bulunuldu. Lexus modelleri, Tüketici Raporları’nda konfor seviyesi, düşük tüketimi, verimli performansı, düşük kullanım maliyeti, işçilik kalitesi ve sessiz kabinleriyle beğeni topladı.

20 DAKİKADA SARJ OLUYOR

Audi, ilk tam elektrikli modeli ‘e-tron SUV’un ardından, elektrikli otomobil atağına devam ediyor. 2025’e kadar tam elektrikli 12 modeli satışa sunmayı planlayan marka, ‘e-tron SUV’ ve 2019’da tanıtacağı ‘e-tron sportback’in ardından, bir sonraki elektrikli model yaklaşımını gösteren ‘e-tron GT concept’i Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Haberin Devamı

İşte yeni 911

BAGAJ HACMİ 550 LİTRE

Audi e-tron GT concept, 450 litre arka, 100 litre de önde olmak üzere toplam 550 litre bagaj kapasitesine sahip. Ön ve arka tekerleklerdeki iki elektrikli motoru 590 beygir güç üreten otomobil, bu gücü e-quattro 4 tekerlekten çekiş sistemi ile dağıtıyor.

XMAX 250 GELİYOR

İşte yeni 911

Sınıfının en iyi teknik özelliklerini bir araya toplayan yeni Yamaha XMAX 250, https://niken.yamaha-motor.eu/ adresinden ön satışa açıldı. Lansmana özel 25 bin 900 TL fiyatla satılan Yamaha’nın kültleşen efsane scooteri sokaklara çıkmayı bekliyor. Yeni XMAX 250’nin Türkiye ile buluşmasına özel, stoklarla sınırlı sunulan avantajlı fiyattan, aralık ayı sonuna kadar ön kayıt yaptıranlar faydalanabilecek. Fransa’da üretilen XMAX’in yüksek performanslı ve verimli yakıt tüketimine sahip 250cc Blue Core motoru, önceki tasarımına göre daha güçlü, daha performanslı ve daha şık.

Haberin Devamı

FERRARI'YE BBC'DEN ÖDÜL

İşte yeni 911

Otomotiv endüstrisinin en prestijli dergilerinden BBC Top Gear, Ferrari 488 Pista’yı ‘Yılın Süper Otomobili Ödülü’ne layık gördü. 488 Pista, bu yıl 4’üncü uluslararası ödülünü kazandı. Aracı yol tutuş ve fren konusunda dünyanın en iyisi konumuna getiren F1-Trac manyetoreolojik süspansiyon sistemi, E-Diff3 diferansiyel kilidi ve dünyada ilk kez kullanılan, kaliper fren basıncını ayarlan özel bir yazılıma sahip.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder