Hakan Çelik Koleos yeniden doğdu
HABERİ PAYLAŞ

Koleos yeniden doğdu

HAKAN ÇELİK

Renault’nun ‘Compact cross over SUV’ segmentindeki temsilcisi Koleos baştan sona yenilendi. Fransız Renault, Japon Nissan ve Güney Koreli Samsung’un otomotiv teknolojilerinin ortak yanlarını alan Koleos yeni tasarımı, ekonomik motorları ve sürüş konforuyla yüksek müşteri memnuniyeti vadediyor. Güney Kore’de üretilen Koloeos’un dört çeker sistemi bu alanda dünyanın uzman kuruluşlarından Nissan’a ait.

Yeni 150 beygir gücündeki çevre dostu dci motor daha düşük salınım üreterek ekonomik sürüş sağlıyor. Yeni Koleos Türkiye pazarında Eylül ayında satışa sunulacak. Türkiye’de otomobilseverler Koleos’u en üst versiyon olan ‘Privilage’ donanım paketi ve dizel otomatik seçenek ile satın alabilecekler.

Haberin Devamı

5 yıldızlı güvenlik

Koleos’un ön yüzü araca daha fazla kişilik ve sağlamlık kazandırmak amacıyla yeniden tasarlanmış ve araç daha Avrupai bir görünüme kavuşmuş. Renault logosunun her iki tarafında bulunan iki hava girişi, şık kromlu ızgaraya geniş alan bırakıyor. Yeniden çizilen ve inceltilen farlar aracın dinamik karakterini güçlendiriyor.

Daha modern dış dikiz aynaları artık LED’li flaşörler içeriyor. Yeni döşemeler ve dekorasyon unsurları aracın şık ve seçkin karakterini güçlendiriyor. Renault’un aktif ve pasif güvenlik konusundaki uzmanlığı, EuroNcap çarpma testlerinde lansmanından itibaren 5 yıldız alan bu SUV modele aynen uygulanıyor: ESP, AFU, programlı şekil değiştirebilir yapısı, 6 hava yastığı veya aktif ön-gergili emniyet kemerleri gibi güvenlik unsurlarını tamamından yararlanıyor.

EVLİ ÇİFTLERE PEUGEOT!

Fransız otomobil üreticisi Peugeot’nun kısa süre önce dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunduğu iddialı sedan modeli ilginç bir işbirliğiyle yeni evlenen çiftlerle tanışacak. Peugeot Türkiye’deki birçok önemli düğün töreninde imzası olan Şebnem Organizasyon ile yaptığı işbirliği kapsamında yeni evlenen çiftlere, düğün törenlerinin gerçekleştiği tüm gün boyunca özel şoförlü bir Peugeot 508 tahsis ediyor.

Çiftlerin yapmış olduğu programa göre evlerinden alınan gelin ve damat, günün konseptine uygun olarak beyaz bir Peugeot 508 ile düğün törenlerine geliyorlar.

Haberin Devamı

Yeni ürünler Fiat’ı zirveye taşıyor

Tofaş bünyesindeki Fiat, 2011 yılının Ocak-Haziran döneminde toplamda 64 bin 53 adet binek otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleştirerek Türkiye’nin en çok tercih edilen otomotiv markası oldu. Bu yılın ilk 6 aylık döneminde binek otomobil ve hafif ticari araç satışlarını yüzde 60 oranında artıran Fiat, ulaştığı yüzde 15.2’lik payla da toplam ulusal pazardaki liderliğini sürdürdü.

Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş, yılın ilk yarısına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, Fiat olarak pazarın üzerinde bir performans sergilediklerini belirterek, “Ocak-Haziran 2011 döneminde binek otomobil, hafif ticari araç pazarlarının yanı sıra toplam pazarın çok üzerinde bir büyüme gösterdik. İlk 6 ayda binek otomobil satışlarımız özellikle Fiat Linea modelinin başarılı performansıyla yüzde 78 artarken, hafif ticari araç satışlarımız ise yoğun talep gören Yeni Fiat Doblo, Fiat Doblo Classic ve Fiat Fiorino modelleri sayesinde yüzde 46 artış gösterdi” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

MINI’ye köprü görevi

BMW Group bünyesindeki İngiliz ikonu MINI, sıradışı karakterini bir kez daha sergileyerek Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde güvenlik aracı olarak karşımıza çıkıyor. Borusan Otomotiv tarafından Istanbul Emniyeti’nin kullanımına sunulan 4 adet MINI Cooper, 15 Temmuz tarihinden Boğaz Köprüleri’nde kullanılmaya başlandı.

Boyutları sebebiyle köprülerin yan yollarında rahat hareket edebilen MINI Cooper model otomobiller, aynı zamanda çeviklikleri sayesinde acil durumlarda sağlayacakları faydalar sebebiyle tercih ediliyor.

440 TL taksitle Ford Fiesta

Ford Options, Temmuz ayında Ford’a aylık 440 TL’lik taksitlerle ulaşma imkanı sağlıyor. Ayrıca Ford Options ile otomobil satın alan müşterilere bir yıllık FKasko hediye edilirken, Transit Connect ve Transit’ler ise 18 bin TL için 18 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajıyla ya da 5 bin TL peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri ile sunuluyor.

Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modellerinden olan ve stil ikonu olarak adlandırılan Ford Fiesta, Temmuz ayında 29 bin 815 TL’den başlayan fiyatlar ve 440 TL’den başlayan taksitlerle sevenleriyle buluşuyor. Haziran ayında sınıfının en çok satan modeli olan Focus ise 32 bin 435 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 11’e varan indirimlerle sunuluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder