Hakan Çelik Porsche'nin dinamik sporcusu
HABERİ PAYLAŞ

Porsche'nin dinamik sporcusu

Porsche Boxster ve Cayman model ailelerini T serisi ile genişletti. Porsche, efsanevi 1968 model 911 T modelinin tasarımını 718 T spor otomobil serisine taşımış oldu.

718 T, 20 inç alaşım tekerlekler, 20 milimetre alçaltılmış PASM spor şasi ve 2 litrelik turboşarjlı motorla beraber sunuluyor.

Porschenin dinamik sporcusu

Geleneksel olarak modellerindeki ‘T’ harfi ‘Touring’ kelimesini ve sürüş hazzının en saf halini ifade ediyor. Porsche 718 T modelinin hedefi dinamik bir sürüş coşkusu yaşatmak. İki koltuklu otomobil, bu felsefe doğrultusunda çeşitli özelliklerde sadeleşmeye gidiyor.

Haberin Devamı

EĞLENCE SİSTEMİ

Porsche Communication Management modülünün yerini büyük bir depolama bölmesi alıyor, ancak eğlence sisteminden vazgeçmek istemeyen müşteriler herhangi bir ilave ücret ödemeksizin bu sistemi sipariş edebiliyor.

Porschenin dinamik sporcusu

Bu modelin özel aksamlarından biri olan dinamik şanzıman bağlantısı sert ve yumuşak şanzıman bağlantılarının avantajlarını harmanlıyor.

AZAMİ 275 KM

300 beygir gücündeki turboşarjlı yatık motor Porsche 718 T'ye müthiş bir hız katıyor. 2.0 litrelik dört silindirli turbo motor 100 km hıza 5.1 saniyede ulaşıyor. Aracın azami hızıysa 275 km.

UYGUN FİYATA PREMIUM KALİTESİ

Üretimine 1973’te başlanan Passat, dünyadaki en önemli otomobil modellerinden biri haline geldi. 29 milyona ulaşan üretim adediyle Passat, Beetle (21.5 milyon) ve Golf (35 milyon) ile beraber en başarılı üç Volkswagen modeli arasında.

Porschenin dinamik sporcusu

Premium markaların orta sınıf sedan modellerindeki birçok donanım Passat’ta standart olarak alınabiliyor.

Bugüne kadar sekiz farklı nesilde üretilen ve Volkswagen’in en başarılı modellerden biri olan Passat’ın evriminde yeni bir başarıya daha yaklaşılıyor. 2019’da Passat kendi segmentinde 30 milyon satış adedini aşan ilk model olacak. Türkiye'nin de en beğenilen otomobillerinden olan Passat, Türkiye'ye Doğuş Otomotiv tarafından ithal ediliyor.

Hyundai Palisade lüksün yeni tanımı

Lüks SUV segmenti dendiğinde Toyota, lexus ve land Rover gibi markalar akla gelir. Ancak otomotiv dünyasında hızlı yükselişini sürdüren Hyundai bu alanda da iddialı olacak yeni bir ürün geliştirdi.

Haberin Devamı

Hyundai, sekiz kişiye kadar oturma kapasitesi sunabilen yeni sUV modeli Palisade’i tanıttı. Palisade, yepyeni bir çatı altında olağanüstü konfor, teknoloji ve güvenlik sağlıyor. Yeni sUV, 10 inçlik navigasyon ekranı, kablosuz şarj ve yedi adet USB çıkışına sahip. Ulsan, Kore'de üretilecek ve 2019 yazında öncelikle Amerika pazarında satışa sunulacak olan Palisade, aynı zamanda markanın sUV dünyasındaki etkinliğini de artırmış olacak.

Porschenin dinamik sporcusu

GENİŞ VE FERAH

Hyundai Palisade, gelişmiş bir dört tekerlekten çekiş sistemi (HTRAC) sunuyor. Kar modu bulunan bu sistem, elektronik olarak tekerleklere tork gücü eşit bir şekilde dağıtıyor. Geniş ve ferah gövdesini kendisine yakışacak cinsten bir motor ile taçlandıran Hyundai Palisade, 291 beygir gücünde, 3.8 litre V6 bir üniteye sahip.

ARAZİ CANAVARI

SUV dünyasının öncü markalarından Jeep’in bugüne kadarki en kabiliyetli pikap modeli Jeep Gladiator, los Angeles Otomobil Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekti. Üst düzey 4x4 yetenekleri, özgün ve aynı zamanda modern tasarım özellikleri, 285 beygir gücündeki Pentastar 3.6 litrelik V6 benzinli ve 260 beygir gücündeki 3.0 litrelik V6 dizel motor seçenekleri, 80’den fazla teknolojik ve güvenlik donanımları ile Jeep Gladiator, pikap arenasındaki dengeleri değiştirecek.

Haberin Devamı

Porschenin dinamik sporcusu

Gladiator 2019 yılının ikinci çeyreğinden itibaren kademeli şekilde dünya yollarına çıkmaya başlayacak

YILIN ŞİRKETİ OYAK RENAULT

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault,Türkiye’nin en eski öğrenci kulübü olarak bilinen Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün kariyer etkinliği “Management study with executives (Mse) 2018” kapsamında organize edilen Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde ‘Yılın Otomotiv Şirketi’ seçildi. 7 bin kişinin görev yaptığı Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 378 bin otomobil ve 920 bin motor üretim hacmi ile Renault’nun en yüksek kapasitesine sahip tesislerinden biri.

Porschenin dinamik sporcusu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder