Hakan Çelik Sedan ile rekor satış hedefi
HABERİ PAYLAŞ

Sedan ile rekor satış hedefi

11 Eylül’de 219 bin TL’den başlayan satış fiyatı ile yeniden Türkiye yollarına çıkacak olan Honda City, tüketicilere maliyet ürün dengesinde uygun bir seçim fırsatı sunacak.

Sedan ile rekor satış hedefi

Bülent Kılıçer (sağda), yeni City için “7 bin adedin üzerinde satış hedefimiz var, kısa bir sürede bu sayılara ulaşacağımızı öngörüyoruz” dedi.

3 SEÇENEK

Honda Türkiye, yılsonuna kadar 3 yeni sedan modeli ile ürün gamını genişletecek. Japon üretici, her ihtiyaca yönelik sedan modeli sunma hedefi kapsamında ilk adımı City ile attı. Honda’nın büyüyen sedan ailesinin gücünü artıran yeni üyesi Honda City, Elegance ve Executive donanım seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni model, yakıt verimliliği ile ön plana çıkan 1.5 litre i-VTEC motoru ve CVT şanzımanıyla konforlu sürüş imkanı sağlıyor. Otomobil, modern ve güçlü bir tasarım sunarken 519 litrelik geniş bagaj hacmi ile öne çıkıyor. Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Honda’yla Gelecek’ konsepti bizim için çok önemli. Ürün gamımızı bu vizyonla genişletirken dijitalleşme çalışmalarına da hız verdik. Bunun temeline bayilerimizi koyduk. AR teknolojisi ile incelenebilen ürün gamından online otomobil satışına kadar birçok yeniliği hayata geçiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sedan ile rekor satış hedefi

ACCORD VE CIVIC DE YOLDA

Sedan ürün gamında en geniş çeşitliliğe sahip olan markalar arasında yer alacaklarını belirten Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, “Bu yılın ilk yedi ayında, 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 27 büyüme gösteren pazara karşın, Honda Türkiye yüzde 52 büyüme elde etti. 2021 yılında pazarın 650 bin bandında olmasını beklerken biz de 30 bin adet ile rekor satışa ulaşmayı hedefliyoruz. City’nin ardından ekim ayında Accord ve kasımda da yeni Civic modellerimizi satışa sunacağız” diye konuştu.

DİJİTAL FORMULA BAŞLIYOR

ABB Türkiye, eRacing Academy tarafından düzenlenecek Türkiye’nin ilk ABB Formula E Dijital Şampiyonası’na sponsor oldu. Şampiyona 9 Eylül’de start alacak. E-spor kategorisindeki bu sanal yarışlar, ABB Formula E Dünya Şampiyonası’nda yer alan pistleri, araçları ve elektrikli yarış aracı sürüş deneyimini bire bir simüle eden rFactor2 sim racing üzerinden online gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Sedan ile rekor satış hedefi

ABB Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Burhan Gündem, kurumlar ve kişilerin e-mobilitenin sunduğu faydaları anlamalarına destek olduklarını söyledi.

9 Eylül’de saat 21.00’de başlayacak canlı yayın, Serhan Acar ve Jason Tahincioğlu’nun anlatımları ile youtube.com/eracingacademy kanalından yayınlanacak. Şampiyona elemesi 13 Eylül’de başlayıp 23 Eylül’de sona erecek. En hızlı 24 pilot şampiyonaya katılmaya hak kazanacak. Yarışmak isteyenlerin ‘new.abb.com/tr/abb-formula-e’ linkinden turnuvaya kayıt yaptırması gerekiyor.

Sedan ile rekor satış hedefi

7 KOLTUKLU AİLE OTOMOBİLİ

Yeni Dacia Jogger, 2022’nin başında otomobilseverlerle buluşacak. Dacia, 5 ve 7 kişilik versiyonlara sahip Jogger ile C segmentindeki iddiasını güçlendiriyor. Yeni Dacia Jogger’ı Fransa Paris’teki uluslararası etkinlikte inceleme imkanı buldum.

Sedan ile rekor satış hedefi

Araç, koltuklar katlandığında 1819 litre VDA bagaj kapasitesi sunuyor. 5 kişilik versiyon 708 litre bagaj hacmine sahip.

Haberin Devamı

Çok yönlü bir aile otomobili olan Jogger, station wagonun uzunluğu, MPV’nin genişliği ve SUV’nin görünümü olmak üzere her sınıfın aranan özelliklerini bünyesinde barındırarak adeta kendi sınıfını yaratıyor. 2022’in başlarında bayilerde yerini alacak olan Jogger’ın, Kasım 2021’de aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 30 ülkede siparişe açılması planlanıyor. Otomobil, 6 ileri manuel şanzımanla sunulan yeni TCe 110 benzinli motorla geliyor.

Sedan ile rekor satış hedefi

EN BÜYÜK ELEKTRİKLİ FİLO

Renault MAİS, araç paylaşım şirketi TikTak ile Türkiye’deki en büyük elektrikli araç satış anlaşmasını imzaladı. Aralık ayına kadar 400 adet tamamen elektrikli Renault Zoe alacak olan TikTak, araçları eylül sonu itibarıyla İstanbul operasyonlarına dahil edecek.

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Anlaşmanın, üçüncü nesil Zoe gibi tüketicinin beklentilerini karşılayan, çevre dostu elektrikli otomobillerin daha fazla yaygınlaşmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi. TikTak’ın Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Ersan Öztürk de 18 milyon dolar değerindeki anlaşmanın, mobilite hizmetinin yeni nesil elektrikli araçlarla büyümesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder