Hakan Çelik Skoda'nın başarısı
HABERİ PAYLAŞ

Skoda'nın başarısı

Haberin Devamı

Modern otomobilleri ulaşılabilir fiyatla pazara sunan Skoda Türkiye’de de hızlı yükselişini sürdürüyor.Türkiye’de Doğuş Otomotiv ve Yüce Auto ortaklığıyla temsil edilen Volkswagen Grubu’nun genç markası Skoda, dünyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Skoda bir taraftan yeni modelleri tanıtırken diğer taraftan da yakında Octavia, Kodiaq ve Superb modellerinde dijital gösterge paneli sunmaya başlayacak. Çek üretici, şehirlerin değişen ulaşım ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni scooter konseptini üretime geçirmeye hazırlanıyor.



Skodanın başarısı

Markanın büyüme planlarında yatırım açısından Türkiye’nin de olduğu açıklanmıştı. Skoda’nın Türkiye’de en çok satan modelleri Octavia ve Superb. Marka, Kodiaq ve Karoq ile SUV’da da iddialı olduğunu ortaya koydu. Fabia, Rapid ve Radip Spaceback modelleri ise dar bütçeli otomobilseverlere seçenek sunuyor.

Fabia’nın Türkiye’deki satış fiyatı 67 bin 900 TL’den başlıyor. Skoda Genel Müdürlüğü görevine kısa süre önce Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar getirilmişti. Başar markanın içinden geçtiği dönüşümde dinamik Türkiye pazarının önemli rol oynayacağı görüşünde.

BÜYÜK ÖDÜL ÇANAKKALE'YE

Skoda' nın her yıl dünya çapındaki yetkili satıcılarının başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediği ‘En İyi Yetkili Satıcı’ ödülünü, Türkiye’de Avek Otomotiv, Çanakkale bayisi ile aldı. Avek Otomotiv Çanakkale Şubesi birinciliği satış sonrası hizmetler ciro artış oranı, servis araç giriş artış oranı, müşteri memnuniyet sonuçları gibi alanlardaki çalışma göstergeleri baz alınarak; Türkiye’deki 41 Skoda bayisi arasından sıyrılarak aldı.


Skodanın başarısı

PEUGEOT'DAN MACERACI MODEL

Peugeot’nın yeni modeli RIFTER 4x4 Concept markanın yenilikçi ürün çözümlerini gözler önüne seriyor. Her türlü arazi şartlarında maceracının keşiflerini desteklemek üzere tasarlanan Peugeot RIFTER 4x4 Concept tüm tekerleklerden çekiş, özel lastikler ve 80 mm arttırılmış yerden yükseklik gibi özelliklerle dikkat çekiyor.


Skodanın başarısı

Tavana monte edilen özel çadır keşiflerin yarıda kalmasını önlüyor. Maceraları daha da ileriye götürmek üzere pilleri doğrudan şasiye entegre edilmiş olan elektrikli dağ bisikleti Peugeot eM02 FS Powertube devreye giriyor.

Skodanın başarısı

EN İYİ TASARIM

Range Rover Velar, 24 ülkeden önde gelen 82 otomotiv yazarından oluşan World Car Awards jürisi tarafından yapılan oylamada, ‘Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili’ ödülünü aldı. Land Rover Tasarım Direktörü Gerry McGovern, Velar’ın zamansız tasarım dilinin yaşam boyu kullanma keyfi vereceğinin altını çiziyor. Range Rover Velar, 2018’de 180 ve 240 beygir dizel, 250 ve 300 beygir benzinli olmak üzere dört ayrı motor seçeneği ile Borusan Otomotiv yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.


Skodanın başarısı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder